אממ עזרההה

אממ עזרההה

היי אני בת 17 ... אני מטר 60 ושוקלת 66 הבעיה היא כזאת....יש לי נטייה ענקית לאכול המון...אני כל הזמן אוכלת ותמיד יש לי חשק לאוכל...ואני לא מצליחה לאכול מסודר זה פשוט גובר עליי כמה שלא ניסיתי. אני רוצה לקחת כדורים או משהו שאוכל למנוע מעצמי לאכול כל כך הרבה. דיברתי על זה עם אמא שלי והיא לא מוכנה לשמוע בגלל שהיא אומרת שאני בסדר (בינינו...אני שמנה... ) חשוב לי לציין שאני אחראית ואני אדאג לשעות מסודרות של אכילה עם טיפה עזרה... השאיפה שלי היא להגיע ל45 וזה מספיק לי בת דודה שלי גם לקחה כדורים מסוימים וזה עזר לה מאודד....והיא שמרה על משקל תקין...אין לי דרך ליצור איתה קשר כי היא בנויורק... הייתי רוצה לדעת אם יש כדורים ללא מרשם? או משהו אחר שעוזר מדבקה...משהו? יש מגבלה של גיל? באמת שזה חשוב ותעזבו אתה ההטפות בצד...אני אשמח לעזרה כמה שיותר מהר... נ.ב אין לי זמן לעשות ספורט משום שיש לי המון מבחני בגרות ואין זמן לנשום. תודה. נטלי

דרושה עזרה

המשקל שאת מתארת אינו דורש שינוי כה דרסטי וירידה ל-45 קג.משקל שכזה הינו קיצונית נמוך.!!!!! לנערה בגילך יש לקחת בחשבון שמומלץ לעשות דיאטה מבוקרת תחת פיקוח מקצועי וללא חשיבה פתולוגית שתרופה תציל את מצבך. כמו כן קחי בחשבון שאת בתקופה קריטית- בחינות בגרות ,אז כדאי כרגע להתרכז במשימה הזו ולא להיות עסוקה במשקל שלך. מומלץ- לפנות לקבלת ייעוץ מקצועי במסגרת קופ"ח וכוד ע"מ לקבל התיחסות מקצועית ורצינית לבעייתך.

תיקון

סליחה....התכוונתי לרשום 54 והתבלבל לי.. אין לי שום בעית אכילה ואני ילדה בריאה והגיונית נפשית רק שמעתי שיש דברים שעוזרים כי כוח רצון אין לי. ושוב! התכוונתי ל54!

את צריכה לשקול 55

וגם אני בערך במשקל שלך... הייתי 65, עכשיו אני 62 אבל אני מאוד מזדהה איתך, עכשיו אני במצב שהמשקל שלי די "תקוע" אבל בדוגרי זה כי לא הקפדתי כל כך על תפריט מסודר ומאוזן, גם לי זה קשה. השאלה ששווה לשאול את עצמך היא האם באמת שווה לך להשקיע בזה ועד כמה. וסתם טיפ קטן- לשתות המון המון מים ביום! זה ממלא... באמת.

הגזמהה

לציפור שיר 1....תודה מאמי אבל אין לכם תשובה לשאלה שלי?? זה לא שאני הופכת להיות אנורקסית... מה כל כך קשה בלתת תשובה?? יש מוצרים כאלה? אם כן איזה וכו.. אני לא מבינה מה כל הסיפור

למעלה