אממ טוב, חדשה היי =) שי, 15, הוד השרון
D Drowning Lovers New member 21/1/08 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif קארין, עוד פחות מחודש 15! ומת"א שאלה [ רק כי בא לי ואני ביצ'ית ]: שיר אהוב של פראמור? נו סתם, את לא חייבת לענות
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif קארין, עוד פחות מחודש 15! ומת"א שאלה [ רק כי בא לי ואני ביצ'ית ]: שיר אהוב של פראמור? נו סתם, את לא חייבת לענות
L Losing Myself New member 21/1/08 #3 קשה ../images/Emo122.gif Emergency, Born For This, Let This Go טוב נו לא יכולה לבחור
ש שיקי פריקי New member 22/1/08 #5 Born For This מעולה!../images/Emo28.gif וגם אמרג'נסי! טעם נהדר! ולשאלה לא פחות חשובה: מה דעתך על We Are Broken ועל When It Rains? [אם את מכירה ][וזה בסדר, לא כולם תמיד מכירים את כל השירים של להקה מסויימת.]
Born For This מעולה!../images/Emo28.gif וגם אמרג'נסי! טעם נהדר! ולשאלה לא פחות חשובה: מה דעתך על We Are Broken ועל When It Rains? [אם את מכירה ][וזה בסדר, לא כולם תמיד מכירים את כל השירים של להקה מסויימת.]
D Drowning Lovers New member 22/1/08 #7 תזהרי ממני שירי!../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif אל תקשיבי לה! אלה הם שירים יפים! והם לא בכיינים, הם מרגשים!
תזהרי ממני שירי!../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif אל תקשיבי לה! אלה הם שירים יפים! והם לא בכיינים, הם מרגשים!
ש שיקי פריקי New member 22/1/08 #8 עוד לא אמרתי לה כלום../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif רק שאלתי מה דעתה. ולא לדאוג - אני לא ארביץ לה עד שהיא תשנה את דעתה. אני מרגישה שאני היחידה כאן שלא מחבבת את WAB ו-WIR.
עוד לא אמרתי לה כלום../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif רק שאלתי מה דעתה. ולא לדאוג - אני לא ארביץ לה עד שהיא תשנה את דעתה. אני מרגישה שאני היחידה כאן שלא מחבבת את WAB ו-WIR.
J Johnni456 New member 22/1/08 #16 לא את לא היחידה../images/Emo54.gif הם גם לא הפייבוריט שלי.. שקטים מידי
C CloSe To illuSioN New member 22/1/08 #18 ../images/Emo194.gif../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif אני ממש אוהבת את when it rains! אחד השירים האהובים עלי באלבום!
../images/Emo194.gif../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif אני ממש אוהבת את when it rains! אחד השירים האהובים עלי באלבום!
L Losing Myself New member 22/1/08 #9 תודה ../images/Emo9.gif אני מכירה והאמת שאני מעדיפה את השירים הקצביים יותר אבל גם אלה שירים מעולים!
X xXx Lilo xXx New member 21/1/08 #4 ברוכה הבאה ^^../images/Emo29.gif השתלבות מהנה לך אני ליאת נייס טו מיט יו ^^
ש שיקי פריקי New member 22/1/08 #6 ברוכה הבאה!../images/Emo28.gif אני שירי, בת 17 ויום תהני בפורום והשתלבות מהירה!
J Johnni456 New member 22/1/08 #17 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif היי, אני סתיו מחור במרכז .. השתלבות מהירה
A a k c New member 22/1/08 #19 ../images/Emo109.gifברוכית../images/Emo9.gifעדי, 14 וחצי ומשו, מחור../images/Emo13.gif