אממ.. טוב.. מותר לי?

A N I g M A

New member
אממ.. טוב.. מותר לי?

אני מרגישה קצת לא נח לכתוב כאן, אבל אממ.. אני חייבת להגיד. הלהקה שלי התפרקה אתמול הם היו בחזרות ואני לא הייתי. הקלידן סיפר לי שהמתופף היה מאד עצבני והלך הביתה. הבסיסט (שהוא גם אחד החברים הכי טובים שלי) הודיע לי באסאמאס ב1 בלילה ש"ההרכב נסגר" ושיהיה לי בהצלחה בהמשך, זה בכלל הגעיל אותי. זה כאילו שהוא שמח להגיד את זה. והיום דיברתי איתו והוא אומר שזה ההרכב שהוא הכי אוהב מבין ההרכבים שלו, אבל הוא היה חייב לפרק את זה. כואב לי יותר בגלל שדחיתי שני הרכבים אחרים בגלל ההרכב הזה. לא שהיה לי רע, אבל.. לויודעת. אני מרגישה שהכל מתפרק לי. אני תכף מסיימת עם תיאטרון (בגרות) וכנראה שיהיה לי נורא ריק ופתאום יהיה לי המון זמן פנוי. אוף.. גרר.

lollapalooza

New member
../images/Emo2.gif

סיוונואל, קודם כל, ברור שזה הלם. עכשיו תראי, הצד החיובי הוא שבאמת יהיה לך קצת יותר זמן, עם כל הלחץ הזה שיש לך בזמן האחרון. חוץ מזה, בהנחה שהפירוק הזה הוא באמת סופי ומוחלט, אני בטוחה שתמצאי הרכב חדש לשיר בו. אני בטוחה בזה לגמרי, יש לך את הכשרון והרבה אנשים רוצים להקים להקות או למצוא סולנית מוכשרת... מן הסתם גם החברים מהלהקה שלך ירצו להצטרף עכשיו ללהקה חדשה, או להקים אחת, שזו עוד הזדמנות... יהיה טוב, אין לך מה לדאוג.

A N I g M A

New member
../images/Emo9.gif

חזרנו. נמ המתופף והגיטריסט הם "חזקים ויש להם מקלות" (יעני מקלות תיפוף). הו אני מרגישה מגניב עכשיו. תודה עדסיט

למעלה