אממ כנסו...

• פותח הנושא docB
  • פורסם בתאריך

docB

New member
אממ כנסו...

לפי ההתרשמות הראשונית שלי רובכם חמשושים =] וחניכים... יש כאן מדריכים? =] ספרו קצת על עצמכם אחים שלי

בעיקרון, כולם כאן חניכים

היו כמה מדריכים שנכנסו לכאן, נכוו מהרמה האפסית של הדיונים, וברחו. יש גם יוצא מן הכלל, זה שי (דשא, אם אתם מעדיפים לקרוא לו ככה), אבל הוא בכלל לא בצופים, ז"א זה סיפור ארוך. גם עמנואל אומר לעצמו כל פעם שהוא יפסיק לכתוב בפורום הזה כי הוא מבזה אותו, אבל מה לעשות, אני לפחות 5 שעות מול המחשב ביום (מורעל, כן, מה לעשות), אז צריך לעשות משהו בזמן הזה.

היי!

אתה צודק, רובנו חמשושים וחניכים, אבל יש מדריך אחד או שניים... ולמרות שכבר כתבתי את זה איזה 5 פעמים בשבוע האחרון אני אספר קצת על עצמי, קוראים לי נועה, אני חמשושית בשבט שיקמה, המעצמה הירוקה אזור. שזה בהנהגת מרכז. וזהו.... אין לי מה להוסיף. עכשיו תספר קצת על עצמך.... נועה.

docB

New member
אוקי אז ככה ../images/Emo66.gif

זה עושה אותי למדריך השלישי אצלכם חברים =] אז ככה.. קוראים לי ניב.. אני מדריך אני עכשיו מתחיל לרשג"ד אניי נישאר מדריך כי אניי ממש אוהב את זה.. הדרכתי חמשושים איזה חמש פעולות כי היייה להם אירוע לארגן לשכב"ג שלנו.. אני משבט אריאל..שקשור להנהגת דן רמת גן.. וזהו בערך.. מגניב להכייר אותכם אנשים..

למעלה