אממ לא יודע

היי אני חדש כאן בן 22 כבר ובלי ניסיון... מתבייש ממש מבנות כי אני דתי אפילו שנראה טוב עצות מישהו?

in bal1

Well-known member
מה רע בזה? נראה לי שהוא יהנה ואולי גם יבין שזה סבבה לא פחות מאישה.
יכול מאד להיות.אבל יש זמן,עיתוי ודרך לומר את הדברים. בחור צעיר דתי בן 22 שבטח אזר המון אומץ לכתוב כאן.לבטח לימדו אותו שמשכב זכר זה משהו פסול.
מצוין שאתה רוצה לעזור לו בדרכך,אבל נסה לראות מי האדם מאחורי המקלדת.
ואני במקומך הייתי שולחת הודעה כזו פרטית.

Tarzan_dude

Active member
לו אני במקומך, אולי הייתי הולכת לאשה בזנות, שעובדת לבד ואמפטית. לפחות כדי לשבור את חוסר הבטחון. אבל מה אני בעצם יודעת? מעולם לא הייתי שם.
כי אישה בזנות תעזור לו בבניית כישורים חברתיים??

תתחיל בלהגיד שלום, מה נשמע, מאיפה את, מה את לומדת, וכו'
ואשכרה תקשיב ותתעניין.
מבטיח לך שהיא לחוצה בדיוק כמוך.
כשתמצא מישהי שמאתגרת אותך קצת
תזמין לקפה, או טיול וכו'
תתקדם משם.
פיתוח כישורים חברתיים והתגברות על הביישנות יעזרו ויקדמו אותך הרבה יותר מזיון חסר משמעות. לדעתי.

דקל נור*

Well-known member
כי אישה בזנות תעזור לו בבניית כישורים חברתיים??

תתחיל בלהגיד שלום, מה נשמע, מאיפה את, מה את לומדת, וכו'
ואשכרה תקשיב ותתעניין.
מבטיח לך שהיא לחוצה בדיוק כמוך.
כשתמצא מישהי שמאתגרת אותך קצת
תזמין לקפה, או טיול וכו'
תתקדם משם.
פיתוח כישורים חברתיים והתגברות על הביישנות יעזרו ויקדמו אותך הרבה יותר מזיון חסר משמעות. לדעתי.
הוא חרדי. הוא לא אמור לצאת לדייטים ולפלרטט עם בנות, אלא אם זה בכיוון של חתונה. הוא רוצה נסיון. נסיון מעשי. הוא יכול לנסות בטינדר או פה, אבל הסיכוי לא משהו.

Tarzan_dude

Active member
הוא חרדי. הוא לא אמור לצאת לדייטים ולפלרטט עם בנות, אלא אם זה בכיוון של חתונה. הוא רוצה נסיון. נסיון מעשי. הוא יכול לנסות בטינדר או פה, אבל הסיכוי לא משהו.
תתפלאי גם להם יש דייטים.
אולי קצת אחרת אבל יש.

in bal1

Well-known member
היי אני חדש כאן בן 22 כבר ובלי ניסיון... מתבייש ממש מבנות כי אני דתי אפילו שנראה טוב עצות מישהו?
בפורום הפסיכולוגית מישהי כותבת שהיא גם מחפשת גם דתייה וגם בגילך.הפוסט שהיא כתבה: האם אפשר להמשך לסלב?
בהצלחה!

למעלה