אממ ירדן, לא עברנו היום לאות ד?

shanyz

New member
אממ ירדן, לא עברנו היום לאות ד?

אני חושבת שעברו יומיים.... לא?

gabrielle

New member
../images/Emo42.gif ד´ ../images/Emo42.gif

בשביל נטע השרשור עובר לפה! יאללה תתחילו להריץ מושגים ב-ד´!

ברודי

New member
חוזרת אחורה ומסתכלת

דייהוק, דראקו, דוד (מהפרק- The Giant Killer) קצת מהזיכרון- d-eath in chains- הפרק עם סלסטה המסטולית הזאתי דגון- הווארלורד מהפרק של היום. משאירה לכם ת´קטע עם ההגדרות אני ממש גרועה בזה...

ברודי

New member
אבל יש לי הגדרות גרועות...

אני כזה מתחילה לכתוב הגדרה, חצי שעה אחרי זה אני מוצאת את עצמי עדיין כותבת, אני מתחילה להסתלבט על הדמות ולהיזכר בארועים מפרקים אחרים ושאר פרטי טריוויה... זה לא יעיל בשביל מילון...

gabrielle

New member
דרקו

דרקו הוא מצביא מרושע שניסה להשתלט על פוטדיה בפרק הראשון בסידרה, וניסה לשכנע את זינה שתחזור להיות רעה כמו פעם. בשלב מאוחר יותר ( פרק אחרון עונה 2 ) ביבי בלייס ירה בו את אחד מחציו והוא התאהב בגבריאל ונשאר ככה עד סוף הסדרה... ( כמובן שהוא התאהב בגבריאל )- * מעירה הערות לא אובייקטיביות * בעונה 5 ( llhof) הוא אפילו שר שיר לגבי אך היא דחתה אותו והוא ניסה להרוג אותה כי לא רצה שהיא תיהיה של אף אחד אחר אם היא לא יכולה להיות שלו ( מה הוא לא מבין בזה שהיא שלי?! ) . שכחתי משהו? אה כן- תמונה.

gabrielle

New member
דיאנה

או יותר נכון- הנסיכה דיאנה. הנסיכה דיאנה היא נסיכה צפונבונית שמעולם לא היתה מחוץ לכותלי הארמון. חוץ מזה שהיא נקייה ומסודרת להפליא ( ויש לה בעל חמוד גם.. ) היא דומה להפליא לזינה ( זכתה
). זינה וגבריאל הצילו את חייה כשהגנו עליה מפני נסיונות התנקשות בחייה שנבעו ממחלוקות בתוך הארמון בנושא של מכירת עבדים. ( ? ).

shanyz

New member
דווי

כאשר זינה וגבריאל הגיעו להודו חשבו שגבריאל היא דווי, שזהו בן אדם שמסוגל לרפא אנשים (אני צודקת נכון?:) ) לאחר מכן התברר כיה נכנסה בה שדה והיא לא דווי ואיליי היה הדווי תקנו אותי אם טעיתי...=S

shanyz

New member
הרקולס!!!

גיבור (כמו זינה) שעוזר לחלשים. בנו של זאוס ושל....יווו אני לא יודעת איך קוראים לה!! =)) שהיא בת אדם... חבר טוב של זינה וגבריאל, בעבר היה לו משהו עם זינה (נכון?) הוא חצי אל וחצי בן אדם. יש לו עוזר בשם איולס והם נודדים במטרה לעזור לאנשים....

shanyz

New member
../images/Emo9.gifהופ

ביתה של גבריאל ושל דייהוק. היא רעה והיא תביא את הרוע לעולם!!! זינה נסתה להרוג אותה, אז גבריאל ידעה שאם זינה תהרוג אותה אז גם זינה תמות ולכן גבריאל זינקה על הופ ושתיהן נפלו לתהום.... היא נראית בדיוק כמו גבריאל....

gabrielle

New member
הרה

הרה- אישתו של מלך האלים, זאוס. היא רצחה את משפחתו של הרקולס- תשאלו איך זה מתקשר אלינו? בפרק שזינה יולדת את איב ( Gfac ) הרה עוזרת להרקולס למצוא צלעות של הטיטאנים שבהן הרק הרג את זאוס והציל את זינה ואיב. באותו פרק, זאוס הורג את אישתו.

gabrielle

New member
האדס ( ככה תמר אמרה )

הדס- אל השאול. נהרג ע"י זינה כאשר ניסה להרוג את איב.

למעלה