אממ.. זה חשוב! .. רק אל תסקלו אותי בבקשה...\=

AlmogiToMars

New member
אממ.. זה חשוב! .. רק אל תסקלו אותי בבקשה...\=

אני הייתי חייבת לפתוח הודעה חדשה כי פשוט הרגשתי שכולכם חייבים לקרוא את זה. תראו כולכם.. אני מאודדדדד אוהבת את 30STM כמו שאתם יודעים, אבל יותר מזה... יש לי איזשהי אובססיה לג'ארד לטו . אני יודעת שאתם קוראים לכל הילדות האלו פאנקגירלז וכל הזמן מזכירים את זה אבל אתם לא מבינים.. מאז שאני מכירה את הלהקה תמיד חשבתי שולם מוכשרים מדהימים ובאמת אין עליהם! אבל מאז שראיתי את הסרט שר המלחמה (lord of war) פשוט כל הדברים שאי פעם חשבתי על ג'ארד פשוט התחזקו בצורה שאתם לא מבינים , כאילו התאהבתי בו! ואני יודעת שאני לא .. ! אין ילד אחד או ילדה אחת בבצפר שלא קוראים לי ג'ארד לטו או ג'ארדית או כל דבר אחר..כאילו זה שם חיבה או כינוי שנתנו לי , בלי שרציתי .. אני לא יגיד שאני לא שמחה מזה אבל אני גם לא מאושרת מזה... ! מה שרציתי להגיד פה .. שמאז שאני בפורום - כמעט חצי שנה.. ירד לי מג'ארד.. כאילו לא לגמריי אבל ירד לי ממנו קצת .. כי פשוט אני הבנתי כמה ג'ארד הוא שחקן טוב והוא זמר מוכשר אבל מעל הכל - הוא כותב מוכשר שנמצא בתוך להקה מוכשרת... אני מאמינה שאם לא הייתי בפורום הזה אני פשוט הייתי רודפת אחרי דמותו של ג'ארד ולא מפסיקה לחלום עליו וכמו שאתם קוראים לזה - פאנקגירל! אבל עכשיו הבנתי שאני לא,בעצם, לא רק עכשיו מאז שהצטרפתי לפורום הזה ששינה אותי וסובב לי את המחשבה 180 מעלות! אתם לא מבינים כמה זה ישב לי על הלב ואיזו הקלה הייתה לי להגיד את זה.. אני לא יודעת איך תקבלו אותי אחרי כל מה שאמרתי פה.. שבעצם כל מה שאתם תמיד שנאתם - את הפאנקגירלז , איך תקבלו אותי.. אם תרצו שאני יותר לא יהיה בפורום ואתם פשוט רוצים שאני יסתלק לפורום פאנקגירלז או מה שזה לא יהיה.. תגידו ואני יבין ויקבל את זה.. שיהיה לכולכם לילה טוב ...

אני לא חושבת שאת צריכה להצדיק את עצמך

ואל תשאלו מה אני עושה ערה בשעה כזאת, אני מנסה לא לקבל 0 במתמטיקה על אף שזה נראה בלתי נמנע. קיצר, אני לא חושבת שאת צריכה להצדיק את עמך, מי שתגיד לך כאן שהיא אהבה את 30 בלי לרייר על ג'ארד בהתחלה משקרת לך שקר עז, ואם יש באמת כמה כאלה אז הן ממש יוצאות דופן. את לא צריכה להרגיש רע שאת מעריצה שלו או לא יודעת מה, עניין הפאנגירליזם יצא קצת משליטה ואני חושבת שצריך להבהיר, כאשר הדיונים מתפתחים לכיוון כמה ג'ארד חתיך ויפה תואר ובאיזה סרטים הוא שיחק ויואו איזה כוסון הוא, אז זה לא במקום. כנ"ל לגבי גם כל אחד אחר ומה לעשות ש'ארד קיבל את מירב תשומת הלב. כל אחת כאן מעריכה ואוהבת את ג'ארד גם כשחקן וגם את זמר ויוצר. כולן כאן עוקבות אחרי הסרטים שלו ואנחנו יודעות טוב מאוד על איזה סרטים הוא עובד ואיזה לא, מה לעשות ככה זה, לרובינו הכל התחיל מג'ארד. אז מה שעולה על אנשים כי הוא כותב מילה אחת לא במקום מבחינת.. לא יודעת.. אפשר להגיד מבחינתינו אז זה מוגזם וכן גם אני עשיתי את זה פעם. ברגע שזה הופך לתופעה אז יש מקום להעיר. וגם זה בנימוס. עדיין יש תחושבה כזאת של פחד בפורום על כל דיעה ודיעה שמישהו מביע, תרגישו חופשי.

adiiiXD

New member
בקשר למה שחשבת פעם...

