אממ כנסו:)

shanyz

New member
אממ כנסו:)

אם הייתם יכולים לבחור שחקן אחד לבלות איתו את כל היום, מהבוקר (6 בבוקר) ועד הלילה (12 בלילה) מי זה היה? ומה הייתם עושים? כאילו הייתם הולכים נניח ללונה פארק (חחהה) או לים, או רואים סרט ואז למסעדה...או סתם יושבים כל היום ומדברים על התוכנית ועל החיים..? איך הייתם מעבירים את היום עם אותו שחקן שיכולתם להיפגש. דבר שני, אם אומרים לכם שאת יכולים להיפגש עם כל הצוות המוכר של זינה (ארס, אפרודיטה, זינה, רנה, ג'וקסר, וירג'יל, אלטי, קליסטו, איב, נגיד גם אולי סיירין, בוריאס, אפיני וכולם... או... עם השחקן האהוב עליכם מהתוכנית והוא לא היה מגיע למפגש של כולם.. כאילו זה או כולם בלי השחקן האהוב ביותר, או השחקן האהוב ביותר לבד.. מה הייתם מעדיפים?:) חחהה.. כמו לשאול אות מי אוהבים יותר, את אמא או אבא:)

תסס....שני, את עוד תהרגי אותי...

איזה שאלו יש לך, תהיי בריאה
אני חושבת שהייתי מעדיפה להיפגש עם השחקנית האהובה עליי לבד ולא עם כולם בלעדיה....אבל הבעיה היא...שיש גם את לוסי וגם את רנה...אז די קשה לי לבחור...ומה הייתי עושה איתן? מצידי אפילו סתם לשבת על כוס שוקו חם <אם זה בחורף> או על כוס מילקשייק <בקיץ
> ואוו....תזכירי לי לספר לך חלום שחלמתי...נראה לי שכבר כתבתי אותו בפורום, שאני פוגשת את לוסי לבד או את רנה לבד או את שתיהן...אווו...אני מתגעגעת לתקופה שהייתי חולמת על הסדרה בכל לילה

shanyz

New member
חה=) מילקשייק...מזכיר לי את הקרמבו!

LOL חחה..:) קרמבו...תאוריה...=) מזה איזה שאלות יש לי!? חחה. אני מנסה לפתוח דיון מעניין:) חחחחחחחחה

shanyz

New member
אהה ותהיי בריאה גם את מאמי../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

gabrielle

New member
טוב, אחרי המון, המון מחשבה...

כמובן, שהייתי בוחרת להפגש עם רנה לבד * מאבדת שליטה בגלל המחשבה *. אבל, היו לי הרבה התלבטיות מה נעשה ביחד... אז ככה.. ב- 5 בבוקר ניסע לחוף הים ( זה יהיה בקיץ כשיש רוחות נעימות ) ושם נשב ונצפה בזריחה... ואני אדבר איתה, מהלב, כמו שאני מדברת עם נועה, ואספר לה על החיים שלי והיא תספר לי על החיים שלה... בלי להתפלסף, פשוט לדבר, באמת לדבר. ואז יחכו לנו 2 סוסים אחד לבן, אחד שחור שניהם מבריקים וחזקים והיא תעלה על הסוס הלבן ואני על השחור ונדהר לנו, על החוף. ב- 10 בבוקר נלך לאכול ארוחת בוקר במסעדה שנקראת " הפינה הירוקה " שנמצאת בפארק הירקון וזה מקום שקט, יפיפה ובעיקר- ירוק. אחר כך נלך לסינמה סיטי ויהיה לנו אולם משלנו ונבחר ביחד 3 פרקים שאנחנו רוצות לראות, והיא תספר לי על הסט ועל מה היא חשבה באותו רגע שהיא שיחקה. בשעה 4 ניסע לאלגאוצו ונאכל שם, מה שנירצה- ושוב נשוחח לנו, יש כל כך הרבה על מה לדבר, חיים שלמים לספר אחת לשניה... כשנאכל את הבוואריה לקינוח, אני אלמד אותה לשיר שירים של הפועל. ואז, ניסע לנו לאיצטדיון בלומפילד ושם יהיה דרבי סוער ( לכבודה כמובן, כי בקיץ אין ליגה )- ואנחנו נעמוד לנו בשער 5, ניראה את האדומים מביסים את האלופים, נתחבק בגולים, נעודד נקפוץ ונשתגע ביחד. ואז לסיום היום הארוך והמדהים הזה אני אסיע אותה לנמל תעופה ואשב איתה עד הטיסה שלה- ובקריאה ה-3 והאחרונה היא תחבק אותי ואני אגיד לה, רק מילה אחת, שאומרת הכל, הרבה יותר מכל הדיבורים של כל היום, אני אגיד- תודה . שני- את רואה מה את עושה לי?!!!?! * יוצאת מהסרט שאני חיה בו ונכנסת לעשות מקלחת קרה כדי להעיר את עצמי *

