אממ.. לא רוצה לשבור לכם ת'לב מעריצות כריסטיאן
ס סוכריה16 New member 17/7/05 #2 נראה לי הוא מתרומם חח חבר של פונצ'ו אמר לי פעם במסן! ולא האמנתי.. והוא אמר שיחסית הו אמוצהר אפילו
E eveligne406 New member 17/7/05 #5 דיקלה את מרשה לי לעשות פה נצל"ש?? זה מווי חשוב ולא בא לי לפתוח עוד שרשור...שלא תאכלו אותי אחר כך.... ><
דיקלה את מרשה לי לעשות פה נצל"ש?? זה מווי חשוב ולא בא לי לפתוח עוד שרשור...שלא תאכלו אותי אחר כך.... ><
E eveligne406 New member 17/7/05 #7 ויקו יוצאת עם תאו לפי מה שידוע לי.. אבל אני לא מתיימרת לדעת בנושא של ויקו..או תאו...אז ככה שאני לא אומרת בבטחון
ויקו יוצאת עם תאו לפי מה שידוע לי.. אבל אני לא מתיימרת לדעת בנושא של ויקו..או תאו...אז ככה שאני לא אומרת בבטחון
ג ג ב ש ו ש New member 17/7/05 #8 לדעתי סתם שמועות../images/Emo31.gifאבל../images/Emo88.gif גם אם כן כל אחד הולך בדרכו שלו
S soy rebelde New member 17/7/05 #9 אבל התמונות האלו לא מוכיחות כלום! זה כמו שמישהי תלך עם חברה שלה ברחוב ויצלמו אותן.. בכל מקרה- העיקר שכריסטיאן יהיה מאושר
אבל התמונות האלו לא מוכיחות כלום! זה כמו שמישהי תלך עם חברה שלה ברחוב ויצלמו אותן.. בכל מקרה- העיקר שכריסטיאן יהיה מאושר
G gal y kike New member 17/7/05 #10 ../images/Emo41.gifשמעתי מאנשים ממקסיקו שזה נכון אמרו שהוא הומו מוצהר שם אבל לא יודעת הוא עדין הכי מאמי בעולםםםםםםםםם
../images/Emo41.gifשמעתי מאנשים ממקסיקו שזה נכון אמרו שהוא הומו מוצהר שם אבל לא יודעת הוא עדין הכי מאמי בעולםםםםםםםםם
B bigmomentom New member 17/7/05 #12 די להכנס לבן אדם לתחתונים! מה זה משנה אם הוא הומו או לא. הבחור מוכשר וראוי להערכה.