אממ משהו נוראי

crazy monkey

New member
אויש שיעשו לי טובה

עד כמה שזה באמת נורא שבנאדם רצח ככה את אישתו... אף אחד לא שומע שיר ומחליט לרצוח את אישתו שעות ספורות אח"כ....

זה קורה הרבה

גם עם מוזיקה וגם עם סדרות טלוויזיה, היה למשל שני אנשים שרצחו וקברו מישהו לפי שיטה שהייתה בסופרנוס. וגם האשימו את מרילין מנסון ברצח של התלמידים מקולומביין בגלל שהרוצחים שמעו תמוזיקה שלו.

boazgilad

New member
לגבי הסיפור אם מרלין מנסון זה מאוד

מעניין, ומסתבר שהבחור(מרלין) יותר חכם משחשבתי:p הוא אמר בסרט שעשו על זה משפט מאוד חכם שאני אחפש אותו והביא אותו עוד כמה דקות

boazgilad

New member
אוקיי :

לאחר הטבח בתיכון קולומביין, שבו שני תלמידים מקולורדו בשם אריק האריס ודילן קלבולד רצחו 12 מבני כיתתם ומורה אחד והתאבדו, נשמעו האשמות שהתלמידים הושפעו מן המוזיקה של מנסון. הראיות דווקא הצביעו על כך שאף אחד מהם לא היה מעריץ של מנסון, מה שהוביל רבים לבקר את התקשורת על שימוש בשמו של מנסון לשם טיוח הבעיות החברתיות שהובילו לאירוע וכדי להתחמק מניתוחן של בעיות אלה. מנסון חדל מהופעותיו בתקשורת לזמן-מה ואף ביטל את הופעותיו בדנבר, מתוך כבוד למשפחות, עד לפסטיבל ה-Ozzfest ב-2001. בסרטו הדוקומנטרי השנוי-במחלוקת של מייקל מור, "באולינג לקולומביין", מור ראיין את מנסון על הטרגדיה. כשנשאל מה היה אומר לשניים לוּ הייתה לוֹ הזדמנות לשוחח איתם לפני הרצח, ענה מנסון "לא הייתי אומר להם אפילו מילה אחת; הייתי מקשיב למה שיש להם להגיד, וזה מה שאף אחד לא עשה". ותודה לויקיפדיה
דרך אגב הסרט הזה ממש מומלץ...

boazgilad

New member
כה../images/Emo45.gif זה מה שמוכיח שלכל דבר שנעשה

יש השפעה אם נרצה ואם לא...

המטורף שרצח את ג'ון לנון

אומרים שמה שגרם לו לרצוח אותו היה הספר "התפסן בשדה השיפון".

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכן את זה הבנתי...

אבל איך בדיוק?! נכון שהספר הזה דיכאוני בצורה מסויימת, אבל אין בו שומדבר אובדני או שומדבר שמביא לרציחה (או שאני פשוט לא זוכרת
)

אה, אני לא יודעת

עוד לא יצא לי לקרוא אותו. (התלבטתי אם לקנות אותו או את סוויטה צרפתית בשבוע הספר וויתרתי עליו) או שזה סתם היה תירוץ בשבילו, בשביל שלא יחשבו שהוא משוגע 100%.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני בת../images/Emo13.gif

אמממ בערך... לא כל כך פעילה שם.. כי אין כבר מה להיות פעילה, הפורום הזה מת. אני כבר לא אוהבת את לינקין ונשארתי בגלל האנשים, הבעיה שגם האנשים עזבו

למעלה