אממ <פותחת דיון>

lol lypop

New member
אממ <פותחת דיון>

נראה לכם שהמוסיקה של קולדפלי שינתה לכם משהו בחיים? כאילו, ברור שלא משהו מאוד מהותי <או שכן?>, אבל נגיד הדרך שבה אתם מתיחסים לדברים? נראה לכם שהעובדה שהם מאוד בעד כל הקטע של צדקה וכו' משפיע עליכם?

lol lypop

New member
אני../images/Emo3.gif

לי מאוד עזרה העובדה שכריס מרטין צימחוני..זה מאוד עודד אותי להמישך להצתמחן..אה וכל פעם שאני רואה fair trade אני ישר קופצת
נ.ב.- אני לא אוכל להגיב כי אני נוסעת לסיאטל היום בבוקר כדי לראות תהופעה<עכשיו 12 בלילה
>

aviGODFATHER

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תיהני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

קשה לי להיות צמחונית!!!!../images/Emo7.gif

אני מנסה ומנסה וזה בעצם די קל כי אני שונאת בשר כול השוגים חוץ מממש קצת ... למשל הפעם האחרונה שאכלתי הייתה לפני שלושה חודשים!!!!! אבל אני עדיין אוכלת פעם ב... אפילו כריס מרטין לא עוזר לי!!!!

0mroosh

New member
אני חושב שלא.

היא לא מהותית לי, אבל נורא מהנה, שזה חלק בלתי נפרד. היא נעימה לי לאוזן ועושה לי טוב. אני יכול להצביע על אמנים אחרים שכן השפיעו והיוו בסיס מהותי להתפתחות שלי, קולדפליי לא נכללים ביניהם, אבל בכל זאת, עושים לי טוב, וזה מספיק.אני משער.

תהני!.........אני....

המוזיקה של קולדפלי לא שינתה לי שום דבר בחיים,אבל לפעמים כשאני עצובה מדוכאת או כועסת ועצבנית אני שומעת וזה מאוד עוזר לי! כי אני באמת מאמינה שיש משהו מאחורי המוזיקה הזאת! זה לא סתם המילים היפות האלה!
אבל בכול אופן אני חושבת שזה שינה מאוד את הגישה שלי כלפי דברים..

למעלה