אממ למישו בא לשחק זה או זה..

5cihh

New member
חח אממ

זה לא משו מסובך כן פשוט שעמם לי..נגיד אני שואלת האלבום הראשון או השני ואת עונה השני לגמרי ושואלת ג'יימס או מאטי ומישהי אחרת עונה ושואלת משהו אחר..זה או זה-פשוט כמו שזה נשמע..בדברים שקשורים לבאסטד..:)

DawnR

New member
הממ.....

אוקיי....אני אומרת SWTLO. אומנם לשניהם הוזמנתי ומשניהם התרגשתי....אבל פעם ראשונה שראיתי את SWTLO היה אחרי הבגרות שלי בכימיה שנה שעברה, והגעתי למאיה ופתאום זה עלה לשידור והתחלתי לבכות....מאיה אומנם הייתה בשוק ולא ידעה מה להגיד (אם את קוראת את זה - זוכרת!?) אבל זה באמת היה מדהים. נראה לי שהגעתי אז לשיא ההשפעה שלהם עליי. עד היום, זה לדעתי הסינגל הכי טוב שהם שיחררו...אולי בעצם יחד עם 3am. שחר.

DawnR

New member
אה, ואם כבר.....

השוואה בין שני קליפים - תשוו את SWTLO עם Who's David שחלקים מהם זה פשוט אותו קליפ רק בצבעים שונים...

fight star

New member
הרמפפפפ

אההה... sleeping with the light on *מאוהבת בשיר הזה*

fight star

New member
גם גם גם

אני יודעת שלא קשור לשרשור... אבל peaches זה שיר קורע... חיחיחי על איזה נושאים הם שרים לי? ומה זה מתאים לצ'ארלי הרוקאנרול הזה...

5cihh

New member
את אמורה

לתת משו אחר עכשיו..לא כל אחד עונה על זה רק הראשון ואז הוא שואל משהו אחר.. וכן זה אותו קליפ פחות או יותר טוב נתחיל שוב- שאלה כללית..מאט או ג'יימס?:/

fight star

New member
חחחחחחחחחחח

אופסיייייי.... אםםםםםם ג'יייייייייייימס!!!! טוב.. אין לי שאלה ממש מתוחכמת.... האלבום הראשון או השני?

5cihh

New member
חחחחח מתוחכמת..

השני מי יותר מעצבן- קלי אוסבורן או ניקולההההה גירלז אלאוד?(קשור באסטדדדדד..אפשר לחרוג)

אמממ..

קלי אוסבורן!!!!! איך יותר יפה לצ'ארלי שהשיער שלו קוצים או רגיל כאילו ארוך?

DawnR

New member
תשובות:

ארוך.....Duh! ובקשר לשתי הבנות: ניקולה...כי אין שומדבר מיוחד בה ואת קלי דווקא אהבתי. שחר.

5cihh

New member
גאד יו אר נוט גטינג דיס!!

ר-ק הראשון שאחרי השאלה עונה לא כל אחד שולח תשובות זה לא בוחן! מישהו שואל- אחריו עונים ושואלים!! אם אין לכם שאלה אתם לא עונים ככה זה עובד אחרת זה נתקע כמו פה בפעם השניה! בעעע..רק4 סרפר בייב קלטהה

DawnR

New member
"גאדדד!!!"

דבר ראשון - גם אם מישהי לא הבינה - את יכולה להגיד את זה נורמלי. "סורי, לא הסברתי את עצמי טוב..." למשל. דבר שני - אני כן מכירה את המשחק, כן הבנתי אותו, אבל כשאת מעלה פה השוואה בין שניים - אנשים רוצים גם להביע את דעתם, זה פורום, לא משחק חברה ואת לא יכולה לדבר שוטף. סורי, הטון שלך פשוט ילדותי. וכמו שאת "לא התכוונת" להעליב אף אחד. גם אני לא מתכוונת להעליב אותך. תלחצי על איזה כפתור ותשני טון כי זה יכול לפגוע פה באנשים. שחר.

למעלה