אממ.. מה דעתכם על מפגש סוכות?

GrEeNgIrL3

New member
אממ.. מה דעתכם על מפגש סוכות?

יש חופש..!! (בקרוב..) אז למה לא לארגן מפגש פורום? מי שמעוניין שיגיב.. אח"כ כבר ניראה בקשר לפרטים :) חגגג שמחחחחחחח :]

אני מעוניינת ביותר =]

אבל אני מקווה שאני אוכל... =/ יש טיול בתנועה, הופעה של משינה ופורטיסחרוף ועוד משהו. מקווה שיהיה תקציב וזמן..

ובשביל ליעוז -

=] =] =] =] =] =] =] =]

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifיווו פסטיבל התמר!!!

לים המלח? :) גם אני אהיה שם אם זה ככה :) כי אני לא מאמינה שיש מה לטייל ברעננה ._." או שתטיילי בסביבות רעננה ואז תלכי לפורטיסחרוף/משינה?
לא משנה.
איזה כיף לך... הייתי בהופעה של פורטיסחרוף בזאפה, הם מעולים. אני ממש אוהבת אותם. :)

רציתי לים המלח... אבל אני בספק אם

נשארו כרטיסים... וגם רעננה יותר קרוב (וחברה שלי זכתה בזוג כרטיסים חינם לשם..
) משינה להקה אדירה, פורטיסחרוף איחוד מדהים. וכשהם יתאחדו יצא הדבר הכי נפלא שיכול להיות =)

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifמסכימה איתך לגמרי ../images/Emo45.gif

אין לי מושג אם נשארו כרטיסים, אבל בפסטיבל התמר אני אהיה כנראה בכל מקרה D: [וזה גם כנראה מה שימנע ממני להגיע למפגש P:]

l i o r a n g e

New member
../images/Emo45.gif

אבל אני יכולה רק ב-10.10 וזה מפגש ישראבלוג אז זה לא כ"כ מומלץ.

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif...................... |:

גם ככה את הולכת למגש ישרא בשלישי.. אני לארואה עם זה בעייה? זה אמור רק לפתור בעיות. ואני בטוחה שיש פה כמה שיהיו בישרא..אז מה שילכו פעמיים? |: אם כבר לא היית רוצה ללכת לישרא. זהו :] ואם כבר..ביום ראשון אני בתל אביב D: אבל לא חושבת שאם יהיה מפגש אני אבוא.

Queen for a day

New member
אבל,

יש עוד די הרבה מהפורום שהולכים לישרא, והפורום 99% יתפזר. וגם עזריאלי יהיה מוצף וזה הכי לא נוח בעולם. תלמדו מטעויות בעבר..

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif גם לזה יש לי דעה.

טעות עבר הייתה זה שלא ארגנו את המפגש הזה כמו שצריך. ובאו מקסימום 5 אנשים ולא שלחנו תמונות ואף אחד לא ידע איך השני נראה. כן...לא הכרנו אחד את השני זה היה בערך לפני שנה |: ואממ...אם נארגן את זה כמו שצריך באמת יבואו וזה וזה. צריך לקבועה שעות ולשים לב לשעה. שלא נדבר על זה שבלי רצון אין כלום. לא משנה :]

GD ROCKS

New member
../images/Emo45.gif

אני בת"א ב10 וב-12 אז מצדי בכייפ :) נמנמ את באה איתי בסוף?!
חבר'ה קיצור יותר הענות =/ (אל תשאלו למה אני ערה בשעה הזאת =/)

Queen for a day

New member
הממ

6.10 - יום שישי, אין תחבורה. 7.10 - יום שבת, כנ"ל. 8.10 - יום ראשון. 9.10 - יום שני. 10.10 -יום שלישי, מגש ישרא, עדיף שלא:\ 11.10 - יום רביעי. 12.10 - יום חמישי. 13.10 - יום שישי, אין תחבורה. 14.10 - יום שבת, כנ"ל. 15.10 - יום ראשון, יום אחרון של החופש. שכל אחד ישרשר מתי הוא יכול ומתי לא.

Queen for a day

New member
אני.. המ..

6.10 - יום שישי, אין תחבורה.
7.10 - יום שבת, כנ"ל.
8.10 - יום ראשון.
9.10 - יום שני.
10.10 -יום שלישי, מגש ישרא, עדיף שלא:\
11.10 - יום רביעי.
12.10 - יום חמישי.
13.10 - יום שישי, אין תחבורה.
14.10 - יום שבת, כנ"ל.
15.10 - יום ראשון, יום אחרון של החופש. לכן, לא בטוח שאני אגיע למפגש. :\

אני

6.10 > שישי 7.10 - 10.10 > אני לא יכולה... אני בטיול =/ 11.10 > ערב להקות בשריגים 12.10 > יכולה 13.10 > שישי 14.10 > משינה+פורטיסחרוף, מקווה 15.10 > חג מעלות =/ ככה שאני יכולה רק ב12

למעלה