אממ, עזרה

אממ, עזרה../images/Emo41.gif

מה הקטע של GD והשיר time of your life יעני, הקשבתי לשיר 24 פעמים כבר (פעם 25 ברגעים אלו) ואני לא מבינה, על מה הוא מדבר?!?!?

OPERATiON_iVY

New member
המשמעות של TIME OF...

בילי ג´ו היה חבר בקבוצת WHITE POWER קיצונית לפני שהוא וחבריו הקימו את גרין דיי (בהתחלה "סוויט צ´ילדרן"). בשיר הזה הוא מתאר את החוויות שלו בקלאן. בשורות הראשונות - ANOTHER BURNING JEW, A FORK STUCK IN A NIGGER, הוא ממש מתאר לנו איך הוא היה הורג ניגרים ויהודים. אחר כך, בשורה IT´S NOT A QUESTION BUT A LESSON LEARNT IN TIME, הוא כאילו אומר שזה היה רק שלב חולף בחיים שלו ושהוא לא מתחרט, כי הוא למד דברים חדשים דרך החוויה הזאת... המשמעות די פשוטה, אני לא מבין איך לא עלית על זה...

ממה שאני קראתי

אני לא בטוח במאה אחוז שזאת המשמעות האמיתית לשיר אבל.... באתר מעריצים של גירן דיי שהמששמעות של השיר זה על למצות את החיים עד הסוף, השיר נכתב על מישהי שהם הכירו בשם ג´ניפר שעברה לארץ אחרת... אגב בשיר זה הולך ככה:another turning point a forl stuck in the road ולא ANOTHER BURNING JEW, A FORK STUCK IN A NIGGER

ּpine appleּ

New member
פחחחחחחח

no offence... but.... אתה רציני לא חושב שמיצית את הקטע של הwhite power thing לפני כמה שנים טובות? היה מצחיק בהתחלה...... אחר כך עבר למשעשע קלות.... עכשיו זה סתם עצוב....+

OPERATiON_iVY

New member
עדיין... זה נושא חשוב ואני מרגיש

שיש להפנות את תשומת הלב של הציבור לזה...

מה אתם דפוקים??????????????????????

אני מקווה שאתם מדברים בציניות, כי אם לא, אתם מה זה פתיים! ונעמי, את לא אמורה להבין מה זה אומר

y a el s

New member
אז ככה

השיר מדבר (כמו שמישהו כבר אמר) על כך שצריך למצא את החיים עד הסוף ולהנות מהם, כי אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה ותמיד צריך לזכור שהכל קורה לטובה. בילי ג´ו כתב את השיר לחברה שלו אחרי שהם נפרדו וקרא לו time of your life אבל לאחר כמה זמן הוא הבין שהפרדה ממנה היתה דבר חיובי והוא שינה את השם לgood riddnce (ברוך שפטרנו)

למעלה