shanyz

New member
ירדן אני עוד שניה בוכה!!

את כזאת חמודה!!!! מוווווווואאאאאאאאאה מתה עלייך!! אממ תארת את זה ממש יפה וזה נשמע ממש כיף! איזה כיף זה לחלום, הא?:) אממ... אגב, מי זאת נועה..??

*neta*

New member
טוב...

אני הייתי בוחרת את לוסי, ועדיף מאוד שהפגישה תתקיים בניו-זילנד. נתחיל את זה בארוחת בוקר
, אחר כך נסע לטייל בניו-זילנד, מכיוון שהיא תושבת המקום היא תדריך, אחר כך אחרי שארוחת הבוקר תתעכל מעט, נלך לעשות בנג'י, ואחרי זה נמשיך לטייל בניו זילנד ובאתרי צילום של הסדרה, וכמובן שבין לבין אני אשאל שאלות (ואולי גם היא
).. לגבי 2, אני שונאת בחירות, במיוחד שהן קטלניות כמו שאת נתת. אז אני מניחה שזה באמת תלוי במצב...כי מצד אחת זו לוסי...מצד שני זה כל הצוות...אבל אם זה כולם אז לא יהיה לי ממש זמן לכל הדברים שיש לי להגיד ולשאול ולחקור...

Salem

New member
נטע, כמה את רוצה להרביץ לי

שאת חושבת על שאלות כמו אלו?

danazi

New member
החלטה קשה

טוב כמו שאנחנו יודעים את ארס כבר אי אפשר לפגוש אני לא ממש בטוחה את מי הייתי רוצה קשה לי להחליט זינה או אפרוטידה

shiri_b

New member
היום שלי עם לוסי

טוב, אחרי שאני אפסיק להתנהג כמו כלבלב שמפחד לאבד את הבעלים שלו ואשחרר אותה מהחיבוק, אחרי שיכולת הדיבור שתעלם לי באופן מפתיע באותו רגע- תחזור, והאחרי שהמוח שלי יחזור לתיפקודו הרגיל נוכל להתחיל את היום שלנו. ממש אבל ממש לא משנה לי מה נעשה... אולי בהתחלה נאכל ארוחת בוקר יחד ונדבר על הכל ואז נצא להסתובב בקניון וכמובן שהפגישה תהיה בניו זילנד אז אני ארצה לראות מקומות... וללכת ללונה פארק שלהם ומה שאני ארצה לעשות במיוחד זה להתרחק מכל ההמולה למקום שלא יזהו אותה (וגם שכל המעריצים שלי לא יזהו אותי...
) ולהכיר מי זו באמת לוסי? מה היא חושבת מה היא אומרת מה יש לה לומר את הדברים שאי אפשר לדעת או להכיר לא משנה כמה ראיונות שלה אני אראה הדברים שיודעים רק אם באמת מכירים את הבן אדם את זה אני ארצה לדעת... ממ....אני לא יודעת אם זה יהיה אחרי היום המופלא שלי עם לוסי אני אפגוש את כל הצוות (לוסי כבר תבוא שתשמע שאני שם
) ואם זה יהיה לפני....אני כנראה אלך על לוסי...בעצם... לא יודעת!

