אממ שאלון חורף

אממ שאלון חורף../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif

אז נכון שהוא בא והולך,אבל אנא,שתפו פעולה
אוהב את החורף? מה אתם לא אוהבים בו? יש לכם מטריה? אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? באיזה צבע המעיל שלכם? אוהבים את הגשם? מה אתם אוכלים בחורף?: מתקלחים כל יום בחורף?: יותר מפחיד-רעם או ברק?: אתם טיפוס של חורף?: ירד אצלכם גשם?: קר לכם עכשיו?: חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: חורף/קיץ?: חורף/אביב?: חורף/סתיו?: צעיף/כפפות?: מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/קפוצ'ון?: המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: האם אתם אוהבים את גשם? אוהבים שלג? הייתם פעם בחרמון? כמה פעמים יצא לכם להיות? אוהבים ברד? מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? בגד חורף אהוב: שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב: מה עושים כשיש הפסקות חשמל?

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifוויייייייייייי!!! :)

אוהב את החורף? מת עליו. מה אתם לא אוהבים בו? כלום יש לכם מטריה? לא P: אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? חח לא באיזה צבע המעיל שלכם? אין לי מעיל אוהבים את הגשם? הכי בעולם :) מה אתם אוכלים בחורף?: מה שיש מתקלחים כל יום בחורף?: בוודאי יותר מפחיד-רעם או ברק?: שניהם מגניבים :) אתם טיפוס של חורף?: כןכן ירד אצלכם גשם?: אהא קר לכם עכשיו?: כןןן! חולים הרבה בחורף?: במקרים נדירים יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: נאא מה העונה האהובה עליכם?: חורף XD חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה אני מניח טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: וואלה, לא כדאי שאני אתן טיפים... האם אתם אוהבים את גשם? בוודאי אוהבים שלג? מאוד הייתם פעם בחרמון? כמה פעמים כמה פעמים יצא לכם להיות? חח לא זוכר אוהבים ברד? בטח! מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לצאת החוצה לגשם אוהבים לקפץ בשלוליות? כןןן! הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות בחוץ מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא סובל קרמבו במרק: שקדים או קרוטונים? גם וגם תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: מה שיוצא אנ מרוצה שיר חורף אהוב: All the things she said XXXDDDDDD זיכרון חורף אהוב: הממ...יש המון מה עושים כשיש הפסקות חשמל? מדליקים איזה נר או משהו ועושים צלליות על הקיר P:

../images/Emo183.gifעונה לעצמי

אוהב את החורף?כאילו דא מה אתם לא אוהבים בו?שפעת יש לכם מטריה?מזדמנת אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים?לבצפר כן,אם היא שורדת את המעבר חצייה מהבית לתחנת הסעה.למקומות אחרים לפעמים באיזה צבע המעיל שלכם?אין לי מעיל...הולכת רק עם סווטצ'רים,מקסימון גם פליזי מעל.מעיל גורם לי להרגיש כמו צמיג אוהבים את הגשם?מאוד מה אתם אוכלים בחורף?:מרק.פירות הדר.וכל דבר חם מתקלחים כל יום בחורף?:ברור יותר מפחיד-רעם או ברק?:לודעת אתם טיפוס של חורף?:כע ירד אצלכם גשם?:בשבת.בדיוק כשהתפלננו ברחובה של עיר לכבוד שבת ארגון קר לכם עכשיו?:לא חולים הרבה בחורף?:פעם-פעמיים,לא משו יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא מה העונה האהובה עליכם?:אביב חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:אביב חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?:צעיפפפפפפפפ.יש לי איזה 8 ארוכימים כאלה מצמר עם פסימים ומלללללללא צבעים[ונהייתי פאקצה בדרך לסוף התשובה
] מעיל/סווצ'ר?:סווטצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?:קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:פירות הדר,למרות הריח המזעזע. האם אתם אוהבים את גשם?כע אוהבים שלג?כע הייתם פעם בחרמון?לא כמה פעמים יצא לכם להיות?0 אוהבים ברד?כע מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לצאת החוצה כשיש טפטוף.להתעורר לריח של גשם.לגרוב גרבים ארוכות בכל הצבעים.וצעיפימים. אוהבים לקפץ בשלוליות?כע הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לצאת החוצה לשתות מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן?לודעת שוקו חם או קר?חםםםםםם מטריה רגילה או מתקפלת?רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוך בגד חורף אהוב:צעיפימים.והסריגים החדשים. שיר חורף אהוב:גשם/אלי לוזון זיכרון חורף אהוב:סמינריון נצח מה עושים כשיש הפסקות חשמל?כלום

