אממ...סקר.. *?!?* חחח

אממ...סקר.. *?!?* חחח

איך אתם חושבים שפינק תחגוג?... או שהיא תתן לקארי לעשות את העבודה?... חחח אני מהמרת על מסיבה ענקית בבית המושלם שלה... מסיבת אורגיות נשים פרועה... הרבה שתייה, כמובן זאת פינק, וסמים, * היא הפסיקה, דאא * אממ.. מה שזה לא יהיה, בין אם מסיבה ענקית או סתם בילוי שקט עם קארי , א נ י - ר ו צ ה - ל ה י ו ת - ש ם !

ShaDoW GiRl

New member
"מסיבת אורגיות נשים פרועה" ../images/Emo6.gif

אני חושבת שזו תהיה בטח סתם ארוחה אינטימית בינה לבין קארי
NOT!
ארוחה אינטימית ופינק? לא מסתדר.. סתם סתם.. אני לא יודעת יחד עם הראש היצירתי שלה ושל קארי..!

Ma E

New member
איך היא תחגוג יומהולדת!?

אורגיה איתה עם קארי ועם מישהי
חחחחחחח למה פינק לא דו מיניתתתתתת!?!?!?

אני אענההה ..חיחיחי

מאיפה היא הביאה את זה שפינק דו??!? הרי הסיפור הידוע לכולנו זה כשהיא הייתה ילדה, <אני חושבת שהיא הייתה בת 15-16..> הייתה לה חברה, בת זוג... ואלישייה שלנו הייתה מאוהבת בה עד עמקי נישמתה... אך הבת זוגגגגג הכלבה המנוולת הזאת, עזבה את אלישייה שלנו לטובת ג'ייסון, האח החמודי של המושלמת שלנו...* כחח שלי כחח * ומאז אלישייה החמודה הצהירה שהיא לעולםםםםם לא תצא עם בנות,שהרי עם רשע ומרושע הוא !! * ספרי לי על זה !! * וזהו, מאז יש רק שמועות עליה ועל כל מיני בנות, כמו לינדה ובלה בלה אלישייה אני אוהבת אותךךךךך !!!!!

Ma E

New member
חחחח היו שמועות שהיא לסבית..

והיא נראת קצת כזאת דו... לא ידעתי את הסיפור הזה.. אבל טוב לדעת שהיא באמת הייתה עם מישהי... אני לא יפגע בההההההה פינק בואאאיייייייי!!!!!!!!!!!

yanivtr

New member
לאאאאאא!../images/Emo128.gif

אני התכוונתי מאיפה היא הביאה את זה שפינק לא דו! הרי זה ברור(כמעט) שהיא דו!

Ma E

New member
אהההההה.. חחח עכשיו אתם מדברים

כי לא ידעתי שהיה לה קשר עם מישהי פעם...

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo124.gifמזל טוב אהובתייי

מורנדההההההה סקר מענייןןן אנחנו יכלנו לנו להיות שם אבלללל את יודעת למה לא הלכנו ,ביגללך!!!בכל אופןןןןן פינק אהובתי האחת והיחידה ודה בטוח מסיבת נשים מטורפת וקארי יסתכל מהצד מגיע לו!חחח girl powerrrrr

חחחחחחחח קוריניייייייי

ואל תאשימי אותי, זה לא בדיוק באשמתי את יודעת... לא שאלו אותנווווו ררררררררררר אז מתי שודדים בנק? זה נשמע יותר פראקטי.. * אוי ואבוי שתפוז לא יעצור אותי כחשודה בשוד הבא *

yanivtr

New member
קארי-חבר שלה, התקשר אליי לפני שבוע

כדי להזמין אותי למסיבה שלה הוא מתכנן מסיבה במקום בגודל מגרש כדורגל וחצי... היא עולה לכדור פורח והיא חושבת שהיא בכלל הולכת לסיור רומנטי, אבל אז היא מגיעה לשטח של המסיבה וכולם מוחאים לה כפיים ורשום בענק - מזל טוב פינק.כל המגרש צבוע בוורוד ומקושט בכל מיני דברים יפים. ואז כולםםם מתחילים לשיר לה מזל טוב! ואז יש מיליוני זיקוקים!!!!!!. ואז מגיע מטוס וזורק מליוני חתיכות נייר ורודות על כל שטח המסיבה! וככה המסיבת ריקודים תמישך שלושה ימים!

למעלה