אממ מצאתי תמונה חמודה של כולם ביחד

DesertRose7

New member
פעם הבאה - לשרשר../images/Emo70.gif

אין שום צורך בלפתוח הודעה חדשה בשביל - תמונה..

שניני 17

New member
טוב סורי אבל את יכולה פעם אחת

להסביר לי איך משרשרים?! כולם אומרים דברים אחרים ואני כבר מתבלבלת.. אחת אומרת לי לפתוח הודעה חדשה.. אחת אומרת לי להחזיר "תגובה" למי להחזיר תגובה?? בבקשה ממך.. תעשי לי סדר! 1. מתי פותחים הודעה חדשה?? 2. מה עושים כשיש לי תמונות חדשות להוסיף/קליפים/חדשות... לאיפה אני מכניסה את זה? תודה..

m i c k e y 15

New member
הנה לך

1.זה ביחד עם 2..כשאת פותחת הודעה חדשה זה בשביל חדשות או שרשור של תמונות חדשות מאירוע כלשהו..לא בשביל תמונה אחת כמו שעשית פה..וכשיש לך קליפים וכאלה כבר אמרתי לך..תשלחי לי את זה במסר..חח ואני אשים בפינה. ולשרשר..זה אם נגיד מישהי פתחה שרשור תמונות את מגיבה להודעה הראשית שהיא פתחה..למשל כמו השרשור למטה בכותרת
שיר על לינדזי
תשרשרי את התגובה שלך להודעה הראשית..איפה שהכותרת ''שיר על לנדזי'' מקווה שהבנת חח ואם יש לך עוד תמונות כאלה..כמו ששמת..אז כבר היה שירשור תמונות של זה..

m i c k e y 15

New member
ואם את מוצאת תמונה

ואת רוצה להראות את יכולה תמיד לנצלש..לנצל''ש את יכולה רק בהודעות שכבר לא ממש מגיבים להם.. הנה הסבר יותר מורחב חחח איך מגיבים? איך משרשרים? אם רוצים לפתוח נושא חדש, כותבים 'הודעה חדשה'. אם רוצים להגיב להודעה שנכתבה יש לשרשר להודעה המקורית- הראשית- הראשונה בנושא- ולא לפתוח הודעה חדשה. איך מגיבים? פותחים את ההודעה עליה רוצים להגיב (לאו דווקא האחרונה שקראנו, אלא הראשית בשרשור) ולוחצים על 'הוסף תגובה'. מדי פעם את יכולה גם לפתוח הודעות שלא קשורות למקפליי וכל מה שסביבם אלא בנושא אחר ולסמן בכותרת
לפעמים שחר פותחת(המנהלת חח) ואת יכולה לשרשר לזה..

שניני 17

New member
נראה לי פשוט הוא מכווץ את העיניים

אז זה נראה כאילו יש לו שקיות...

איפה מכוון את העיינים?!

יש לו עיינים יותר פתוחות משל דאגי! ואין בכלל שמש... אני אומרת לכם את מתישים את עצמם יותר מדייי אנחנו עוד נקרא שאחד מהם התמוטט!! הם לא נורמאליםם

שניני 17

New member
לא מכוון.. מכווץ...

וגם לא התכוונתי לשמש.. זה נראה שהוא מכווץ אותם כי הוא מחייך... מה זה משנה חחח ...

למעלה