אממ לא קשור כ"כ אבל

N0musicN0life

New member
אממ לא קשור כ"כ אבל ../images/Emo124.gif

הייתי אתמול בהופעה של
כנסיית השכל
בסיטי הול בחיפה!
היה ממש נחמד.. הם היו אחלה
בהתחלה כולם עמדו והקשיבו והיה רק איזה הזוי אחד שהתחיל להתפרע עם עצמו ושר את כל השירים שלהם בע"פ ככה שהיה ממש מבדר
בכל מקרה, הם עשו ביצוע יפה ומוזר קצת של "היינו עושים אהבה" וחוץ מזה חברים שלי היו קצת מסובבים אז היה עוד יותר מצחיק
והנה הרשימת שירים שהם שרו

../images/Emo110.gifמההההההההההההההההההההההההההה

למה לא אמרת לפני?????????? ראיתי הודעה של הופעה שלהם שהייתי בספטמבר אבל לא על משהו של עכשיו!!!!!!!!! אוףףףףף איזה חרא גם יכולתי לפגוש אותך(למרות שאין לי מושג מי את) וגם יכולתי להיות בהופעה שלהם!:( טוב..נתעודד בזה שזה מציק לרקוד לשירים שלהם..

N0musicN0life

New member
קודם כל../images/Emo66.gif

נתחיל בדבר הכי חשוב, זה לא את, זה אתה, אני בן, יונתן, נעים מאוד :) דבר שני, כי תכלס לא היה לי מושג שהם הולכים להופיע אבל ידידה שלי כל שניה אמרה סיטי הול סיטי הול אז הלכנו וזה מה שגילינו שיש
ואז היא התבכיינה שאתמול היה ערן צור והיא הפסידה
ונראה לי שגם שבוע הבא יש שם הופעה של תערובת אסקוט או משו כזה

חחח ראיתי שלט של הופעה..

ורציתי לומר לך כי שתבואי איתי... אבל זה היה בערב של ההופעה וכבר עשיתי משו אחר..נראה לי שזה היה היומולדת של יעל..או שלא..חח אני סנילית קצת

InfernalMajesty

New member
../images/Emo10.gif אני כל כך אוהבת כנסיית השכל

אחת הלהקות הכי אהובות עליי בעולם חחחח למה תמיד בהופעות הם משנים את השמות של השירים.. חח "כשחזרתי ממך"
אווו כנסייה כנסייה :] שמחה שנהנת!!

הכנסיהה../images/Emo47.gif|ג'ירפה|

ממ הם טובים,מאוט טובים..הייתי פעם בהופעה שלהם..איפהשהוא..גאדד לא זוכרת איפה..בכולופן..היה בסטטט.. איךךךך זהה מרגישש..רר:) אויי שמתי לב למשו..תמיד מקצרים את כל השמות הארוכים האלה..של הלהקות..כאילו..השוטים.מוניקה..הכנסייה..או שזה רק אני

כי למי יש כוח לומר שם ארוך?!?

בוטן מתוק בקרקס...זה ממש ארוךךך! ושבק ס..והדג נחש..וחלוצי החלל..חחח אפילו שאפחד לא מכיר אותם:) אנחנו חיים במדינה של עצלנים..

למעלה