אממ, יש לי שאלה :|

SuGaRBabe1

New member
אממ, יש לי שאלה :|

קיבלתי ליומולדת נגן MP3 שטוען שהוא של סמסונג, ומכיל 1024 MB... מקריאה קצת בפורום הבנתי שלא כל הנגנים שכתוב עליהם סמסונג הם אכן תוצרת סמסונג - אז איך אני יכולה לדעת אם שלי סמסונג אמיתי או לא? אין לי מושג כמה הוא עלה, כי קיבלתי אותו מתנה... אין דרך אחרת? דבר שני - על הקופסה של הנגן לא כתוב איזה דגם הוא - יש משבצת לכתוב בה את הדגם, אבל המשבצת ריקה... אולי זה הסימן שהוא לא באמת סמסונג? הוא נראה קצת כמו זה
[אמממ... עכשיו ראיתי שכתוב עליו SAMSUNG MEMORY FLASH.. טוב, נראה לי שגיליתי לבד את התשובה] והבעיה הכי גדולה שלי... אני לא מצליחה להוריד אליו שירים! יש לי ווינדוס 98 (כן, הוא מלפני 7 שנים, אז מה) והתקנתי את הדיסק שהגיע עם הנגן אבל הוא משום מה מסרב לפתוח את התוכנה.. מה עושים?!

SuGaRBabe1

New member
כן, זה מה שחשבתי

אבל עזוב את זה, עם זה שהוא קצת דפוק אני יכולה להסתדר [אני חושבת], אבל אני לא מצליחה להוריד אליו שירים... אחרי שהתקנתי את התוכנה, ניסיתי להפעיל אותה ועלתה לי הודעה disk is not detected, please check connections or reboot system, משהו כזה... מה עושים עם זה? או שכבר כדאי ללכת לחנות ולנסות לדרוש החזר?

shakshuka6

New member
החיפזון מן השטן

אם תשמרי עליו טוב טוב את תהני ממנו והוא גם יחזיר לך אהבה חח... אם אין עברית הייתי מציע לך להחזיר אותו ולדרוש החזר... לגבי הבעיה-היא מוכרת שכחתי אבל מה עושים...

gt-master

New member
עדיף לך לנסות להחזיר

גם אם שתמרי עליו מצויין עדיין זה רולטה זמן שהוא יעבוד וגם ככה לא יתן מי יודע כי אין לו. עדיף פחות זכרון וחברה נורמלית (איריבר,סוני,קריאטיב,איפוד,איאודיו...)

למעלה