אין כמו חורף ../images/Emo13.gif

אוהב את החורף?- מאוד! מה אתם לא אוהבים בו?- שקשה לקום בבוקר. יש לכם מטריה?- לא. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים?- לא:) באיזה צבע המעיל שלכם?- אין. אבל היה, שחור. אוהבים את הגשם?- מאוד! מה אתם אוכלים בחורף?- מרק של אמא:) וכרגיל-סלט ושניצתירס
מתקלחים כל יום בחורף?- כן חח יותר מפחיד-רעם או ברק?- שניהם ביחדS: אתם טיפוס של חורף?- הכי בעולם. ירד אצלכם גשם?- כן:) קר לכם עכשיו?- כן\: חולים הרבה בחורף?- חולה הרבה תמיד חח יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?- ממ..לא. מה העונה האהובה עליכם?- חורףףףף חורף/קיץ?- חורף. חורף/אביב?- חורף. חורף/סתיו?- חורף. צעיף/כפפות?- שניהם ביחד. מעיל/סווצ'ר?- סווצ'ר. כובע חורף/קפוצ'ון?- גם וגם חח המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?- שוקו! טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף- חיבוקים!!
האם אתם אוהבים את גשם?- כןכן. [פעם שנייה חח] אוהבים שלג?- כן. הייתם פעם בחרמון?- אוף.. לאS: כמה פעמים יצא לכם להיות?- 0 אוהבים ברד?- כןכןכן חח מה אתם אוהבים לעשות בחורף?- להתחבק, לישון, לשתות שוקו גשם. אוהבים לקפץ בשלוליות?- יאפ, ואז זה מרטיב את כל מי שלידי חחח הכי כיף לעשות כשיורד גשם?- להיות בחוץ!:) מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?- מהצד חח במרק: שקדים או קרוטונים?- לא זה ולא זה.. תנור או מזגן?- תנור חחח שוקו חם או קר?- חם בחורף קר בקיץ. מטריה רגילה או מתקפלת?- מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר?- פוףף בגד חורף אהוב- החולצה הכחולה שלי שיש לי כבר שנתיים :) נשים תמונה חח שיר חורף אהוב- חורף/עברי לידר. זיכרון חורף אהוב- ממ, מה שעולה לי עכשיו זה המבול בכנסוכות שנה שעברה. מה עושים כשיש הפסקות חשמל?-מפחדים חח

