אממ רעיון לפינה חדשה

SaRgE

New member
אממ רעיון לפינה חדשה../images/Emo9.gif

(הרעיוןגנוב מפורום אחר) כל שבוע נשים כאן מילים של שיר אחר של מיקה וכל אחד יציין שורה/משפט/בית בשיר שהוא אהב. יכול להיות נחמד אם יהיה גם איזה הסבר למה
יאלה, בואו ננסה
השיר הראשון: שיר מספר אחת|סגדש| ביצוע: מיקה קרני מילים ולחן: מיקה קרני שיר מספר אחת לאחד והיחיד שבליבי אם אתה שומע בשבילך עד קצות עולם מכל מקום אבוא תמיד אתה יודע אתה רוצה לגדול לראות הכל לפרוש כנפיים וכשתדע להישמר מעצמך ומאחר לפקוח ת'עיניים מול שיגעונו של העולם גדל תמיד להיות חכם לראות צלול ת'מציאות לא נשארה ברירה אלא להיות נכון 'תה בקרוב תפקח עיניך אל היום שבו תתחיל לחיות אבל תרצה למות אתה תרצה למות, תרצה למות אתה תרצה למות זה לא פשוט להיות גדול לך יש זמן אתה יכול להישאר עוד ילד בחצר השארתי אור אם תרצה פתאום לחזור אתה תמצא ת'דרך אם תלך רחוק הלב ימשוך אותך תמיד הביתה אתה צריך להיזהר מעצמך ומאחר תזכור מאיפה באת מול שגעונו של העולם...

SaRgE

New member
אממ אני אתחיל../images/Emo9.gif

"אתה רוצה לגדול לראות הכל לפרוש כנפיים וכשתדע להישמר מעצמך ומאחר לפקוח ת'עיניים" כל הבית הזה.. זה משפט של אמא כנה ואוהבת שדואגת לבן שלה שכבר להוט לצאת לעולם הגדול ומזהירה אותו. אממ.. זה בית מאוד ציורי וממש מרגש לדעתי. כל פעם שאני שומע את הבית הזה הוא נוגע איפשהו, הוא כל כך שקט ואמיתי.. מדהים

A N I g M A

New member
מגניב, אחלה יוזמה!

"אתה תמצא ת'דרך אם תלך רחוק הלב ימשוך אותך תמיד הביתה " כי.. לויודעת. מן הרגשת ביטחון כזאת.

heaven is here

New member
../images/Emo26.gif

בשבילך עד קצות עולם מכל מקום אבוא תמיד מראה על אהבה כזאת ללא גבולות...

SaRgE

New member
חחחח יש מלא טעויות../images/Emo6.gif

הערה לעצמי: לבדוק את המילים לפני שאני מעלה פעם הבאה מילים של שירים שהעתקתי

A N I g M A

New member
אממ.. בפעם הבאה אל תעלה מילים

כי לא מפרסמים מילים בפורום. תן קישור לשיר בשירונט.

mobac

New member
...

מול שיגעונו של העולם תדע תמיד להיות חכם זה משפט יפה...

ranushh

New member
כעקרון...

כל המילים של השיר הזה נוגעות כל כך ושומעים שהשיר בא מהלב..והוא אמיתי ונכון. אבל משפט שאני מתחבר אליו מאוד לאחרונה ,בעצם יש שניים! "אל תלך רחוק הלב ימשוך אותך תמיד הביתה"...כל כך נכון...כי כמה שאנחנו חושבים שבבית רע..שם בעצצם הכי טוב. והמשפט השני "מול שגעונו של העולם תדע תמיד להיות חכם לראות צלול תמציאות"....זה משפט כל כך חכם, כי בעצם אנחנו שוכחים לקחת לפעמים דברים בפורופציות..והמשפט הזה פותח את העיניים! זהו..אחלה פינה!!!:))))))))

ממ..

זה לא פשוט להיות גדול לך יש זמן אתה יכול להישאר עוד ילד לא יודעת, זה פשוט המשפט שהכי התחברתי אליו.

yanivtr

New member
רעיון נחמד

לא נשארה ברירה אלא להיות נכון המילה "נכון" מאוד כוללת מה בעצם נכון לעשות? להיות צודק עם מצפון נקי, ולהישאר אדם קטן. או לעשות דברים, שלאו דווקא צודקים,הגונים, אבל בסופו של דבר יעזרו להצלחה הפרטית שלך. מיקה הבינה שאין צדק בעולם, צריך לדעת לעשות את הנכון בשבילך. אידיאליזם בתחת שלי. צריך לחיות, עקרונות לא שווים כשאתה שבר כלי.

למעלה