אממ סקר קטן לפני יום כיפור מי צם פה?
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 24/9/04 #3 ../images/Emo79.gif אמממ... אני צמתי מכיתה ג' עד כיתה ח'..ונשבר לי מזה אז אנ'לא צמה השנה הא, כמובן, צום קל למי שצם, גמר חתימה טובה, שנה טובה, חג שמח, זוכות שמח, חנוכה שמח...וכו'..
../images/Emo79.gif אמממ... אני צמתי מכיתה ג' עד כיתה ח'..ונשבר לי מזה אז אנ'לא צמה השנה הא, כמובן, צום קל למי שצם, גמר חתימה טובה, שנה טובה, חג שמח, זוכות שמח, חנוכה שמח...וכו'..
O oRockGirLr New member 24/9/04 #13 יא =] גם לי ../images/Emo105.gif נאמ כל שנה יש לי יומולדת ביום כיפור כי נולדתי ביום כיפור אז לפי התאריך העברי זה תמיד יוצא ככה. השנה לפי התאריך העברי יום כיפור ולפי הלועזי ערב סוכות איזה קקה.
יא =] גם לי ../images/Emo105.gif נאמ כל שנה יש לי יומולדת ביום כיפור כי נולדתי ביום כיפור אז לפי התאריך העברי זה תמיד יוצא ככה. השנה לפי התאריך העברי יום כיפור ולפי הלועזי ערב סוכות איזה קקה.
O oRockGirLr New member 24/9/04 #14 כן כן ../images/Emo105.gif אני צמה ולא אהיה במחשב, לא אראה טלויזיה כמוכם, כופרים כל מה שאעשה זה פשוט לקרוא ספרים... והרבה
כן כן ../images/Emo105.gif אני צמה ולא אהיה במחשב, לא אראה טלויזיה כמוכם, כופרים כל מה שאעשה זה פשוט לקרוא ספרים... והרבה