אממ...שאלה שצצה לי הרבה פעמים...

rock lee

New member
אממ...שאלה שצצה לי הרבה פעמים...

למה אתם חושבים שיש כזה דבר "חיים" למה נולדנו לחיות? למה אנחנו חיים? מה המטרה שבחיים? מה השאיפה העצמית שלכם לחיים?

double O S

New member
אולי כי...........נולדנו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

חחח צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

לדעתי זה כדי להרבות את עצמנו...או שזה פשוט עניין של גורל... והמטרה שלנו בחיים-כל אחד קובע לעצמו את המטרה שלו בין אם זה להביא שלום למזרח התיכון או ללכת על הירח או לדקור את ברטני ספירס...

WoLfN

New member
לרצוח את בריטני ספירס!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

p r u d e n s

New member
../images/Emo176.gif

כי הוא משקף את מה שאנחנו חושבים על חוסר ההשתתפות של המנהלות.

מחקתי אותו כי הוא לא היה רלוונטי

אם יש לכם תלונות אתם יכולים לפנות לפורום משוב לזה הוא נועד ולא להעלות את הדברים האלה על גבי הפורום. אחכ אתם מתלוננים שהפורום מלא בדברים שלא קשורים.

S H I L G I

New member
מבחינת הטבע../images/Emo176.gif

אז מבחינתנו אנחנו חיים כדי להמשיך את הדורות מבחינתי? כדי למות.

gloom

New member
לחיים אין מטרה.../images/Emo66.gif

תקשיב לי, לא לכל דבר בחיים חייבת להיות מטרה, בגלל זה נעצר המין האנושי במחשבה. תבין מרוב המאמצים שלך לחשוב על למה אנחנו כאן אתה מעמיס על המוח שלך בשאלה שאין עליה תשובה ולכן תעזוב את זה!

ספירלי1

New member
אני חושבת שיש לי תשובה...

ב"ה (מסקנה:תשובה דתית...) היי אני חדשה פה,לא שיש לי בעיות, (ז"א היו אבל עכשיו אין) אבל אני נכה אל כיסא גלגלים,ואני רואה שפשוט יש פול סטיגמות, אני דתיה ולכן אני רואה את החיים כאתגר שאני צריכה לעבור ואז יהיה לי טוב (למרות שנראה לי שהצרות שלי הולכות והשניות באות...) לא ידוע לי מתי אבל אני מקווה שזה יהיה בקרוב... אנחנו לא סתם באנו לעולם, למרות שהחיים שלנו ניראים חסרי משמעות יש להם משמעות ואנחנו משפיעים איך שהוא על העולם הזה,למשל, אני משפיע על אנשים שאני מדברת ופותחת להם לפעמים את העיינים על נכויות... אני

למעלה