../images/Emo185.gif שוקווו אוהבת חורף ../images/Emo99.gif

אוהב את החורף? יאפפ (יומולדתתת) חוצמזה שאני ילדת מים.. אז אני חולת גשם..
מה אתם לא אוהבים בו? את הקור שחודר לעצמות כשמסתובבים באמצע הלילה.. יש לכם מטריה? נופ אני אוהבת את הגשם טבעי בלי לחסום אותו חחח אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? אין אין לא הולכת איתה לשומקום היא במגירה מכיתה ב' בערך.. לא ראתה עולם מאז.. באיזה צבע המעיל שלכם? אחד לבן אחד תכלת ואחד שחור אני לא סגורה על זה שאחד מהם טוב בכלל.. אוהבים את הגשם? ברוררררררר
מה אתם אוכלים בחורף?: בעיקר קרמבו.. מרק ירקות של אמא.. (מעדןןן)
מתקלחים כל יום בחורף?: כן.. יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם.. אתם טיפוס של חורף?: גם וגם.. ירד אצלכם גשם?: לפעמים.. קר לכם עכשיו?: נופ-מושלם חולים הרבה בחורף?: לא.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא כזה.. מה העונה האהובה עליכם?: חורף קיץ משולב.. אבל לא אביב.. אלא כמו באירופה- שמש חמה וגשם.. זה כיףף
חורף/קיץ?: ^^ חורף/אביב?: חורף.. חורף/סתיו?: חורף.. צעיף/כפפות?: צעיףףף.. מעיל/סווצ'ר?: תלוי כמה קר.. בד"כ סווצ'ר.. כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון.. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקוווווווווווווווווווווווו
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להינות מכל טיפה.. חח האם אתם אוהבים את גשם?
אוהבים שלג? מממ יאפ הייתם פעם בחרמון?כן.. כמה פעמים יצא לכם להיות? לא זוכרת.. אוהבים ברד? לא.. רק כשהוא לשתיה חח מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לטייל בגשם.. אוהבים לקפץ בשלוליות? לא.. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לטייל בגשם או לראות אותו דרך החלון מתחת לפוך תלוי במצב רוח.. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? דופקים ביס ענק שמכליל את הכל.. או מלמעלה.. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדיםם.. תנור או מזגן? אח.. חח סתם אמממ לא יודעת.. שוקו חם או קר? שניהם.. אבל עדיף קר.. מטריה רגילה או מתקפלת?כלום.. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוךךך אבל פוך נוצות הכי שולט.. בגד חורף אהוב: קפוצ'ונים- הדבר הכי כיף שיש.. וצעיפים.. שיר חורף אהוב: אני חושבת על שירים עם גשם.. באנגלית ואני שומעת רק שירים סתומים חחח אז.. אבל אני נזכרת בקוקה קולה לייב לפני שנה.. איך שהגעתי לשם היה השיר "גשםםםםםם רד כבר גשם" ובדיוק התחיל לרדת גשם..
זיכרון חורף אהוב: יומולדת 18 אני הגשם והאמפי בטיול ניתוק מהעולם.. מה עושים כשיש הפסקות חשמל? הולכים להפחיד את אחי.. סתם אני צוחקת על כולם ושמה להם שירים דווקא כי לי יש מחשב נייד אז הוא לא נכבה.. חחח

נטושש123

New member
עונההה...אוףף לא רוצה חורף!!

אוהב את החורף? לאאאא!!! מה אתם לא אוהבים בו? הכל בערך? סתם נהיה מדכא יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? פעם ב... באיזה צבע המעיל שלכם? אחד קרם, אחד חום אוהבים את הגשם? לא מה אתם אוכלים בחורף?: כמו בקיץ?! אההה והרבה מרק ושוקו חם מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: אפחד מהם,חחח אבל רעם יותר אתם טיפוס של חורף?: לא ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: כמו כולם יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא.. מה העונה האהובה עליכם?: קיץ חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו ברור!!! טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: מיץ תפוזים (ויטמין C) חחחחחח. האם אתם אוהבים את גשם? לא אוהבים שלג? כן!!! הייתם פעם בחרמון? לא כמה פעמים יצא לכם להיות? ------ אוהבים ברד? בקטנה :) מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להיות מתחת לפוך. להדליק מזגן על חום אוהבים לקפץ בשלוליות? כן!!חחחחחחח הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל עליו מהחלון ולהגיד "אחחח, אין כמו הבית" מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה...הביסקוויט הכי טעים, משאירים אותו לסוף :) במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת..מי הולך עם רגילה?! שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוךךךךך בגד חורף אהוב: האנס שיר חורף אהוב: "שנינו יחד תחת מטריה אחת" זיכרון חורף אהוב: אמממ.... מה עושים כשיש הפסקות חשמל? מפעילים את התדיאור

Retama

New member
:)

אוהב את החורף? ממש ממש לאאאאאאא מה אתם לא אוהבים בו? את הקור, השלוליות, שצריך להיות כל הזמן ספריה בבי"ס כדי לא להרטב בחוץ וממש מסריח שם, אני תמיד חולה יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? לבי"ס כן כי אני הולכת ברגל באיזה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים את הגשם? לאאא מה אתם אוכלים בחורף?: מרק וקרמבו וכל דבר חם מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: ממש לא ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: קצת חולים הרבה בחורף?: כן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן מה העונה האהובה עליכם?: אביב חורף/קיץ?: קיץ! חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: לא ולא המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתלבש עם מלא שכבות האם אתם אוהבים את גשם? לא אוהבים שלג? כן הייתם פעם בחרמון? כן כמה פעמים יצא לכם להיות? פעם אחת באתר, ועוד כמה פעמים מחוץ לאתר אוהבים ברד? לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לשבת מול התנור אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להכנס למקום חם מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? חוצים אותו וקודם אוכלים את הקצפת במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנוררר שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב: כלום :( שיר חורף אהוב: הדיסק של אביתר בנאי זיכרון חורף אהוב: החבר האחרון מה עושים כשיש הפסקות חשמל? מדליקים נר שונאת חורף );

