אממ חשבתי להקים את הקהילה מחדש

יוסף1122

New member
אממ חשבתי להקים את הקהילה מחדש

אני יודע שאין הכי סיכוי אבל בכל זאת שיהיה קצת אחדות בקיצור יש לי הצעה למנהלים. לאחד פורומים בריתות. שיהיה פורום מאוחד לכולם מי שעוניין לבוא אלי מי שרוצה לחזור לשחק אולי אוכל לארגן לו מדינה לבוא אלי

NaTaLyLooSh

New member
יוסף יקירי...

אני רואה השביתה משפיעה עליך לרעה... הגיע הזמן לפרוש.. אתה לא חושב? זה אוהד אגב =\

hakim

New member
יש לא מעט שחקנים

אבל כולם מפוזרים וצריך לאסוף אותם יש גם דור חדש שקם אני בפנים בכל מקרה

berko2

New member
כל מי שביקר בפורום המובים בזמן האחרון

בחלק של מנהיגי עולם יראה שקם דור חדש(משהו כמו 30 איש לפחות ) שאפשר ללמד... ואם הדור הישן יחזור לשחק, ונביא מ"צניקים, והערבים יתחילו מלחמת חורמה אחד על השני בזמן שאנחנו מפתחים ביו ואטומי למטה, יש מצב להשתלטות בליץ על המאייה...

yaronr11

New member
אהמ לא...

אין סיכוי להשתלט מחדש... הערבים פתחו פער עלינו וגם אם ננסה לחזור הערבים יכנסו בנו... כל עוד אין איפוס או מנהיגי עולם 2 אין טעם לחזור...

ostk

New member
יש סיכוי, והוא אפילו ממשי

בסוף יקרה לערבים מה שקרה לנו, אי אפשר לברוח מזה. כבר עכשיו הם מתחילים להלחם אחד בשני. הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות זה לעשות רעש עכשיו. צריך סבלנות וזמן: הערבים כבר יתפלו בעצמם. אם עכשיו נאחד אותם זה יקח עוד המון זמן. תנו להם להתפורר. תחזקו מדינות למטה, בלי שישימו לב אליכם. אם נהיה סבלניים בהחלט אפשר לארגן קאמבק גדול. נ.ב לניב מAPO יש משתמש פה?

aradona

New member
פחחחחח

אני לא בטוח שיש לו פורום לברית שלו.. הוא בנה ברית בשביל עציצים בלבד, אף אחד בלי מסן, ואין קשר בינהם..

ostk

New member
למה מה אתה יודע

אפשר גם לחשוב מזה להיות בלי מסנג'ר. תתפלא שלא כל האנשים חיים רק במסנג'ר וצ'אטים. אני לא מדבר עם אנשים רק באינטרנט - יש לי חיים שהם לא רק המחשב. לך לך תשרוף עוד 11 שעות רק על גינדיס ומסנג'ר.

aradona

New member
באנה יא מסכן

למה אתה מכיר אותי בכלל דבר ראשון אני אולי 10 שעות על מחשב בשבוע.. ודבר שני נראה לי אתה מדבר מנסיון, כי מי שישרוף 11 שעות על גינדיס באמת משועמם..

ostk

New member
באנה יא מסכן

אתה מכיר תברית שלי בכלל?? אם כבר אתה מלכלך, תלכלך על משהו שאתה יודע. ו א ם אנחנו ברית של 'עציצים בלי מסן' נראה לך שאני, מבין כל האנשים, שורף 11 שעות על גינדיס? מי שאתה קורא לו עציץ הוא זה שיש לו שכל שלא לבזבז הרבה זמן על המשחק הזה.

GM Alon

New member
טמבל

בלי מסן אין לכם שוב דרך לתקוף ביחיד ואם אתם כן תוקפים יוצא מסורבל ודפוק מסן זה לא כדי לשרוף 11 שעות זה כדי שיהיה אירגון אני בספק מאוד גדול אם הברית שלך תקפה יותר מ2 תקיפות ביחד

למעלה