אממ... יצא הסרט השני. מתורגם. 3:
כ כפית במצב כפית New member 10/1/08 #3 אני בשוק הם מחקו את הטורנט מטוקיו טושוקן ם.ם ובכן, הוא היה שם אתמול O_O;
B burhtk1 New member 10/1/08 #4 ניסית לבדוק שהוא עובד? יכול להיות שמחקו אותו בגלל שהוא לא היה אמיתי..
J JeeChan New member 12/1/08 #6 אין מצב שהוא ייצא בשנה הקרובה לפחות ^^; לקח לסרט הראשון כמעט שנה. קודם זה בקולנוע לתקופה מסויימת, אחרי כן משדרים את זה בטלוויזיה ואז אולי יעשו לזה ריפ, מה שאני בספק. ואז זה יגיע לדיוידי ורק אז יעלה לאינטרנט ואז צריך לחכות שמישו יתרגם את זה ^^
אין מצב שהוא ייצא בשנה הקרובה לפחות ^^; לקח לסרט הראשון כמעט שנה. קודם זה בקולנוע לתקופה מסויימת, אחרי כן משדרים את זה בטלוויזיה ואז אולי יעשו לזה ריפ, מה שאני בספק. ואז זה יגיע לדיוידי ורק אז יעלה לאינטרנט ואז צריך לחכות שמישו יתרגם את זה ^^
כ כפית במצב כפית New member 12/1/08 #7 בתאור קובץ הם ציינו שזה לא איכות דיוידי, ככה שדיי ברור שזה היה ריפ או משהו בסגנון... ויכול להיות שלכן הורידו את זה
בתאור קובץ הם ציינו שזה לא איכות דיוידי, ככה שדיי ברור שזה היה ריפ או משהו בסגנון... ויכול להיות שלכן הורידו את זה
נ ניצן הורוביץ New member 13/1/08 #8 טוב, אפשר לשים קץ לספקות. כמו שכתוב כאן, הטורנט היה מזוייף. גם אם זה היה באיכות Cam לא הייתי נלהב כל כך, נחכה לDVDRip שיבוא בספטמבר בוודאי, כמו הסרט הראשון.
טוב, אפשר לשים קץ לספקות. כמו שכתוב כאן, הטורנט היה מזוייף. גם אם זה היה באיכות Cam לא הייתי נלהב כל כך, נחכה לDVDRip שיבוא בספטמבר בוודאי, כמו הסרט הראשון.