אממ... קודם כל- היי!

אממ... קודם כל- היי!

אז ככה... אני חדשה כאן... קוראים לי שירה- ובזמן האחרון התחלתי לשמוע שירים של green day, וממש ממש אהבתי אותם... בכל מקרה, הצטרפתי לפורום בעיקר בגלל שאני לא יודעת הרבה על הלהקה, ואני רוצה לדעת... אם תוכלו לתת לי אתרים או סתם מאמרים עליהם, עם ביוגרפיות ומידע- אני ממש אשמח... -שירה-.

תודה רבה....ואם אפשר, עוד משו קטן..

תוכלו לתת לי רשימות של שירים שלהם, אבל לא מהשקטים- מהקצביים יותר... בסגנון amrican idiot.. ובכלל, תמליצו לי על שירים שיפים לדעתכם... אני בדרך להוריד מלא ולקנות את הדיסקים..!!! תודה, שירה.

נוגה62

New member
אהלן

היי ברוכה הבאה לפורום... בעקרון אני רואה שבת דודה שלי כבר הביאה לך את האתר... אז אני יכולה להמליץ לך על שירים... בדיסק החדש שלהם-"אמריקן אידיוט" יש 13 שירים: .american idiot 2.jesus of suburubia 3.holiday 4.boulevard of broken dreams 5.are we the wating 6. st. jimmy 7.give me novacaine 8. she's a rebal 9.extraordinary girl 10.letter-bomb 11.wake me up when september ends 12.home-coming 13.whatsename מתוכם שניים הם שירים באורך 8 וחצי עד 9 דק' וכוללים משו כמו 5 "מיני שירים"... הקצביים יותר בדיסק הם לדעתי שיר מס' 2,3,6,8, שיר תשע הוא קצת דיכי וקצת קצבי.. לפי הטעם שלך.. שיר 10, ואני יודעת שאת רוצה קצביים אבל את חייבת לשמוע את שיר 11 אני מתה עליו 12 ו13 הם גם קצביים... בקיצור מעט מאוד מהשירים בדיסק הם שקטים.. עד כמה שאפשר לקרוא לזה שקט שמחה לעזור נוגה

oasisssss

New member
טוב שזו לא אחת התמונות המכוערת

שלו

נוגה62

New member
למי שכתב/ה את זה

זה כל הקטע בתמונה... וחוצמזה אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד/י

בואו נדבר עכשיו על המראה של

בילי ג'ו.. הרי זה ברור שזה מאוד חשוב ומאוד משפיע על המוזיקה של הלהקה..

נוגה62

New member
סליחה

חחח סליחה באמת לא התכוונתי להיות בוטה כלפי אף אחד... פשוט לפעמים זה מציק שאנשים מתייחסים לתמונות כמה שהם רואים ולא מסתכלים על הפואנטה בתמונה

BlueBeIl

New member
דווקא אני אוהבת את התמונה הזאת../images/Emo13.gif

היא משונה נורא אבל הוא כן נראה טוב שם... בדרך מוזרה שכזו.

PitZzahat

New member
אהבתי אותם יותר בלי כל הפוזה החדשה

הזאת... שלהופעות הם הוציאו משהו מהארון ושמו על עצמם... ושהם לא התאפרו.

matt hensley

New member
קצביים של גרין דיי:

1.basket case 2.brat 3.stuck with me 4.at the libary 5.nice guys finish last 6.minority 7.waiting 8.walking concrediction 9.the grouch 10.worry rock 11.holiday זה כמה שזכורים לי כרגע...

למעלה