אממ סתם שאלה..

אממ סתם שאלה..

שעלתה לי בראש בעקבות השרשור למטה עם האמא המקסימה הזו. נניח שאתם לא מקובלים כי....נניח כולם אוהבים ספורט ואתם לא. אתם תשנו את עצמכם בשביל אחרים? תעסקו בפעילות שאתם לא אוהבים כדי לרכוש חברים? זה טוב להשתנות כדי "לרצות" אחרים? אני ארגיש כל כך מגעיל עם עצמי אם אני אשתנה, ופתאום אותו בן אדם ישים לב אליי....אבל זו רק אני. אני באמת לא באה לתקוף או משהו. אולי לא הבנתי את כוונת הכותבים נכון, אבל נשמע שהעצה היא בכלליות, תשתנה, תעשה דברים שאתה לא אוהב כדי שהם יאהבו אותך ותהיה מקובל. זה באמת מה שהייתם עושים?

מממ....../images/Emo113.gif

אנשים משתנים במהלך החיים שלהם בין אם הם רוצים ובין אם לא. ככה זה. אני אישית השתנתי מאוד לאחר מה שהיה ביסודי. נהיתי יותר פתוח, ורכשתי חוש הומור. את האופי הטוב שלי(סליחה על חוסר הצניעות) לא איבדתי, מכל הבחינות. וכן, אם הוא ישתנה קצת, זה יכול לעזור לו. הוא לא צריך להפגין שינוי גדול, אלא רק להראות יותר "נוכחות". להראות שיש לו ביטחון. החארות האלה מציקים למי שהם מחשיבים כחסר בטחון.

gloom

New member
ברור שאני אשתנה../images/Emo66.gif

זה טוב, כי אם לא תשתנה אתה תהייה שונה ואז ישנאו אותך, ואני לא רוצה שישנאו אותי אז אני אשתנה............. אבל יש תכונות שאני בחיים לא ישתנה- אני בחיים לא אפסיק להשוויץ אפילו שזה מעצבן,אני לא יסתר את חרמניותי הרבה מאוד ואני גם בחיים לא אפסיק להיות פירומן (יש לי זיפו ואני עוד לא בן 14.3

דיתוּש

New member
לא חושבת שאפשר בכלל להשתנות

אבל הייתי משתנה לתקופה, כדי שישימו לב אליי, ואז לאט לאט חוזרת למי שאני באמת. כמובן שאני עם כל הקסם שלי לא צריכה שינוי, אפילו לא הקטן ביותר

S H I L G I

New member
קשה להסביר אבל

זה תלוי במצב במצב הטבעי כן אני אנסה להשתנות מה שקרה לי פעם ואז הבנתי שלא משנה מה אני עושה ומה אני לובשת הם פשוט לא מקבלים אותי אז אני פשוט התחלתי ללבוש מה שיפה לדעתי ולא אכפת לי מה אומרים כמו שעכשיו יש לי נעלי בי קיי למרות שזה מגעיל אנשים וכאלה וקיתי כי אהבתי את הדוגמא הצבאית הכחולה
אז בקיצור בהתחלה אני מנסה להשתלב אם לא הולך אני עושה מה שאני רוצה

תשובה שדי סותרת את עצמה...

בעיקרון אני די מאמינה במשפט "אל תחכה שהעולם יתאים את עצמו עליך, תתאים את עצמך לעולם" - אך אני מאוד מאמינה גם שכל אדם צריך להיות 97 אחוז הוא עצמו, ולא אחר... אז כן.. די סותר את עצמו.. אבל כמו שאמרו.. זה תלוי בסיטואציה ובאנשים שקשורים לה.. בעניין של ספורט לא הייתי משתנה בשביל אחרים (למרות שאישית אני מאוד אוהבת ספורט) - אבל אם לא הייתי אוהבת, לא הייתי סובלת בשביל אחרים.. קודם אני צריכה לרצות את עצמי, ולהיות שלמה עם עצמי.. אחר כך לדאוג שהאחרים יהיו מרוצים ממני :) אה... לא הצגתי את עצמי.. נועה.. בת 14 נעים מאוד :) חדשה פה..

p r u d e n s

New member
ממש לא.../images/Emo182.gif|מרי|

אני לא הייתי משתנה. אבל כמו שאני מכירה את עצמי, הייתי עושה קצת ספורט כדי לראות ממה כולם מתלהבים, ואם זה טוב לי ואני אוהבת את זה-הייתי ממשיכה בלי שום קשר לכולם. ואם לא-הייתי מפסיקה בלי שום קשר לכולם.

למעלה