אממ חדשה ויש לי שאלה

hip hop angel

New member
אממ חדשה ויש לי שאלה

היי אני אילת, יש לי פינגווין שקוראים לו lkjgg שהוא בעיקרון של אח שלי אבל גם אני נכנסת אליו והפינגווין שלי הוא ayeloosh. ויש לי כמה שאלות.. 1. מאיפה משיגים את השערות סוכר האלה שלהרבה יש? 2. מאיפה מגישים צינור שגם אותו להרבה יש? 3. מצאתי כמה פעמים את כל הביצים ותמיד זה נתן לי אזניים בצבע טורקיז.. איך משיגים בצבעים אחרים? ראיתי שלחלק יש..

רוכה הבאה

תשובות: 1.אין כבר כאלה, זה היה פעם במסיבת הסתיו 2.גם הוא היה מזמן 3.צבעים אחרים היו גם כן פעם

Kranch6

New member
תשובות

1. מאיפה משיגים את השערות סוכר האלה שלהרבה יש? היה פעם דוכן כזה עם דברים. היה.. זה ישן. לא תוכלי למצוא את זה עכשיו 2. מאיפה מגישים צינור שגם אותו להרבה יש? צינור? איזה צינור.. פין בצורת צינור? 3. מצאתי כמה פעמים את כל הביצים ותמיד זה נתן לי אזניים בצבע טורקיז.. איך משיגים בצבעים אחרים? השנה מקבלים בצבע ירוק. שנה שעברה קיבלו תכלת ולפני שנתיים [נראלי] בורוד. כי לי יש ורוד:]

כה בחג...זה החג הראשון שהיתי בקלאב

חחח שעם המטבעות היה אפשר לקנות גם כתר וכל זה... והיה גם אפשר לקנות רקע...ועוד כמה דברים חמודים..סוכריה על מקל לדוגמא.. זה החג הראשון שהיתי בקלאב חחח..פתחתי את הפינגווין ונטשתי את המקום חח ובחג הזה חזרתי וזה היה החג הראשון שלי בקלאב...כן אני לא הרבה שם.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo207.gifהיי! D:

מלא זמן לא הייתי כאן ,המחשב שלי מת וחודשיים הייתי בלעדיו - אבל עכשיו המחשב חזר! :)

למעלה