אממ ושוב שלום לכם:)

מיכל..~

New member
אממ ושוב שלום לכם:)

טוב במקום לבוא כל הזמן בתלונות ובטענות.. יש לי שאלה ..שהיא לא ממש שאלת דיון..סתם שאלה שהטרידה אותי.. באחד מהשירים שלו, שיר "אקדחים שלופים" הוא כותב.."אבל בתוכו אקדחים שלופים אנשים בוכים הקוצים פורחים אבל בתוכו אקדחים שלופים זה תמיד כואב שהפצעים פתוחים.." דבר ראשון אני חושבת שזה משפט שמבטא כל כך הרבה..במיוחד לאור המצב ..ואיך שהילדים שהם בעצם חילים שהם כולה בני 18 צריכים להתמודד על מצבים קשים כל כך. ולא יודעת תמיד המשפט הזה הזכיר לי את נפגעי הלם קרב..ועל איך שהם מתמודיים עם כל המחשבות שבפנים... אבל השאלה היא: איך לעזאזל אביב גפן מכיר את התחושה הזאת?!!? הוא לא שירת בצבא!! הוא לא נלחם במלחמות,לא היה באיומנים..ספק ביידי שהוא איי פעם החזיק נשק ביד... וזה דיי מפליא אותי.. למרות שהמשפט חזק..מאוד.. למישהו יש תשובה? :) מיכל

גיא17

New member
אני אישית

לא אוהב את השיר הזה, אבל ההודעה שלך הזכירה לי שיר אחר שלו [שזה באמת שיר טוב...]... גנרל.. אם את לא מכירה אותו שווה לך לשמוע.. שיר ענק...

בלבלה

New member
דווקא אני מאוד אוהבת את השיר הזה

אף פעם לא שמעתי את גנרל (באיזה דיסק זה בכלל?) אבל השיר של האקדחים שלופים אני ממש אוהבת אני לא יודעת מאיפה יש לו מושג, אני מניחה שהוא רשם את זה כתוצאה מסיפורים שהוא שמע של אנשים שעברו את זה, אבל בטח זה לא מידע אישי...

זה באור הירח

ואכדלים שלופים זה אחלה שיר וגם גנרל יפה אממממ....ובאמת שאני לא יודע איך הוא ידע על החיילים המקסימום שהוא עשה שם זה הופעת חינם לחיילי צהל

S BAZE

New member
תשובה למיכל

אביב יודע איך מרגישם חילים בהלם קרב ביגלל: א: אבא שלו היה קצין בצנחנים והוא סיפר לא איך כל הפלוגה שלו נהרגה על איזה גיבעה מסריחה ב : המון חיילים שולחים לו מיכתבים שבהם רשום את כל מה שהם עוברים בצבא ג : מנסה לחשוב איך ההרגשה באמת להיות בהלם קרב וזה מה שעושה אותו למשורר ואמן דגול וליחידי בדורו לתגובה : [email protected] בתודה מראש

night snow

New member
יצירה ספרותית..

בהגדרתה הראשונית אומרת שהיצירה היא פרי הדמיון אין צורך לחוות סיטואציה מסוימת על בשרך, ניתן ליצור את הסיטואציה ,או לשאול אותה מאדם אחר.. היצירה היא עדיין יצירה ספרותית. ספציפית למקרה הזה יכול להיותשאביב יצר סיטואציה, יכול להיות שהוא שאל אותה מאחד ממעריציו או קרוביו האפשרויות רבות והשיר עדיין בעינו עומד- יצירה ספרותית מדהימה!!

M^C ** FoReVeR

New member
מיכל..~(שאגב יש לך אחלה שם-מעניין

למה). קודם כל היי, אני מסכימה איתך על זה שהוא לא שירת בצבא אבל אם זכרוני אינו מתעתע בי אני חושבת שאביב גפן איבד חבר קרוב בצבא. מיכל.

למעלה