אממ... היי...

אממ... היי... ../images/Emo9.gif

קוראים לי טל, ואני בת 16 בקרוב. =] אני מאוד מאוד מתעניינת בפאגאניזם. אין דבר שאני מרגישה מחוברת אליו יותר מנושא הפאגאניזם והאהבה לטבע. אוך.. זו ההודעה שהיה לי הכי קשה לכתוב אי פעם, כי אני פשוט לא מצליחה להסביר מאיפה הכל התחיל ולמה זה בעצם כל כך מושך אותי אם אני בקושי יודעת על זה משהו... אז אממ מצטערת שאני כל כך לא ברורה. אז אה... אני רוצה לדעת יותר פאגאניזם, מה לקרוא בתור התחלה? וגם... להצטרף לפורום ^^" אפשר? לילה טוב!

gwizard

New member
ברוכים הבאים

היי טל אני בהחלט יודע איך את מרגישה, גם אני הייתי שם. בתור התחלה את יכולה לקרוא את המאמרים בפורום זה ולאחר מכן את יכולה לקרוא את הדברים בוויקה ישראל, שם יש הרבה יותר דברים הקשורים ספציפית לוויקה. כמו כן את מוזמנת להשתתף בפורום זה, פורום של וויקה ישראל וגם פורומים אחרים שיש בארץ בנושא. כשתבואי לקחת את מה שהזמנת - דברי איתי ואני אשמח לעזור
אלון.

driftwood89

New member
בתור התחלה

הייתי מציע לך לחקור מעט באינטרנט ולמצוא את סוג הפגאניזם שאת מתעניינת בוא כי יש מגוון ממש רחב... הפגאניזם זה שם גג לשאמאניזם, דרואידיזם, אסטרו, וויקה, הינדואיזם ועוד המון המון דתות ואמונות שונות, תמצאי משו שמתאים לך ותחקרי אותו יותר לעומק, אח"כ תתחילי לקנות ספרים

היי...

אני לא ממש קשור לפורום אבל אני פגאני... תקראי... הרבה... תחשבי מה מתאים לך ומה לא... אל תכריחי את עצמך להאמין במשהו שלא שלך...

למעלה