אממ.. שאלה לגבי השכר-מלצרים

אממ.. שאלה לגבי השכר-מלצרים../images/Emo26.gif

כידוע השכר הוא מטיפים אבל איך זה הולך אצלכם? הטיפים הולכים ישירות לכיסכם או שצוברים אותם במשך המשמרת ואז מחלקים שווה בין כל המלצרים ? אתם מקבלים השלמות? כי במקום שהתחלתי לעבוד מחלרים שווה בין כל המלצרים במזומן וההשלמה מגיעה במשכורת (זה שווה לדעתכם?) (כי אותי זה ממש עצבן!)

get well

New member
אצלנו זה טיפים משותפים..

בין כולם ואנחנו לא זקוקים להשלמה כי מרוויחים טוב..
תלוי בד"כ לחדשים זה שווה כי בתור חדש אתה מקבל חרא אזורים...

redroze

New member
כפי שהגבתי בסקר הקודם ...

אני נגד טיפים משותפים. נכון שכמו לכל דבר יש יתרונות וחסרונות אבל כאשר הטיפ אישי אתה מקבל מה שמגיע לך (במקומות שאין דבר כזה מקום גרוע ומקום טוב). כאשר אחד מהמלצים/ות מגיע עייף/עצבני או שהוא פשוט מתייחס לא משהו ללקוחות הוא פוגע בכולם. בטיפ אישי, הוא לא יפגע בי וגם אם אני אהיה החוליה החלשה אז אני פשוט מעניש את עצמי כי אני לא אקבל את הטיפ שלי ...

Angel lips

New member
בחיים לא הייתי מתחלקת בכסף שלי

הטיפים שלי הם שלי!!! אני עבדתי בשבילהם ולא מישהו אחר...

אנל'א יודעת מאיפה הרעיון הדפוק הזה

של להתחלק בטיפים אבל איך שהוא כל מקום שיוצא לי לשאול הם עובדים לפי השיטה הזו! ממש מוציא לי את החשק לעבוד

Angel lips

New member
זה בהחלט מבאס

אבל לפעמים זה בסוף משתווה כי נניח היה לך יום רע ולמישהי טוב... אבל אני ממש נגד זה כל אחת צריכה לקבל את מה שמגיע לה.. אם מישהי צריכה עזרה בכיף אבל עד לטיפים שלי

תלאבובה

New member
עוד שאלה

איך הולכת ההשלמה? נניח הרווחתי ביום מעט טיפים, אז משלימים לי ל(למשל) 18 ש"ח לשעה? איך הם יודעים כמה להשלים לי? איך זה הולך?!!?

שושית3

New member
אז ככה ../images/Emo22.gif

רושמים שעת התחלה ושעת היציאה + סכום הטיפים שעשית והם עושים את החישוב - עפ"י 18 ש"ח לשעה כמובן.. בהצלחה

תלאבובה

New member
ואם בסוף היום

הרווחתי מטיפים יותר משהייתי מרוויחה במשכורת - אני פשוט לוקחת את כל הכסף?

שושית3

New member
לוקחת...

בכל סוף משמרת את הטיפים את לוקחת אלייך. ההשלמות, אם לא הגעת למינימום וצריך להשלים, נכנסים לח-ן הבנק בסוף החודש..

למעלה