אממ עזרה

B l i s s 1 9

New member
אממ עזרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo53.gif

היי ראשית, כבר איזה שנתיים לא השתמשתי ביוזר (user) הזה (...צבא...) ועכשיו אני רוצה לשנות את שם המשתמש אבל לא מצליח למצוא איפה לעזאזל אתה יכול לעדכן את הפרטים שלך?!?!?!?!?!?!!??!?!?! שנית, אני כותב ומלחין. ואספתי חומרים. ואני רוצה להתחיל להכין סקיצות לחומרים האלו ב-מ-ח-ש-ב. אין לי יותר מידי כסף אבל מענק השחרור יכול להספיק לי ל"מיני מיני מיני" אולפן ביתי. או במילים אחרות: אני רוצה לקנות מחשב לצרכי מוזיקה. יעני, להתקין עליו Qbase (או Cuebase ...השד יודע איך מאייתים את זה) ולהצטייד במקלדת ובמיקרופון וברמקולים בקיצור מה שאני מבקש זה פירוט של איזו חומרה אני צריך לקנות כדי להרכיב מחשב למטרה זו הערכות של מחירים וכמובן המלצות מאיפה לקנות וכו'

itoosh2

New member
אנחנו לא בדיוק הפורום המתאים לזה...

הפורום המתאים לזה הוא "פורום סאונד והפקה" ומהכרותי בפורום הם גם לא יתנו לך תשובה מספקת מדי... ביחוד כי השאלה שלך ממש לא ספציפית... הם בדרך כלל אומרים "תשמע, ותבחר לפי הטעם שלך" או דברים בסגנון... אני ממליץ לך להתחיל עם קניית מיקרופון יחיד וכרטיס קול ולהתחיל להקליט... באותו הזמן תתחיל לנסות ללמוד טיפה על סאונד וצליל ואז לראות מה חסר לך בהקלטה, מה אתה רוצה לשפר... ואז לפי הידע שלך (ולפי שאלות יותר ספציפיות) תוכל לקנות את מה שחסר ואת מה שאתה צריך... השיטה הזאת טובה במיוחד במצב שלך כי אם תקנה את כל הציוד עכשיו יכול להיות שזה יהיה מהר אבל יש הרבה סיכויים שתהיה מאוכזב ממנו כי לא למדת אותו... והרי הבנתי שהתקציב שלך לא יכול להרשות לעצמו להחליף את הציוד אם אתה לא מרוצה ממנו... בקיצור: בהצלחה... יש לך דרך לא קצרה בשביל להגיע לזה... עוד דבר... הפורום הזה יוכל לעזור לך לשפר את היצירות שלך ולתת הערות והארות... אם תרצה, כשתקליט, תעלה את זה לפורום הזה ונוכל בהחלט לעזור לך

B l i s s 1 9

New member
אוקי תודה

אני אעשה את זה (להעביר את ההודעה לפורום סאונד והפקצה) חשבתי שאם אני אשאל איזו חומרה לקנות אז יענו לי משהו בסגנון: אם התקציב שלך הוא זה וזה אז יש את הכרטיס קול הזה וההוא או במחשב למטרה הזו אתה לא צריך כך וכך אז את הכסף הזה אני ממליץ להשקיע בקניית כה וכה זה כך וזה ככה תודה בכל אופן!

itoosh2

New member
הם לא עונים ככה מהסיבה שיש יותר מדי

אפשרויות ליצירת אולפן... ביחוד בדרך להתחיל את האולפן... כל אחד והעדפות שלו... אני גם בהתהליך של בניית אולפן... או יותר נכון - שיפור ההקלטות שלי... הדבר הראשון שאני עושה זה קונה מיקרופון נורמלי כי כרגע אני עובד עם המכשיר MP3 שלי שמבחינת הקלטה נותן תוצאות חיוביות... ככה שמה שלי אישית חשוב זה המכשיר שקולט את הסאונד... אחרי כן אני חושב אולי לקנות כרטיס קול וקיובייס ולהתחיל לעבוד עם המחשב ולהתנסות ואז אני כבר אחליט (ובתקווה גם אשיג כסף) בהצלחה עם בניית האולפן... ושוב, אתה יותר ממוזמן לשמור על קשר עם הפורום בעניין יצירות שלך במובן המוזיקלי שלהם...

נעם55112

New member
אולי תוכל לעזור לי,

אני רוצה להתחיל להקליט קצת על המחשב, ממיקרופון רגיל, ממש הבסיס של הבסיס- להתנסות האם תוכל לתת לי קצת כיוון? על מה ואיפה אני יכולה להקליט? (תוכנה כלשהי שאפשר להוריד?)

itoosh2

New member
אין ממש תוכנות הקלטה...

ההקלטה יותר נתונה לנתונים הטכניים של ציוד וכאלה... ותוכנה כמו "רשמקול" של ווינדוס יכולה לספק את ההקלטה... אתה כנראה מתכוון לתוכנת עריכה, ובמקרה הזה אני מציע לך ללכת ל'קישורים' בפורום "סאונד והפקה"... אני גם בערך במצב שלך... אבל אני מנסה כבר כמה חודשים ללמוד ולהשכיל... אני כרגע מקליט עם שני מיקרופונים שיש לי... אחד בסיסי של מחשב שיושב על הרצפה מתחתי, ועוד מיקרופון קטן וטיפה יותר טוב שקיבלתי עם הMP3 שנמצא מול הפה כמו מיקרופון שירה (אבל הוא קולט את הגיטרה)... המכשיר הקלטה שלי זה הMP3 שנותן ביצועים לא רעים... אבל אין לי שום תיווח של מחשב... וכמובן שאני מקליט רק סקיצות של גיטרה + שירה... (אגב, בזמן ההקלטה אני שם אוזניות אוטמות שדרכן אני שומע את עצמי... מאוד עוזר!) בגלל שכרגע אני מרוצה יחסית מההקלטה של הנגן אני בעיקר מחפש עכשיו מיקרופון לשיפור הביצועים... אחר כך אני מתכוון להשיג את הכסף לכרטיס קול + קיובייס שנחשבת לתוכנה לעריכת, הקלטת, והפקת סאונד הכי טובה שיש... אני מקווה מאוד שתצליח בדרכך... ואני הייתי שמח אם היית מעדכן אותנו באיך שהולך לך... מקווה שעזרתי

ttg

New member
חינמית, חוקית וטובה

http://audacity.sourceforge.net/ רק תזכור לבדוק שהמיקרופון מחובר למקום הנכון מאחורה ושבמערכת חלונות הכניסה הנבחרת היא Mic (מיקרופון) ולא Line (כניסת קו). תמיכה עמוקה יותר אני מניח שתקבל באמת בפורום סאונד/הפקה או מה שיש פה בתפוז.

itoosh2

New member
אתה באמת מסתדר עם התוכנה הזאת?

אני ממש לא מבין שם מה עושים

Yoko Nakajima

New member
שאלה

היי, ראיתי תשרשור והורדתי תתוכנה... קודם כל תודה ^^ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליחה להשתמש באפקטים :\ הורדתי עוד אפקטים, וגם הם לא עובדים? איך אני מסדרת את זה?

למעלה