אממ... "המהפכה" הזאת [המשך...]

אממ... "המהפכה" הזאת [המשך...]

לא ניראת לכם קצת מעאפנה? כאילו מבחינת שמות... זה ממש מעצבן אותי למשל לנו הטטניקים קוראים "חושלים" וזה שם קצת מעאפן ומעצבן כמו שאר השמות, לדעתי עדיף להישאר עם שמות השכבות, או שלמישהו יש רעיון לשמות אחרים שאולי יחליפו את המהפכה... כי היא בכל זאת קצת מעאפנה ולא מתאימה כזאת... (לדעתי...) ועוד משהו המהפכה הזו זה דבר רשמי של התנועה או שסתם אחד המציא אותה? כאם זה של התנועה רשמי אז אין לי ברירה אלה להתעצבן בשקט... דודי

עד כמה שאני יודע

את השמות הבציאו עוד מזמן ואני לא בדיוק יודע למה כל שם (מה הפירוש שלו), ואף פעם לא היה שימוש ממשי בהם. אבל קן ראש העין(מחזיר המהפכה) החליט שעוד חלק ממהפרדה של התנועה מבתי הספר יהיה להישתמש בשמות מקוריים לתנועה, חוץ מזה שהשמות גם נותנים תחושת שייכות!

פִּירֶה

New member
מה זאת אומרת מעאפן??

דודי לא נראה לך שם מעאפן?? זה שם!! מה זאת אומרת מעאפן? זה השמות של השכבות בתנועה כבר איזה מליארד שנה בערך (או כמעט שמונים אם להיות יותר מדוייקת), טוב מאוד שיש אנשים שחוזרים להשתמש בשמות האלה, יש אמנם בעייה עם זה שזה לא ממש תופס כי לך תסביר לחניך בכיתה ו´ שהוא "עמל בוגר" ו´ניק נשמע לו יותר טוב, ובצדק, אבל אין כזה דבר שם מעאפן (חוץ מאלו מאלי ומריאנו, הם מעצבנים). אבל זה השמות של השכבות בתנועה שלנו, תתרגל! לירן מעפילה. מי קרה לי פילה?

תרגיעי, מהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא וזה לא נראה לי שם מעאפן! ואני חשבתי שזה סתם לא משהו רשמי!!!!!!!!!!!! אז לפעם הבאה שאת עונה לי אז תקראי טוב טוב ועד הסוף את ההודעה!!!

פִּירֶה

New member
אני תמיד רגועה.

אתה צריך להרגע. אחרי שאמרו לך שהשמות הומצאו "עוד מזמן" המשכת לשאול: "אבל הם לא קצת מעאפנים?..." אז לפחות עכשיו הבנת. והכל בזכותי... אז למה להתעצבן בשקט? אולי לשמוח בקולי קולות, לא עדיף? (אפשר גם לשמוח בשקט)

Megapuzik

New member
תגידו, איפה אתם חיים ?

השמות הומצאו לפני כמעט 80 שנה, ורק אז הם היו אקטואלים !..היום זה ´יודניק´ ´ווניק´...וזה אקטואלי להיום !!.. אולי גם תלבשו\תאכלו...לפי התקופה של לפני (בערך) 80 שנה ??.. אתם משחקים אותה ´תנועתים´ עם כל משחקי השמות האלה וזה חבל...

מה רע?!?

אז מה אם השמות הומצאו ליפני יותר מ-80 שנה! עדיף לך ליהיות אם השמות של השכבות הנדושים האלה? לדעתי זה נועד לבתי הספר. אנחנו תנועת נוער... וחלק מאיתנו אפילו ממש אוהבים את התקופה הישנה... אז תסבול בשקט כי כבר כולם ניכנסו לזה.

גלוק

New member
אתם די פסיכים אתם יודעים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

תגיד, איפה אתה חי?!

א.תראה מה אתה לובש!!! בגדי עבודה של פועל מלפני 80 שנה!!! תהיה קצת אקטואלי אתה לא חושב?! ב."יודניקים" זה שם של שכבה בבי"ס, "בונים" זה שם של שכבה בנוע"ל

אצלינו בקן...

החניכים יודעים את השמות של השכבות. לקחתי חניכים ושאלתי אותם באיזה שיכבה הם והם ענו לי באותיות אז הבאתי להם את הדף של המהפכה ושאלתי אותם עוד הפעם ואז הם ענו לי את השם של השיכבה והם יודעים עכשיו את השמות של השכבות!

פִּירֶה

New member
כל הכבוד לך.

אצלנו החניכים אלימים קצת... אם אני יתן להם דף הם יקרעו אותו. אני קצת מגזימה, רוב החניכים לא כאלה, אבל יש גם כאלה. בכל מקרה, כל הכבוד לכם...

אוקי [המשך...]

אני מסכים עם זה ואני גם יפיץ את הפלייר בקן שלי אבל מה לעשות שיכנעתם אותי... ובמחשבה שניה זה דווקא יותר נחמד מאשר "טטניקים","יודניקים" וכ´ו
עלו והגשימו, דודי ארביב, קן מיתר http://come.to/ken-meitar

למעלה