אממ סתם לידיעתכם... תיקנו את הפרומו של הפרק הבא... וסורי על ההודעה..לא היה לי לאן לשרשר
N noy13pour New member 15/3/05 #1 אממ סתם לידיעתכם...../images/Emo54.gif../images/Emo83.gif תיקנו את הפרומו של הפרק הבא... וסורי על ההודעה..לא היה לי לאן לשרשר
אממ סתם לידיעתכם...../images/Emo54.gif../images/Emo83.gif תיקנו את הפרומו של הפרק הבא... וסורי על ההודעה..לא היה לי לאן לשרשר
א ארץ השמש New member 16/3/05 #2 כן ראיתי ../images/Emo58.gif122 אבל תודה בכל מקרה לא יודעת מה התמקדו בפריס בכל הפרומו בסך הכל מראים אותו איזה חצי דקה (גם בקושי...) וגם היא יוצאת מה זה נעל וזה אחד הפרקים היותר טובים שיש-חבל שלא הראו קטעים יותר נורמלים ממנו.
כן ראיתי ../images/Emo58.gif122 אבל תודה בכל מקרה לא יודעת מה התמקדו בפריס בכל הפרומו בסך הכל מראים אותו איזה חצי דקה (גם בקושי...) וגם היא יוצאת מה זה נעל וזה אחד הפרקים היותר טובים שיש-חבל שלא הראו קטעים יותר נורמלים ממנו.
א ארץ השמש New member 16/3/05 #4 תראי איזה תמונת פפרצ'י מצאתי של אדם 1.הוא גם שותה 2.גם מעשן 3.וגם בחברת פריס הילטון כמו שסאמר היתה אומרת : "אאיוו"
תראי איזה תמונת פפרצ'י מצאתי של אדם 1.הוא גם שותה 2.גם מעשן 3.וגם בחברת פריס הילטון כמו שסאמר היתה אומרת : "אאיוו"
A ayala65 New member 16/3/05 #5 חחחח...../images/Emo6.gif איזה פריק..פחחח..איזה סיפור: גם שותה גם מעשן...חחחח אפשר לחשוב שבחיים לא עשית את זה...
חחחח...../images/Emo6.gif איזה פריק..פחחח..איזה סיפור: גם שותה גם מעשן...חחחח אפשר לחשוב שבחיים לא עשית את זה...
א ארץ השמש New member 16/3/05 #12 .... לשתות אף פעם לא- זה פשוט מגעיל אותי לא אוהבת את הטעם... אמממ ולפעמיים יוצא לי לעשן. אבל אני גאה בכך שאף פעם לא הייתי בחברת פריס הילטון-הבחורה פשוט נעל !!!
.... לשתות אף פעם לא- זה פשוט מגעיל אותי לא אוהבת את הטעם... אמממ ולפעמיים יוצא לי לעשן. אבל אני גאה בכך שאף פעם לא הייתי בחברת פריס הילטון-הבחורה פשוט נעל !!!