אממ כמה דברים שיש לי להגיד

5cihh

New member
אממ כמה דברים שיש לי להגיד

זו בנחה&צ'רלי אגב סתם התחברתי מזה. חח אוקיי זה לא שיש לי פואנטה לדברים אבל משעמםם אז אני מגיבה על כל מיני שראיתי פה:) בקשר לראיון ה"מדכא" עם באסטד- אני מדברת לאלו שזה דיכא אותם וקיבלו רושם מסוים על צ'רלי (וזה כולל ת'טופ 5 שלהם שהם היו מגעילים כביכול-וואאטבר) אממ מה שצריך להבין פה זה שהם בני אדם ומותר להם להתעצבן ולהעדיף להיות בבית או עם חברים מלהתראיין שוב ושוב. אצל צ'רלי זה בעיקר בולט כמה המוסיקה ורק המוסיקה זה מה שחשוב לו ולא כל הצביעות בפופ- כאילו ויש המון צביעות שם גם אם זה נראה כזה זוהר מבחוץ:/ והעיתון הזה לא חסך בהקדמות כמה צ'רלי מבואס ועצוב ווואט פאקינג אברר! כאילו מה הם מצפים מה הקטע של הגבות? הם רוצים לדעת מה הוא יענה אם ישאלו אותו על למרוט אותן אז שילכו לעיתון אחר ויסתכלו הוא כבר ענה על זה 100 פעם. ומה הבעיה עם זה בכלל? גבות מדהימות כמוהו. הוא אומר להם פור פאקס, סייק והם שואלים ביחד, וכל המעמסה הזו עם השאלות על פייטסטאר, כאילו לא הספיק שפעם אחת הוא אמר שזה שונה לגמרי? הם ממש עצבנו אותי, אם הייתה ניתנת לי הזכות לראיין אותם והייתי רואה שהם כל כך לא רוצים להיות שם הייתי שואלת כמה שאלות ומשחררת אותם שיהיו שמחים יותר. מה כבר הוא אמר? שאנשים לא צריכים לאהוב אותם ר-ק בגלל המראה שלהם? נכון. שאי אפשר להשוות את באסטד לפייטסטאר? נכון. שהוא לא מבין מה הגבות שלו מעניינות כל כך? צודק. אז חלאס אם כל אחד מכם היה נשאל שוב ושוב אותם דברים מפגרים וחסרי טעם גם הוא היה מתעצבן. והוא עוד צחק שם באחת השאלות:) ככה שאפשר לגמרי להבין אותו. מושלםם
בקשר ללהביא אותם לארץ...פחחח: אנשים בלי אשליות על זה שעצומות או שיט יכולים להביא אותם הנה- הם בקושי יודעים איפה זה. ויותר מזה- תחשבו בהיגיון- למה בעצם כדאי להם לבוא? "לשמח את לבבותיהם של המעריצים פה"?! BS...כאילו יש פה כולה קומץ מעריצים ואל תגידו "מה פתאום יש פה המוןן!" כי זה לואד אוף קראפ
הייתי מתה שהם יבואו אבל הקנה מידה של הופעה אחת בישראל (גם זה אני בספק אם הם יצליחו למלא) זה נאדה אבל כ-ל-ו-ם בשבילם כאילו הם עשו כבר את כל וומבלי ובירמינגהאם וכו' מה זה תחנה אחת בישראל?! ושלא נדבר על המצב הבטחוני שמוצג פי מיליון יותר גרוע בתקשורת שם- אז אם ג'יימס יום אחד באמת יגלה איפה ישראל זה לא יהיה מסיפורים על הנוף היפה ביליב מי
סוו לט איט גו ואממ חחחח אחרון בקשר לראש1 וסטאף- הם באמת חארות ואני מסכימה שצריך לכתוב מכתבים- אבל כאילו אם זה לא יבוא מהם זה יבוא מעט מאוד. כי גם אם בשבוע אחד הם יקבלו ביליארד מכתבים הם באותו גיליון שבו הם יפורסמו ישימו איזה פוסטר ומשהו וזהו יפסיקו שוב כי זו הדרך שלהם- ואז כשמישהו כותב שוב הם אומרים "תעיין בגיליון בלה בלה". וואטאבר..קרציות. אבל צריך לנסות בכל זאת שלפחות פאקינג שער נקבל כאילו אף אחד לא יכול להתנגד לשער של באסטד בין כל הבריטני וג'סטין (ושי גבסו שהשתלט שם גם פתאום). כאילו מארון 5 קיבלו שער מה עם באסטד? תודה על הכתבה מלפני כמה חודשים אבל פרנקלי זה לא מספיק..צריך לקנות להם SH! רק כדי שיראו ת'הבדל ויפנימו כבר- כנ"ל על מקפליי. מעריב לנוער לפחות נתנו שער (מדהים) אבל מאז גם שכחו..מכתבים זה רעיון טוב בעיניי..הכי טוב שאפשר לפחות אלא אם כן מישהו פה הבן של העורכים שם חח:) וחחח כאילו זה מעניין מישהו אבל שעמם לי אז כתבתיייייי! לפחות העברתי לי ת'זמן.. ואלו שאמרו שהן ינסו להעתיק לי ת'תכתבה או לסרוקק-טנקיווווו!!
BUSTED&McFly ROXXXX!

