אממ סרט?

qball4

New member
אממ סרט?

יש סרט באופק? שמעתי שרוצים לעשות משהו.

Lu Tze

New member
מה? ממי שמעת?

הציבור דורש תשובות והציבור דורש אותן עכשיו.

qball4

New member
חח אתה בהחלט צודק!

חבל פשוט שמבזבזים את השנים, עוד 10 שנים כבר לא יהיה סיכוי לסרט מוצלח, מכיוון וכל השחקנים יתבגרו ואפילו יזדקנו.. חבל, אני חושב שם יהיה סרט הוא יהפוך להצלחה מסחררת-כמובן שאך ורק עם הצוות הראשוני, וגם להוסיף את קרי וצ'ארלי לא יזיק פה{מגי וקולין}.

Lockergnomie

New member
לא לא לא!!!!!!!../images/Emo46.gif

למרות שאני אוהבת את קולין אני חייבת לומר שאין מקום לקולין ולמגי (במיוחד) בסרט הזה!!! לדעתי פשוט חייבים להיתעלם מהעונה ה-5 ולהמשיך את הסדרה כסרט, וחייבים חייבים לחזור לצוות המקורי כך (רעיון שלי): מגי נשארת בעולם האחרון שהם גלשו אליו (שם קווין וקולין היו בטוחים כי יימצאו את הוריהם האמיתיים). הם מוצאים את וויד במחנה רבייה קרומגי, וגם מגלים כי הפרופסור שמת היה הרע
ומוצאים את האמיתי. וקולין מחליט להישאר עם מגי כי הם מתאהבים או משהו (חי חי..:), או שקווין אומר לו שהוא חייב למצוא את עולם הבית בו הוא גדל ולסלק את הגרומגס, וכשהמשימה תושלם הוא יחזור אליו, ככה שבינתיים קולין יישאר עם מגי. לדעתי בסרט צריך להיתמקד במציאה וסילוק (מגי וקולין) הדמויות שלא צריך ולחזור לצוות המקורי. ואז שיא העלילה של הסרט תיהייה שהם יימצאו את עולם הבית של קווין ויעזרו להביס שם את הקרומגס בעזרת נשק שהם לקחו מהעולם הוא. ואולי סרט ההמשך מס' 2 ימתקד בזה שקווין וקולין ימצאו את ההורים האמיתיים שלהם..:) וואו! איך בא לי להיות התסריטאית של הסרטים האלה! חחח^_^

dugy

New member
אני בעד.....

לסלק את מלורי ודיאנה, לא אכפת לי איך, במצידי שהקרומגס יהרגו אותם או משהו, באמת לא אכפת לי.....

Simsit

New member
דרכים "מקורית" להרוג אותם

מלורי מופרד מקווין. הוא נופל ומת (הוא היה בכיסא גלגלים) דיאנה רוצה להיות חכמה יותר אז היא משלבת את עצמה עם כפילה שלה, שמתה במלחמת אזרחים. דיאנה לא יכולה לנשום כי הלב של הכפילה השתלט עליה.

King Of Kromags

New member
אני הרגתי את מלורי...../images/Emo103.gif

בפיק שלי. בפרק הראשון של העונה השישית, שנקרא Slide-Francisco (שם מושלם! אני כל-כך מקורי!), דיאנה מרכיבה מחדש טיימר בעזרת הציוד של הקרומגס (המערבולת תהיה עכשיו אדומה למספר פרקים) והם גולשים. הם לא יודעים שהמערבולת של הקרומגס בנוייה כך שהיא מפרידה אנשים משולבים (ואנחנו מקבלים את קווין חזרה!! יאי! בהמשך גם הפרופסור חוזר). לי אפילו יש תירוץ מקורי ביותר. אתם רואים, הקרומגס גם עוזרים, לפעמים.

PorkchoP

New member
../images/Emo12.gif

רעיון חמוד! אבל למה שהמערבולת תפצל אנשים כלואים ביחד? כמה אנשים משולבים אתה מכיר (למעט הילד ההוא מקזחסטן שהתקיים מהדם של אחיו כשהיה בבטן שלו)?

King Of Kromags

New member
הילד מקזחסטן - בעעע...../images/Emo103.gif

הקרומגס שבו את דוקטור גייגר, שסיפר להם שהוא הצליח לשלב שני עולמות, כך שנוצר עולם עם אנשים משולבים- כולם. בגלל שהקרומגס נהנים להתעלל באנשים, ובגלל שהם היו צריכים אנשים שיעבדו, הם הוסיפו את אפקט הפיצול לחלק מהמכונות. מלורי מת! Yey!

King Of Kromags

New member
אני לא בן אדם יצירתי מאוד..../images/Emo103.gif

אבל מה לא עושים בשביל פיק טוב. (וגם בשביל להרוג את מלורי...
)

Luna Lovegood

New member
אוקיי זה הרעיון שלי:

--עונה שישית-- כעבור כמה חודשים/שנה/כמה שנים רמי חוזר לעולם הזה עם החוזה, בו נשארו להם כל השאר. הם ממשיכים לגלוש בלה בלה בלה עד שהם מגיעים לעולם מאוד מפותח טכנולוגית ו.....מפרידים את קולין ממלורי!! ייייששש.... באותו עולם מלורי יכול להישאר או אחרי כמה פרקים, בגלל שהוא אוהב אופנועים/מצא את אהבת חייו וכל זה ... בנוסף דיאנה נישארת לה באותו עולם, כי זה עולם סופר-טכנולוגי ו... היא מחבבת את זה. הם ממשיכים לגלוש כשהמטרה העיקרית היא למצוא/להציל את קולין, עד שהם מגיעים לעולם בשליטת הקרומגס. הם נשארים שם שניים-שלושה פרקים בהם קווין מגלה אומץ רב ומציל את ווייד. ייייישששש. כמה פרקים אחרי זה מגי מוצאת כפיל של בעלה סטיבן מתחתנת איתו אושר ועושר בלה בלה. הם ממממשששיייכככייםם לגלוש ומוצאים את ארטורו... אחרי פרק או שניים הם מבינים שהם לקחו את הפרופסור הלא נכון (חיחיחי) ולוקחים את האמיתי איתם. כייף. אפשר גם לצרף את קולין לכל השמחה, לי לא אכפת וגם אפשר חמישה גולשים כאילו למה לא????

למעלה