lonush

New member
עונה

אוהב את החורף? לא ממש מה אתם לא אוהבים בו? שקר ברר, שלוליות יש לכם מטריה? יאפ אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? כן, אצלי היא קומפקטית באיזה צבע המעיל שלכם? באז' אוהבים את הגשם? כן מה אתם אוכלים בחורף?: מרק מתקלחים כל יום בחורף?: לאא יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף? לא ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?: אביב חורף/קיץ?:קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקווו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתלבש חם האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג?כן הייתם פעם בחרמון? הרבה פעמים כמה פעמים יצא לכם להיות? 4,5 אוהבים ברד? לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכסות מתחת לפוף אוהבים לקפץ בשלוליות? לאאא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל עליו מהחלון מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא אוהבת.. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? שוקו חםםם מטריה רגילה או מתקפלת? מקופלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףףף בגד חורף אהוב: סוודר כחול שיר חורף אהוב: גשם גשם.. זיכרון חורף אהוב: לא זוכרת.. מה עושים כשיש הפסקות חשמל? שומעת מוזיקה, ישנה

Kaoma

New member
גם אני רוצה../images/Emo9.gif

אוהב את החורף? כן. מה אתם לא אוהבים בו? בוץ. יש לכם מטריה? יאפ. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? יש לי ברירה? באיזה צבע המעיל שלכם? אדום. אוהבים את הגשם? מאוד. מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו
מתקלחים כל יום בחורף?: משתדלת. יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברק
אתם טיפוס של חורף?: אפשר להגיד :) ירד אצלכם גשם?: כן, אבל כרגע אין. קר לכם עכשיו?: לא ממש. חולים הרבה בחורף?: דווקא חולה הרבה יותר בקיץ
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן. מה העונה האהובה עליכם?: קיץ. חורף/קיץ?: קיץ. חורף/אביב?: חורף. חורף/סתיו?: חורף. צעיף/כפפות?: צעיף. מעיל/סווצ'ר?: מעיל. כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתכרבל בפוך עם
, לקחת ויטמינים. אוהבים שלג? כן. הייתם פעם בחרמון? בוודאי
כמה פעמים יצא לכם להיות? פעם אחת, בלתי נשכחת
אוהבים ברד? כן. מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל בפוך, לטייל בגשם. אוהבים לקפץ בשלוליות? ככה ככה. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? ראו את התשובה הנ"ל^ מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה. העוגייה בסוף:) במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים. תנור או מזגן? מזגן. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך. בגד חורף אהוב: סריג יפה בצבע חום. שיר חורף אהוב: "גשם אחרון". זיכרון חורף אהוב: הטיול לחרמון
מה עושים כשיש הפסקות חשמל? מדליקה פנס ועושה צלליות :) אהבתי!

b a t e l 1 8 2

New member
שונאת חורף..=\

אוהב את החורף?לא מה אתם לא אוהבים בו?הכל יש לכם מטריה?כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים?כן באיזה צבע המעיל שלכם?אין לי מעיל אוהבים את הגשם?לא מה אתם אוכלים בחורף?:מרק.. מתקלחים כל יום בחורף?: ברור יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: ממש לא ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?לא..: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא מה העונה האהובה עליכם?:קיץץ:] חורף/קיץ?:קיץ! חורף/אביב?:אביב! חורף/סתיו?:סתיו! צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:תה טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לא לצאת מהבית.. האם אתם אוהבים את גשם?לא אוהבים שלג?לא הייתם פעם בחרמון?לא כמה פעמים יצא לכם להיות?-- אוהבים ברד? לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לישון אוהבים לקפץ בשלוליות?לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לא לצאת מהבית מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב:סווצ'ר שיר חורף אהוב: אין זיכרון חורף אהוב:אין מה עושים כשיש הפסקות חשמל?ישנים.. חח אני ממש אנטי חורף..

