אממ מישהו מוכן להגיד לי מה זאת התמו

pabilin

New member
אממ מישהו מוכן להגיד לי מה זאת התמו

נראה לכם זה אמיתי?

Pink Princess

New member
אמממ לא נראה לי התמונה הזאת אמיתית.

אבל יש תמונות שהשחקנים מנשקים אחד את השני.

•aniviel•

New member
תשמעי....

אחרי שראיתי את התמונה של אורלנדו ואלייז'ה כמעט מצתרפתים (אמיתית - לא ציור, אני חייבת לציין!) אז אני מאמינה להכל

ThisIsJustME

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif כן הם שם כולם כל הזמן

מתנשקים... ויגו ואורלנדו אורלנדו ואלייז'ה וכו'...

פרפר15

New member
וויגו נחשו עם מי

כן כן דומיניק שוב!!!!!!!!!!! כולם רוצים לנשק אותו אוף למה אני לא בצוות הייתי מנשקת את כולללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם(הבנים)

ChipiM

New member
איזה חמודים הםםםם

כל השחקנים!!!!!!!!!!!! {בעיקר אורלנדו ושון אוסטין; תזכורת, לראות אותו היום בג'רמיה}!!!

pabilin

New member
וואי וואי אני לא מאמינה

יש לכם עוד תמונות כאלה?????????????

פרפר15

New member
הנה אלייזה אונס את אורלנדו

אורלנדו מראה סימנים שהוא נהנה

moe777

New member
מכאן זה נראה כאילו אורלנדו הוא

האונס ולא להפך ! יש לו הרי את יתרון הגובה !

nowhere woman

New member
טוב עכשיו זה יהיה יותר ברור../images/Emo26.gif

אלייז'ה קופץ על אורלנדו. חחח

moe777

New member
אלוהים,

זה קורע בכל פעם מחדש. אין לי לינק לקובץ הוידאו, אבל הרי עוד תמונה-

אני מתה

על התמונות האלה!!
חח הם פשוט כל כך חמודים...
ואורלנדו הכי אוהב להיות במצבים כאלה עם כולם...

S a p i r 2 5 5

New member
וזה מה שבאמת קרה שם:

אפשרות א' אורלנדו מנשק את אלייז'ה, אלייז'ה חוטף הלם, מתנגד למשך שנייה ואז נושק לאורלנדו, הם מתנשקים, אלייז'ה קופץ על אורלנדו כאילו שהוא הבן שלו והם לא התראו 5 שנים, אלייז'ה מחבק אותו, אורלנדו מרים אותו, אמא של אלייז'ה(ליב טיילר שעומדת מאחוריהם) לוקחת אותו מאבא אורלנדו, נותנת אותו למטפלת, ליב ואורלנדו נכנסים לטקס/נשף, הם בין האחרונים שיוצאים משם, כשהם בנשף/טקס ליב גוררת את אורלנדו לפינה נידחת, הם מתנים אהבה(לעילגים
בינינו:מזדיינים), סבא פיטר בא ועושה להם "נו, נו, נו! תתלבשו מהר ותצאו החוצה!", הם יוצאים חזרה, אורלנדו רוקד עם האחיינית שלו מירנדה אוטו, לאחר מכן מירנדה הולכת לברמן, הם יוצאים החוצה, נכנסים למכונית שלה, מתנים אהבה. לאחר מכן, בערך ב2 לפנות בוקר, אורלנדו וליב יוצאים, הם נוסעים הביתה, לשלם למטפלת ולחבק עוד קצת את אלייז'ה, הם מגיעים הביתה. הם משלמים למטפלת(נינה של סיר איאן) 500$, הולכים לאלייז'ה, הוא כבר יושן במיטה. הם הולכים לחדרם, מתנים אהבה, מתעלסים...
סוף
אפשרות ב' אורלנדו מנשק את אלייז'ה, אלייז'ה חוטף הלם, מתנגד למשך שנייה ואז נושק לאורלנדו, הם מתנשקים, אלייז'ה קופץ על אורלנדו, איברי מינם מתחככים, כל הנוכחים בהלם מוחלט, אורלנדו ואלייז'ה יוצאים מהארון, מסתבר שאורלנדו הוא ביסקסואל ואלייז'ה הוא הומוסקסואל. כעבור חודש: ליב ואורלנדו מתגרשים(באפשרות הזו אין להם ילד אבל הם נשואים), ליב יוצאת מהארון, גם היא ביסקסואלית, היא עוברת לגור עם דומיניק ומירנדה. אורלנדו ואלייז'ה מתחתנים בנישואים אזרחיים. כעבור חצי שנה: אורלנדו מחליט שהוא רוצה לצרף למיטה מישהי, הוא מציע לליב, היא מסכימה, אלייז'ה מסכים בתנאי שגם דומיניק יצטרף, אורלנדו מסכים. ליב ודומיניק מצטרפים לחיי המין של אורלנדו ואלייז'ה. הרביעיה מחליטה לעבואר לגור באחוזה משותפת.
סוף

למעלה