סתיוית

New member
ואוווווו מסכימה איתך!

והקטע להביא אותם לארץ? אני גם חושבת שזה אשליה. אבל מה שכן -לא אשליה- זה לפרסם אותם קצת פה בארץ... כאילו תחשבו בהיגיון- לארץ, איזה להקות בדיוק באו להופיע? מעטים מטעים.. אז באסטד בטח שלא. מה שכן אני רוצה, שיהיה פה דיסקים עליה, שיהיה פה מידע עליהם, שהשירים שלהם יהיו ברדיו, שימכרו דברים שלהם וכו'... ןזה לא אשליה- פשוט צריך שאנשים יכירו אותםם פה בארץ. כי הם להקה ענקיתתתתתתתתת רק שפה בארץ לא מכירים אותם :\ וזה חבל. ושנית, בתור מעריצה גדולה של שי גבסו, מנהלת בפורום, אני יכולה להגיד לך שהוא השתלט שם משתי סיבות. 1. זה העובדה שהוא חזק במצעדים- מה שאומר שאוהבים אותו. 2. ההשפעה שלנו, המעריצים. אני יכולה להגיד לך ששלחנו מאות מכתבים, והרבה גם התפרסמו. ולא רק לראש1, אלא לתחנות רדיו. אפילו הצלחנו לגרום שחברה בפורום, תנזוף במצעד, בזמן השידור!!!! קולטים???? 1. לא מעלים אנשים בתוכנית הזאת. זה מצעד.אבל אותה העלו. 2. לא רק שהעלו אותה, נתנו לה גם לנזוף בהם על מה שהם עשו לשי.. (סיפור ארוך) קיצר, בפורום של שי אנחנו משקיעים חבל על הזמן על הצבעות וזה.. אני כבר ירדתי מהקטע של זה..אבל פעם זה היה ממש חזק. וככה רק הצלחנו להכניס אותו למצעדים והכל.. בגלל זה אני מאמינה שאפשר לעשות אותו הדבר לבאסטד!!!!!!!! אם רק נשלח מספיק מכתבים לתחנות רדיו ונבקש שיכינסו אותם למצעד, הם יכניסו, נצביע להם והם יעלו למקומות הראשונים, אנשים יתחילו לשמוע עליהם... העיתונים יתחילו להכיר בהם, יביאו יותר דיסקים, פוסטרים, ודברים שלהם! אני קיבלתי שתי תשובות כבר שהובטחו לי שהם הולכים לבדוק את העיניין של באסטד, משתי תחנות רדיו ששלחתי להם מכתבים! קולטים? זה אדיר.

