אממ... שאלה...

moranbb

New member
שאלה יפה אך בעיתית

שלושתן טובות, כל אחת בתחומה, פחות או יותר. את avid אני לא מכירה, את השתיים האחרות כן. אומרים ש avid נוחה לשימוש יותר מpremiere אבל אני לא יכולה לשים אצבע אי בדיוק. הגרסה החרונה של premiere pro ממש מחקה בהתנהגות ובממשק את ה final cut , למשל לאיזה שימוש את צריכה לערוך?

...

אני צריכה לערוך סרטים עלילתיים ודוקומנטרים קצרים - 15 דקות... אני מתלבטת באיזו מהן להשקיע...

liranelkayam

New member
הפרימייר היא המקצועית מבינהן, אך

היא גם המסובכת מבינהן השאלה אם יש לך את הידע הדרוש לירן

ליגי

New member
עם כל הכבוד

לידע שלכם בתוכנות עריכה אתם טועים כי avid היא הכי מקצועית אמינה חזקה ונוחה לשימוש בנוסף רוב האפקטים אפשר לעשות ב real time להבדיל מפרמייר.ודבר חשוב הוא שהיום ברוב המקומות בתעשייה משתמשים ב avid כי זו מערכת מקצועית, בעוד פרמייר ופיינל קאט פרו הם תוכנות שהותאמו לpc גם אביד הוציאו גרסה לpc לשמחתנו והיא מוכיחה את עצמה טוב מאוד ואני במקרה יודע כי עבדתי עם כל התוכנות הנ"ל.

liranelkayam

New member
AVID דורשת מחשב חזק מאוד,

מה שאין לי כרגע(יש לי סלרון 1700) פרימייר עובדת לי יפה מאוד לAVID צריך לפחות מעבד BARTON 2800 או INTE 2.4 על 800 באס לירן

liranelkayam

New member
אגב מעט מאוד אנשים בארץ יודעים

לעבוד עם AVID(בתחום החובבני, לא המקצועי-טלוויזיוני) וזה מאוד חבל

Deosette

New member
אז איזו תוכנה

הכי מומלצת למישהי שמעולם לא ערכה? יענו מתחילה לגמרי... אבל לא חובבנות, כי אני חייבת להתמקצע תוך זמן קצר!

ליגי

New member
נכון

שאוויד דורשת מחשב חזק אבל הדרישה שלה זה מ פנטיום 3 733Mhz כאלה מחשבים היו לנו בבית הספר והתוכנה עבדה טוב מאוד מה שכן צריך לפחות 256mb ddr ומעלה כי היא תופסת את כל הזיכרון כשהיא עובדת אבל חוץ מזה היא עובדת טוב עם פנטיום 3 ומעלה.לא צריך 2.4 לי יש 1.5 ואני עובד בבית מצויין.

omri85

New member
רק רגע אם אנחנו מדברים על אותה פיינ

פיינל קאט פרו הרי שזו תוכנה שעובדת רק על מקינטוש ומיוצרת ע"י אפל התוכנה עולה בהרבה על גירסאות הPC של פרימייר ואביד לגבי גירסאות למק של התוכנות האלו אין לי ניסיון איתן אני עורך בבית עם פרימייר ובעבודה עם פיינלקאט פרו ואין אפילו אפשרות להשוות,אבל שוב זה מק מול פי.סי אז ההשוואה לא נכונה

בוליט

New member
שכחת את התוכנה הכי טובה היום

liquid editon של חברת pinnacle - חבל על הזמן פשוט מעולה ובעלת יתרונות ברורים על האחרים

למעלה