עונה!!! ../images/Emo185.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אוהב את החורף?: מתה על החורף!!! מה אתם לא אוהבים בו?: אני אוהבת כל דבר שקשור לחורף! יש לכם מטריה?: כן
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים?: כן, בטח! באיזה צבע המעיל שלכם?: לבן. אוהבים את הגשם?: מאוד!
מה אתם אוכלים בחורף?: הכל, כמו בכל העונות.... מתקלחים כל יום בחורף?: כן. יותר מפחיד-רעם או ברק?: למה מפחיד?!, לא מפחיד... כיף לשמוע ולראות
אתם טיפוס של חורף?: אם עד עכשיו לא הבנתם, אז כן, מאוד!!! ירד אצלכם גשם?: כן, ירד חזק
קר לכם עכשיו?:נופ. חולים הרבה בחורף?: מממ... לא. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן, אבל לא נורא. מה העונה האהובה עליכם?: ח ו ר ף. חורף/קיץ?: חורף. חורף/אביב?: פה, ת'אמת, אני חייבת להודות שאביב. חורף/סתיו?: חורף. צעיף/כפפות?: לא זה ולא זה. מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר, לחלוטין... כובע חורף/קפוצ'ון?: לא זה ולא זה... אבל כובע חורף הרבה יותר חמוד:) המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו... אצלי במשפחה כל יום שותים תה, אז זה לא מיוחד לחורף. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף?: לקחת שמיכת פוך, להתכרבל איתה על כיסא, לשתות שוקו חמים ולהסתכל על החלון, ובמקרה שלא יורד גשם/שלג, אפילו לפתוח את החלון ממש קצת, "להציץ" החוצה ולהריח את הריח הנהדר שאחרי הגשם
האם אתם אוהבים את גשם?: מאוד! אוהבים שלג?: מאוד, הכי כיף לבנות איש שלג!!!
הייתם פעם בחרמון?: לצערי עדין לא
כמה פעמים יצא לכם להיות?: ------- אוהבים ברד?: כן, הברד תמיד גורם לי לדמיין על שלג. מה אתם אוהבים לעשות בחורף?: להתכרבל עם פוך על המיטה/ כיסא, לשתות שוקו ולקרוא ספר
אוהבים לקפץ בשלוליות?: לא, עברתי את השלב הזה.... הכי כיף לעשות כשיורד גשם?: לפתוח את החלון, להוציא יד, להרגיש את הטיפות ולהריח את הריח הנהדר! מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?: מהקודקוד, הכי כיף להגיע בסוף לעוגייה
במרק: שקדים או קרוטונים?: אני מעדיפה קרוטונים, למרות שהרבה זמן לא אכלתי. תנור או מזגן?: מזגן. שוקו חם או קר?: חם! מטריה רגילה או מתקפלת?: מתקפלת, יותר קל לסחוב אותה. שמיכת פוך או שמיכת צמר?: פוךךךך בגד חורף אהוב?: האמת שאין לי שיר חורף אהוב?: "כי חורף, השמש נעלמת בחורף, הגשם מטפטף על העורף, חורף- וקררררר"- חורף/ גידי גוב. זיכרון חורף אהוב?: בניית איש שלג וזריקת כדורי שלג
, כשהיה שלג ממש חזק- קרה רק פעם אחת
, הלוואי וגם החורף יהיה שלג כזה! מה עושים כשיש הפסקות חשמל?: מדליקים נרות ומחכים...

maiky17

New member
../images/Emo182.gif אוף../images/Emo70.gif

עניתי על השאלון, וכשעמדתי לשלוח אותו הייתה הפסקת חשמל ונכבה המחשב, ועכשיו אין לי כוח לענות עליו מחדש. אני אסכם ואגיד שאני אוהבת חורף

יובי14

New member
חורףף =]]

