אממ כתבתי את ההודעה הזו בעוד פורומי

lollipop girl

New member
אממ כתבתי את ההודעה הזו בעוד פורומי

ם פשוט לא היו הרבה תגובות ואני אשמח לקבל עוד תגובות... תודה מראש... אז ככה, מסיבה מאגניבה במועדון במוצאי שבת, הכרתי מישהו, ביקש את המספר, נתתי, יצאנו החוצה דיברנו המון זמן, שיחה מעניינת, התרשמתי מהבחור. יש לי בעיה בבפלא שלי שאני תמיד שוכחת מספר אחד ואני לא בטוחה אבל אני חושבת ששכחתי מספר אחד, ואני מאוד רוצה להכיר אותו יותר אבל אם המספר שנתתי לו שגוי זה לא יכול לקרות.. עכשיו אני יכולה למצוא אותו, כי הוא נתן לי מספיק מידע על עצמו חח וגם ידיד שלי מכיר אותו, אבל בקטנה, אין לו את המספר, אבל הוא יכול להשיג לי. האם זה נראה נואש לנסות ולהשיג את המספר שלו? ואם אני אשיג, זה יעלה לו את האגו שעשיתי את זה כדי למצוא אותו? תודה מראש!! *ורק לידע כללי, ההיכרות שלנו, באה ממני ולא ממנו...

duduamar

New member
תלוי בו

אם הוא באמת נחמד לא חושב שזה יהפוך אותו לאגו-מניאק... מצד שני אם הוא טיפוס כזה שתופס תחת אז כן, זה די יעשה לו את זה... במקומך כן הייתי מנסה להשיג את המספר... אם הוא נראה לך נחמד אז מאמין שזה יחמיא לו :) בהצלחה :)

pain is MY love

New member
אגו שמגו...

רוצה לדבר איתו? דברי! למה שבתם תשבי ותחכי שהוא ימצא את הטלפון שלך?.. בייחוד שדיברתם במסיבה והיה לכם כיף אז יאללה לא להתייבש..

נועם m

New member
כמובן...

להשיג את המספר שלו! מה השאלה בכלל? ולמה שזה יראה נואש? אם המצב היה הפוך גם היית רואה את זה כ"נואשות"? יאללה- לעבודה!

duduamar

New member
קורה ../images/Emo140.gif

אל תתבאסי יותר מדי... זה קורה :) אם זה מה שהוא רוצה שיהיה לו לבריאות... תמשיכי הלאה יקירתי
לא הייתי ממליץ עוד להתעסק בזה מרגע שהוא חזר אליה...

keren888

New member
אני אומרת...

לכי על זה... עדיף מאוחר מלעולם לא.. אני תמיד עושה מה שאני מרגישה באותו רגע לעשות ברור שאני חושבת הלאה.. אבל פה.. זה רק הפחד שלך לקטע של אגו או לא... מה כבר יכול לפגוע בך.. ברור שאם תעשי את זה וכן תשיגי ואז אותו קטע יבוא על חשבונך יותר מידי בקטעים של האגו ויריגש שהוא כביכול כבר רכש אותך תתרחקי אבל לפחות היה לך אומץ לעשות צעד כזה..שזה מראה שתוכלי להשיג עוד.. אבל לדעתי לא צריכים להיות משחקי כבוד.. פשוט תני לזה צאנ'ס... כן תחפשי וכן תבררי.. ואולי עוד שנה תודי לי על זה.. חחחח סתם.... אולי את סתם מאבדת עכשיו תקופה מהממת שיכולה להיות לך רק בגלל האגו הזה שלך!!! לכי על מאמיייייייייייי

lollipop girl

New member
למרות שהוא חזר לאקסית?

כי היום חברה שלי אמרה לי שהוא חזר לאקסית... והשגתי כבר את המספר שלו...היום..

keren888

New member
אה...

עם כל זה שהוא אולי חיבב אותך לא תצליחי לנצח את האקסית... לכן אל תבני על זה.. אבל כן תשלחי הודעה שיהיה לו את המספר שלך... ואם הם שוב יפרדו יהיה לו למי לפנות....אבל שוב אל תבני על זה..

lollipop girl

New member
חח אוקיי אני באמת אשלח לו הודעה

אני אכתוב לו בה משפט שאמרתי לו, הוא בטוח יבין מזה שזו אני... תודה רבה!

נועם m

New member
האמת?

זה כבר נראה סתם מיותר... אם הוא חזר לאקסית, מה יש לך להמשיך לחפש שם? פשוט תשכחי ממנו, ותמשיכי הלאה...

duduamar

New member
לדעתי אין לך מה לשלוח לו הודעה

תכבדי את זה שהוא רוצה בקשר עם האקסית ותניחי לו...

keren888

New member
ורגע... שניה...שאלה

איך את יודעת שהוא חזר לאקסית שלו?

למעלה