shanyz

New member
אוקי התשובה שלי:)

אוקי, אם יכולתי לבחור מישהו אחר להיות איתו כל היום זאת הייתה זינה (למרות שרנה נראית לי מזה מתוקה ומזה בא לי גם לפגוש אותה..אבל נראה לי שאני אוהבת את לוסי קצת יותר..). בכל מקרה הייתי רוצה שככה יהיה: אוקי אולי זה יהיה קצת דומה למה שאנשים פה אמרו אבל לא נורא:) אז ככה, זה יהיה בניו זילנד. אני אנחת אם המטוס, ולוסי תחכה לי בשדה התעופה. דבר ראשון היא תקח אותי לבית שלה (היא גרה שם נכון!?) היא תכיר לי את המשפחה שלה:) חיחי ואז הם ילכו ונשאר לבד... ואז סתם נאכל ארוחת בוקר, משהו טעים כזה:) אוקי אחרי זה היא תעשה לי סיור בבית שלה......... וכמובן שתוך כדי אנחנו מדברות, וצוחקות והיא מספרת לי על כל מיני דברים וזה:) אחרי שהיא תעשה לי סיור בבית נצא החוצה לטיול בניו זילנד במקומות שהם מצלמים את הסדרה, בהרים וזה...בשלב מסויים בטיול יהיו 2 סוסים שנרכב עליהם. היא תלמד אותי קצת איך להילחם:) חחה כאילו ברור שהיא לא יודעת ממממממש מקצועי כמו מורה לאומנות לחימה, אבל סתם כזה היא תראה לי כל מיני דברים וזה... אז בקיצור נטייל כזה בהרים ותוך כדי נעשה שיחות נפש על התוכנית, עם החיים שלה, ושלי:) היא תיתן לי עצות לכל מיני בעיות שיש לי וסתם נדבר עם החיים וזה... אחר כך נעשה פיקניק באיזה מקום שם באמצע ההרים....(זה יהיה יום אביב בהיר, לא חם מידי ולא קר ואין זבובים שנדבקים). ואז אנחנו אולות אוכל (משחזרות אותה ואת גבי חיחי) אחר כך היא תיתן לי כל מיני דברים כאלה שיש לה אישיים:) כאילו לא אישיים אבל מזכרות כזה ממנה...וגם אולי קלטת של פספוסים או משהו. אחר כך נלך לעשות צניחה חופשית+תצלום אווירי כזה..שיצלמו אותנו עושות את הצניחה החופשית. אחרי שנרגע קצת כבר יתחיל להחשיך... אז סתם נלך לשבת איפשהו ונדבר שוב פעם...יש הרבה מה לדבר:) ואז כבר יהיה לילה אז נצא אולי לאינשהו...איזה מופע בידור, או מסיבה, או סרט או משהו... ואז כבר יהיה 12 בלילה אז היא צתבוא איתי לשדה התעופה.. היא תכין לי מכתב טיסה (חחה לא לצחוק!) מרגש וארוך!!! היא גם תביא לי כמה ממתקים, וכמה תמונות חתומות שלה. נתחבק ונפרד לשלום כשאני בטח אבכה (והיא תצחק שאני בוכה..חחה) וסתם אני אתן לה את האי מייל שלי והכתובת שלי ואז אנחנו נדבר באופן קבוע באי מייל ונשלח מכתבים דרך דואר:) חחה.. איזה חלומות יש פה..יוו הדימיון שלי פורח פה עד העננים!! חחההה וזהו... ואז אני אחזור הביתה... וכשאני אפרוק את התיק אני אגלה שהיא החביאה לי מתנה בתיק.. דובי שמנמן וחמוד כזה שמחזיק לך שכתוב "איי לאב יו" ובובה שלה... ושל רנה:) ועוד מכתבון קטנטן שרנה כתבה לי ושהיא נתנה ללוסי לתת לי...חיחיחי.:) זהו!! בקשר לחלק השני.. אממ אני ממש לא יודעת...גם כן אני והשאלות שלי!! זה ממש קשה לבחור..! מצד אחד אני אפגש אם לוסי, או עם כולם, שגם רנה תהיה שאני גם ממש רוצה לפגוש אותה.. אממ....יוו אני לא יכולה לבחור..:( אני אכתוב בהמשך..