DesertRose7

New member
בעיקרון אני מסכימה אבל..

מה יקרה אם ננסה? זה לא יכול לעשות רע.. להפך! רק טוב! לא מפסידים מזה כלום.. אז למה לא לנסות? ובקשר לרדיו... היום קיבלתי את ההלם של החיים שלי.. השמיעו ברדיו 99 את VS אוקיי..VS למי שלא קלט זאת להקה שהוציאה 2 סינגלים.. נכנסו לטופ 10..אולי.. אבל זהו!! אני לא מבינה איך זה קורה.. אותם משדרים אבל את מקפליי שהכניסו 2 סינגלים למקום ה-1 לא משדרים? מה זה החרא הזה? זה לא יכול לקרות מצב כזה.. אני לא מסכימה.. חייבים לעשות משהו!

סתיוית

New member
הידד

אבל צריך לארגן מסגרת מסודרת כזאת. לא יודעת בפורומים פה אני מה זה לא אוהבת כי לא דעת בעעע לא מסודר פה מספםיק בשבילי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

5cihh

New member
חחח אוקיי אז ככה

אמממ קודם כל נחמד לשמוע שאתן מסכימות איתייי:)
ואממ אני חושבת שאמנם אי אפשר להפסיד מלנסות אבל לא רק שזה חסר תקווה זה גם חסר היגיון- ובתור מישהי שמאוד אוהבת אותם בתור אנשים אפילו אם היו מכריחים אותם לבוא הנה לא הייתי רוצה שהם יהיו במצב של אווווווווולי 200 איש..יו נואו וואט? אפילו אלף איש זה כלום ככה ש..ויש להם מספיק עבודה גם ככה. אבל הפרסום בארץ חשוב וזו שדיברה על שי גבסו כל הכבוד מה שעשיתם! אולי נכתוב מכתב בשם כל הפורום (בטח כבר הציעו) ונשלח לראש1 ומעריב לנוער? תמונה קטנה לפחות נקבל
חח..אממ ובקשר לVS- יש להם יתרון מאוד גדול בארץ שזה סיי מבלו שהם ענקיים פה..ולמקפליי אין קשר בדיוק (יש..טום אותו ביצפר וכו' אבל לא משו ישיר לגמרי). אבל זה לא משנה אם השמיעו אותם צריך לכתוב במכתבים על כל התארים שלהם חח- כל הנאמבר1 סינגלים, וזה שהם זכו 123 בבחורים הכי שווים וזה...ובשני בריט ובעוד מיליון פרסים וכו'. משהו צריך לעשות יאללה כבר שיתנו פוסטרים נמאס לי לקנות כל פעם עיתון בפאקינג 34 שקל בשביל זה@#@

DesertRose7

New member
ובקשר לתארים..

הידעתם שמקפליי זכו בשיא גינס של הלהקה הכי צעירה שנכנסה למצעד האלבומים למקום הראשון... הם יהיו בספר גינס!!!!!!!!!!! ואם זה לא שווה איזכור.. אז מה כן?

סתיוית

New member
באמת?!

בואו נתחיל לרשום מכתבים לראש1 \ מעריב לנוער ונבקששששששששש אלב לפי דעתי גם מאוד חשוב שנשלח מכתביםן לתחנות רדיו

fight star

New member
חחחחח יאללה לעבודה!

כל מי שקורא בבקשה לכתוב מכתבים!!! (תרשמו גם כמה שהפורום פה מהמם,וכולם פה כאלה מותק...חחחח נפרסם את עצמנו אם כבר...חחחחחח) וזה באמת מעצבן שבגלגלצ הבני *ונות האלה טוחנים את 441 שהם חדשות לגמרי ואת באסטד (ואפילו בלו!!!) לא שמים!!!!! im soooo fucking pissed off!!! הם ישמעו ממני!!! דניאל has left the building!!! -חם לי, לא לשים לב לאי השפיות זמנית-סתיוית כבר מכירה..חחחח

למעלה