אממ יש לי שאלה..

אממ יש לי שאלה..

זה נכון שאנסינק התפרקו?? כי אני לא חושבת.. (אני רוצה לראות מה אתם חושבים).. כבר כמה ילדים אמרו לי שכן.. פשוט זה מוזר, כי ג'סטין אמר שאנסינק לא יתפרקו, אפילו היה ראיון איתו לפני איזה שבוע בערך הוא היה ב - bbc prime ושאלו אותו.. וגם הוא אמר שזה לא אומר שאם הוא וג'יי.סי הוציאו אלבום משלהם אז אנסינק יתפרקו.. נכון?! וגם ב - trl מי שראה הוא אמר שהם מחכים שהאלבום של ג'יי.סי (שהוא כבר יצא, סוף סוף) יצא, ויצליח.. אז הם יתחילו עם הדיסק הבא שלהם, וזה יהיה הדיסק הכי מוצלח מכל שאר הדיסקים.. רק זה מה שחסר לי עכשיו שאנסינק התפרקו.. וואיייי.. אימאלה.. לא רוצה!!

moran14h

New member
ליאתוש

אל תאמיני לכל מה שכותבים! תמיד תזכרי ש 90 אחוז ממה שכותבים על ג'סטין לא נכון! (ג'סטין אמר!) ונראה לי שזה לא נכון!! נראה לי אנסינק קיימים והיו קיימים עוד שנים רבות!

justin love

New member
ממש לא אין סיכוי שהם נפרדו...

כמו שאמרת ג'סטין אמר שבניתיים הם לא מוציאים אלבום חדש בגלל שהוא בדיוק סיים את הסיבוב הופעות שלו והוא גם לוקח שנה של חופש וגם הוא רוצה לתת לג'יי סיי הזדמנות לחוות את אותה האהבה שהוא קיבל מהמעריצים על האלבום החדש שלו...

justinet

New member
נראה לכם שמה שכתבו שג'סטין...

אמר שאם שואלים אותו אם הוא חושב שהעבודה שלו לבד הייתה הרבה יותר טובה מאשר עם אן סינק אז כן... זה נכון??

אז הם לא התפרקו?!?!?!? ../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

וואייייייייייייייייייייייי עשיתם אותי הילדה הכי מאושרת בעולם!!!!!!!!!!

למעלה