אממ.. לא קשור לבלוגים

בוופק

New member
אממ.. לא קשור לבלוגים

אבל בכל זאת אני רוצה חוות דעת על העיצוב ועל הרעיון של האתר שבניתי. תודה.

binba

New member
ענק!! ../images/Emo152.gif

קצת קשה לקרוא עם הפונט הזה, אבל זה מה שנותן את הייחוד לאתר, אז לא נורא.

בוופק

New member
תודה רבה

ד"א, בהתחלה הפונט היה Arial ובאמת ראיתי שהשילוב עם העיצוב עצמו היה מוזר אז החלפתי ל Narkisim.

xero1

New member
כמו שאמרתי לך באייסיקיו: ענק

התוכן באמת טוב וגם העיצוב. כמו שרותם אמרה, הפונט נורא יפה. איזה פונט זה דרך אגב? זה ניראה כמו אריאל אבל בגירסה מלוכלת יותר. בכל מיקרה, מה שגם אמרתי לך, זה ניראה טוב רק ברזולוציה של 800X600. למי שיש רזולוציה יותר גבוהה לא רואה את האתר כמו שצריך, אולי כדי שתעשה את האתר בחלון מעופף עם גודל מסוים?

בוופק

New member
10X

כמו שאמרתי הפונט הוא Narkisim. בהחלט יש לו טאץ´ מלוכלך שאני די אוהב. בקשר לרזולוציה. אני אישית משתמש ב 800X600 וכשעיצבתי את האתר הסתמכתי על הרזולוציה הזו. אם תוכל להגיד לי מה הכוונה ב"לא רואה כמו שצריך" אני אנסה לסדר משהו. תודה

בוופק

New member
אל אלוהים

לא תארתי לעצמי עד כמה המצב חמור
אני אנסה לעשות משהו בימים הקרובים. פשוט עכשיו אין לי זמן כ"כ.. תודה שהסבת את תשומת ליבי.

איה@

New member
בוופק - תתחדש! אהבתי ../images/Emo45.gif

ללא ספק עיצוב יחודי ומקורי. (רק תקן את בעית הרזולוציה) גם התוכן מענין מאד. למה כתבת לא קשור לבלוג? - לפי מה שנראה זה דווקא כן משתייך. אם תרצה אשמח להוסיף אותך לרשימת הקישורים שלנו. מקווה לראות אותך כאן הרבה
איה.

בוופק

New member
תודה

על כל המחמאות. אני אנסה לטפל בבעית הרזולוציה. אשמח אם תוסיפי אותי, ואמרתי שהאתר הוא לא בלוג מכיוון שהוא לא בלוג
אולי בלוג בפוטנציאל..

veredgf

New member
ארררמממ.... קרדיט?

העיצוב יפה
אבל אני אשמח לקבל קישור לאתר שלי שתרם לעיצוב... כן, כן... vbrush ... אני יודעת שאני קצת נודניקית... אבל אני בפירוש בפירוש מבקשת את זה מכל מי שמשתמש בהן... זו כל בקשתי בתמורה לעבודתי... ואם במקרה סתם שכחת והתכוונת לקשר, אז אין בעיות - כבר קרה בעבר - ואשמח אם תמשיך להשתמש בהן - תמיד אוהבת לראות מה אנשים עושים
ותודה
ורד

בוופק

New member
ודאי..

התכוונתי להוסיף אותך לעמוד הקישורים פשוט הייתי עסוק עם כל השטויות של הרזולוציה (שתיקנתי אגב. אני מקווה. אם מישהו יכול להעלות תמונה של האתר ברזולוציה גבוהה אני אשמח). ד"א.. אני מאוד אוהב את המברשות שלך
תודה

veredgf

New member
אין בעיה ותודה

תארתי לעצמי שלא הספקת
ותמשיך להשתמש בהן - אני נהנית לראות מה עושים איתן כפי שכבר אמרתי! ורד

למעלה