אממ כמה שאלות....

gabula

New member
אממ כמה שאלות....

דבר ראשון המזכירה של מיגל מאוהבת בו כאילו ובגלל זה היא מסתכלת ככה על אלנה כל הזמן או שזה סתם?? עכשיו, האם הולך להיות באחד הפרקים עד הסוף ריב ריב בין קפיטו לקלרה אם כן זה צריך להיות טוב והאם הולך להיות ריב בין קמילה ואיריס אבל ממש מכות שוב??? עכשיו מה הולך להיות עם קפיטו ואורלנדו ומאוריניו??היא באמת הולכת לחיות עם אורלנדו עכשיו??? ומה הולך להיות עם התינוק של ריטה המשרתת ודנילו?? וזהו...
עכשיו בעיניי הכי כוסיות הם קפיטו דבר ראשון סינתיה לא רעה איריס אם היא לא הייתה כלבה היא הייתה די נחמדה קמילה חמודה כזאת אבל היא קצת חננית ריטה המשרתת עם שיער פזור גם נראית טוב...

Yaeli p

New member
טוב

מה שאני יודעת: (קפיטו באמת פצצה ) כן אנה המזכירה של מיגל מאוהבת בו. אמור להיות. קפיטו תעבוד אצל מיגל בחנות. לפי הערכות שלי- קפיטו ופרדי יהיו ביחד. לא נראה לי שקמילה ואיריס יריבו שוב כי יגלו אצל קמילה לוקמיה, ומי יודע אולי איריס תשתנה..

אסיה א

New member
בקשר לשאלות שלך... ../images/Emo20.gif

1. ברור שהמזכירה מאוהבת במיגל, עד מעל לראש... 2. קפיטו מהממת, גם איריס, חבל שהיא כלבה וקמילה הייתה מהממת בחתונה. 3. בקשר לריטיניה, היא תלד תאומים, אבל היא תמות בלידה, ואלמה תשמור על הילדים שלה... איזה נשמה טובה! מקווה שעזרתי... נ.ב- איזה חתונה וירח דבש יפים!!! (לקמילה ואדו, כמובן)

אסיה א

New member
אני יודעת כי... ../images/Emo20.gif

המטפלת של אחותי הקטנה סיפרה לי (מהערוץ הרוסי).. לא חבל עליה...?

למעלה