אממ היי אני לא יודעת מה אני באמת עושה פה XD ~בורחת~
I Itay Simons New member 7/6/07 #2 בואי הנה! ../images/Emo11.gif את לא זזה לשומקום. ברוכה הבאה וזה, תזדהי?
S Shusho New member 7/6/07 #4 חח יואווו כמה חדשים../images/Emo6.gif ברוכה הבאה, מי את ומה מעשייך כאן? אני מיכל, אגב!
B blacknwhite New member 7/6/07 #8 היי את!../images/Emo11.gif לאן את חושבת שאת הולכת? ברוכה הבאה! גם אני בהתחלה הצטרפתי לפה עם הרבה חששות, אבל האנשים פה פשוט מתוקים אחד אחד. את תהני פה, מבטיחה לך אני ענבר, בת 14, מת"א, וגאה להגיד שאני (לפחות בערך) חלק מהפורום הזה הצטרפי!
היי את!../images/Emo11.gif לאן את חושבת שאת הולכת? ברוכה הבאה! גם אני בהתחלה הצטרפתי לפה עם הרבה חששות, אבל האנשים פה פשוט מתוקים אחד אחד. את תהני פה, מבטיחה לך אני ענבר, בת 14, מת"א, וגאה להגיד שאני (לפחות בערך) חלק מהפורום הזה הצטרפי!
P phoenix2000 New member 7/6/07 #12 מתוקים אחד אחד אני נמצא פה פחות מחודש וכבר קיבלתי איזה 50 איומים על חיי, 17 נסיונות לרצח ו8 נסיונות לאונס. כנראה שאני פשוט אוהב סכנה.
מתוקים אחד אחד אני נמצא פה פחות מחודש וכבר קיבלתי איזה 50 איומים על חיי, 17 נסיונות לרצח ו8 נסיונות לאונס. כנראה שאני פשוט אוהב סכנה.
B blacknwhite New member 7/6/07 #13 חחח נו, אל תיקח את דניאל ברצינות../images/Emo9.gif (אני יוצאת מהנחה שמתוך ה50 איומים על חייך, לפחות 45 מתוכם הם של דניאל ) הוא ממש ממש אחלה
חחח נו, אל תיקח את דניאל ברצינות../images/Emo9.gif (אני יוצאת מהנחה שמתוך ה50 איומים על חייך, לפחות 45 מתוכם הם של דניאל ) הוא ממש ממש אחלה
D dralan New member 7/6/07 #19 יאיי/tapuzforum/images/emo23.gif וחיים, זה אמור היה להתאזן עם ההזמנות של אלונה (;
C chyio New member 7/6/07 #10 איזה חמודיםD: הממ, ליהי, 16 וקצת, הרצליהD: ו...התאהבתי ב(תואומס)נייטוויש?.. ++
D dralan New member 7/6/07 #18 אוקי, אז עכשיו שהזדהת דניאל, בן 18 מנתניה. ואממ כן, אני נוטה לפזר איומים אז לא להיבהל P:
מ מ א י י ק New member 7/6/07 #20 את לומדת בחדש?../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif וברוכה הבאה אני מיכאל.
D danduuu New member 7/6/07 #14 ברוכה הבאה בובה../images/Emo9.gif אני מכירה אותך מווית'ין! אם את לא יודעת מי אני, אז אני דנה, בת 18 מקרית אתא
ברוכה הבאה בובה../images/Emo9.gif אני מכירה אותך מווית'ין! אם את לא יודעת מי אני, אז אני דנה, בת 18 מקרית אתא
L Lily SonataArctica New member 7/6/07 #16 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני איילת בת 17 מרמת גן השתלבות מהירה