אממ היי

t o o l

New member
אממ היי

אם מישהו יוכל לתת לי עצה אני אשמח. לא מזמן התחלתי את הסדיר, ובמדור שלי (אני עושה יומיות) הרוב בנות. פעם ראשונה שאני מגיעה למקום שיש בו כ"כ הרבה בנות לא סימפטיות, פרחות ואפילו חלק מגעילות. אני מנסה להתחבר וכל אחת כזה בעולם שלה. אני מתחילה לחשוב שאולי הבעייה היא בי, אולי משהו שאני אומרת או עושה לא בסדר.. אבל אני לא רע לאף אחד זה בטוח. איך אני אשרוד ככה שנתיים.. בחברה שממש לא בא לי להימצא בה..

disturbed fairy

New member
היי

בעיה מוכרת, מניסיון אישי שלי ושל עוד הרבה שאני מכירה, זה ככה אצל המון בנות, ולכל אחד/ת יש את הכמה אנשים האלה שהוא מת שכבר ישתחררו, או שיעברו בסיס או שיצאו ו לחופשה לצמיתות חח... בכל אופן, הבעיה היא ממש לא בך, אלא באמת בחברה, אלא בנות עם מנטליות אחרות, סביר להניח ממקום אחר בארץ [זה משפיע] עם נורמות אחרות וכו', ואת ממש לא צריכה להרגיש רע על זה שוואלה את לא מסתדרת איתן.... בסופו של דבר חלק ישתחררו, חלק יעזבו, יבואו חיילות חדשות, וכו', לטוב ולרע בצה"ל יש המון מחזוריות- אנשים באים והולכים.. את בינתייים צריכה להעזר בסבלנות, ולא להגביל את עצמך רק לאנשים מהמדור שלך, אני מניחה שבבסיס יש עוד מדורים או חיילות אחרים, ואת יכולה למצוא את עצמך גם שםם, ולשבת איתם בהפסקות או בערבים, וכו'.. בהצלחה!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
התאקלמות...

נדמה שאת חווה את ההתחלה של כל מקום... אנשים מסוגרים בתוך המעגלים החברתיים שלהם. אף אחד לא מוכן להיפתח אליך... את חווה את פערי התרבות. ובנוסף לכל את גם חדשה... אנחנו לגמרי מסכימים עם התגובה של disturbed fairy, ומאמינים שיש בה המון תבונה... ספרי לנו איך הימים עוברים. אולי בינתיים מצאת מישהי/ו שאת מתחברת אליהם. שהרי אפילו רק אחת או אחד יהפוך את הכל להרבה יותר קל...

למעלה