דווקא אני קראתי איפשהו...

שללוסי יש חגורה שחורה בקראטה
ואם היא עשתה הרבה פעלולים בסדרה בעצמה, הייתי אומרת שהיא נלחמת די טוב

shanyz

New member
ייאא באמת!? אני כל כך שמחה לשמוע!

אני אוהבת כשהן עושות לבד את רוב הפעלולים כזה ושזה לא מזוייף, הרוב..:) איזה חמודה1 היא ידועת קראטה! אוו... =) תראו תמונה, מצאתי תמונות שלה חדשות הנה הכתובת: http://www.xenaville.com/topten/grabs.html בכל מקרה, בתמונה הזאת היא קצת השמינה לא? לא שאני אומרת שזה משהו רע...אבל יחסית לתוכנית, הי קצת יותר שמשמונת.. גם קראתי איפשהו שהיא היתה חולה בבולימיה.. זה נכון!? =(

shanyz

New member
אאממללה! תראו את לוסי פה!!!

מה עובר לה על השיער!?!?

shanyz

New member
אגב, מה הפרוש של המילה

הזאת: squeamish קראתי עכשיו ראיון של לוסי אצל רוזי אודונל לפני שנה נראה לי.. איזה חמודה...:)

../images/Emo6.gif זה לא תמונה חדשה...

זה עוד לפני זינה...כשלוסי הייתה צריכה כסף, היא הנחתה <בית היתר> תוכנית של משהו כמו "שעת כושר" הישראלית
היא גם הנחתה תוכנית של טיולים בעולם, וגם השתתפה בפרסומת שצולמה בארצנו הקטנטונת
מה שאומר, שלוסי הייתה בארץ, וממה שהבנתי היא גם שהתה כאן כשלושה חודשים באיזה קיבוץ... ואני גם קראתי פעם משהו בקשר לבולימיה אבל לא נראה לי שזה נכון...קראתי את זה רק במקום אחד וראיתי תמונות של לוסי מלפני זינה, והיא לא רזה בצורה מפחידה...

shanyz

New member
איפה שאני קראתי שהיא היתה בולמית

זה בראיון שלה באחת התוכניות, אני לא זוכרת איזה... בכל מקרה, אילו כשאמרתי שהתמונות חדשות התכוונתי, לא חדשות, שהיא הצלטמה עכשיו, אלא חדשות כאילו שרק עכשיו גיליתי אותם ושלא שמו אותם נראה לי אף פעם בפורום.. אז התמונה שהיא עושה ארובי זה לפני זינה? כנראה שבגלל זינה היא הרזתה קצת...:) היא הייתה בארץ?~? מתי זה היה? ובאיזה קיבוץ? ובאיזה פרסומת היא השתתפה! אני חייבת לראות!!

X-na GIRL

New member
ללוסי היתה בולימיה, לא ידוע במשך

כמה זמן, אבל זה היה כשהיא היתה בת 17 או 18 בערך, היא אמרה שהיא התגברה על זה כי היתה לה משפחה שתמכה בה והיא הבינה שהיא לא צריכה להקיא כדי להרגיש טוב עם עצמה.

למעלה