זהו, עבר , אין טעם לאכול את עצמך מתוקה [;

ShAhArnavonXD

New member
אני רוצה שתעופי מפה!

חחחח סתאאאאם!!!!! חס וחלילה... כמו ששני אמרה:אין..פשוט אי אפשר להתכחש לעבודה ג'ארד בנאדם יפה מאוד.. והוא בהחלט קיבל את רב תצומת הלב...אבל בדר"כ ככה זה בלהקות..הסולן מקבל את רב תצומת הלב.. ואם את רוצה הסבר יותר מפורט מזה פאנגירל..הרי לך דוגמה חיה: יש לי חברה...פאקצה קטנה וחמודה שאני מאוד אוהבת..מאוד מאוד.. אבל הבעיה איתה זה שבכל פעם שאני מדברת על 30 היא ישר קופצת ומסבירה לי כמה שג'ארד חתיך...וזה עוד כלום..גם יש לה את החוצפה להגיד לי שהלהקה ממש גרוע ושומעים אותה רק בגלל ג'ארד... תני להסביר לך משהו....כשהסולן ניראה טוב...זה מושך מעריצים..אבל אח"כ הם מבינים שזה כללל הלהקה ולא רק הסולן..הם מבינים שהסולן הוא עוד בורג במערכת הזאת... פאנגירלס לא מצליחות לתפוס את זה...הן נעולות על הסולן החתיך וה100מם..ומזילות ריר איך שמזכירים את שמו... את לא פאנגירל..ולפי מה שאני רואה (תגובות שלך ועוד..)את ניראת לי ממש ילדה נחמדה... אז הייתה לך תקופה שהיית מרותקת לג'ארד..בסדר נו לרובינו זה קרה... אל תרגישי רע עם עצמך!

נן צודקות ב-100 אחוז!!

אין לך סיבה להילחץ.. גם אני הייתי כזאת אבל זה עבר לי קצת לפני שהצתרפתי לפורום.. אבל זה היה בעבר.. עכשיו עת מסתכלת בעיניים קצת יותר שונות על הלהקה ויש עוד ההרבה בנות כאלו.. אני בטוחה.. אל תשכחי את זה, עכשיו את מכירה את כל הלהקה לעומק ולא רק את ג'ארד לעומק..!

נצל"ש,מה ג'ראד אוהב לשמוע?../images/Emo79.gif

דאמ.האיש שומע מוזיקה איכותית

AlmogiToMars

New member
אוקיי..

זה היה דחף רגעי .. ככה אני קוראת לזה .. אתמול בלילה פשוט חשבתי על זה הרבה ובתוך רגע החלטתי לכתוב ולשתף אותכם .. לא ידעתי אפילו איך יהיו התגובות שלכם .. אז.. דחף רגעי .. לילה טוב :)

i am777

New member
מה...

דחף רגעי?....אוקי. פשוט רצית לחלוק. פה תסיימי את זה. well, good night to YOU

adiiiXD

New member
נצל"ש- חובה לראות את זה ! D:

חיפשתי את הווידיאו הזה מלא זמן.... והיום מצאתי :) אז למי שעדיין לא ראה, בווידיאו ג'ארד אומר למעריצה שעומדת בשורה הראשונה לצאת , כי היא דיברה בפלאפון. אהבלה ..... זה כ-ז-ה מצחיק הוא כל כך רשע XD http://www.youtube.com/watch?v=Rs9XN-NBVzw

../images/Emo207.gif אח אלוהים

ג'ן מקבלת דיווחים ישירים מההופעה בגרמניה, הם ניגנו את דה קיל אקוסטי! דאמיט! אני מתכוונת לעשות שרשור הופפעות גרמניה אחרי שההופעות בגרמניה ייגמרו. ועכשיו אני מרגישה ממש חרא שאני לא שם. דאמ!

למעלה