אוהב את החורף? אכן =] מה אתם לא אוהבים בו? את הרוח בדיוק כשאני פותחת מטרייה.. יש לכם מטריה? כן.. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? כן.. באיזה צבע המעיל שלכם? תכלת.. אוהבים את הגשם? כן.. מה אתם אוכלים בחורף?: מרק רותח.. מתקלחים כל יום בחורף?: כן.. יותר מפחיד-רעם או ברק?: לא יודעת.. אתם טיפוס של חורף?: לפעמים :p ירד אצלכם גשם?: כן.. קר לכם עכשיו?: לא.. חולים הרבה בחורף?: לא.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא.. מה העונה האהובה עליכם?: סתיו.. חורף/קיץ?: בחורף קיץ ובקיץ חורף.. =P חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: סתיו.. צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להישאר כל היום מתחת לפוךך.. האם אתם אוהבים את גשם? כן.. אוהבים שלג? כן.. הייתם פעם בחרמון? כן.. כמה פעמים יצא לכם להיות? 4 או 5 אוהבים ברד? לא.. מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לישון =] אוהבים לקפץ בשלוליות? לפעמים.. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות במיטה מתחת לפוך.. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקצפת.. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן.. שוקו חם או קר? חם.. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת.. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב: סווצ'ר של הפי טרי פרינדס שיר חורף אהוב: הממ.. זיכרון חורף אהוב: הממ.. שאחותי כמעט עפה מרוב הרוח.. זה היה מצחיקק.. XDD מה עושים כשיש הפסקות חשמל? במחשב הנייד.. =]]

tamaguchi girl

New member
אני אוהבת שאלונים D:

אוהב את החורף? כל עוד אני לא חולה אז לפעמים.. מה אתם לא אוהבים בו? שאני כל הזמן חולה
ושהגשם מגיע דווקא כשאני שוכחת את המטריה ויוצאת מהבית.. יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? כן..יש לי מתקפלת והיא פשוט תקועה בתיק באופן קבוע כל החורף
באיזה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים את הגשם? אם אני בבית והחלונות סגורים ואין שום אפשרות להירטב כשלא מתכננים להירטב אז כן. מה אתם אוכלים בחורף?: מרקים של אמא
מתקלחים כל יום בחורף?: חח תשובה חסויה
חח סתם. האממ אני משתדלת שכן ולהכריח את עצמי..למרות שיש מקרים שאני פשוט נרדמת בסלון ואז מעירים אותי בכוח כדי שאני אעבור לחדר ואז אני כבר לא מתקלחת XD יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם..לא שזה מאוד מפחיד אבל יחסית לברק..P: אתם טיפוס של חורף?: לא ממש..אבל אני מתה על בגדים ארוכים ו(חוץ ממעילים X:) ולבוש בשכבות וצעיפים וכאלה D: ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא..אבל אני עם מכנס ארוך, גרביים וג'קט..
חולים הרבה בחורף?: כן
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא הרבה מאוד אבל יש מפעם לפעם מה העונה האהובה עליכם?: קיץ כי יש לי יומולדת. אבל בתכלס, שיש קיץ רוצים חורף ושיש חורף רוצים קיץ
[אותו הדבר עם סתיו ואביב..><] חורף/קיץ?: ^ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר
כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון :) המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה..אני מעדיפה שוקו קר על חם
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להישאר בבית לישון שנת חורף, ממש כמו דובים
האם אתם אוהבים את גשם? כבר שאלתם!!
אוהבים שלג? כן D: הייתם פעם בחרמון? כן כמה פעמים יצא לכם להיות? המממ..3 פעמים. פעם בגיל שנתיים ואני לא זוכרת כלום, פעם בגיל 9 בערך ופעם בגיל 13 ומשהו אוהבים ברד? כן, גם את המשקע וגם את השתייה
מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל בפוך חמים ונעים ולישון. אוהבים לקפץ בשלוליות? אין לי מגפיים בשביל לעשות את זה, ובלי מגפיים האצבעות ברגליים קופאות למוות
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל מהחלון ולעשות עליו אדים ולצייר עליהם D:" מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? בביסי ענק מלמעלה ואז מתענגים על כל ביס מהבסקוויט
במרק: שקדים או קרוטונים? גם וגם D: תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת יותר נוח לקחת, אבל בשביל לא להירטב באמת צריך רגילה... שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך (*פוך ולא פוף!! פוף זה הזה שיושבים עליו
) ומעל צמר
בגד חורף אהוב: קפוצ'ונים וג'קטים גדולים ומחממים D: שיר חורף אהוב: גשם, גשם. גשם, גשם, משמים קול המון טיפות המים טיף-טיף-טף! טיף-טיף-טף! מחאו כף אל כף! טיף-טף, טיף-טף טיף-טיף-טף! טיף-טיף-טף! מחאו כף אל כף! גשם, גשם. להב אש חוצה שמים! מעוור את העיניים! בּריק-וברק! בּריק וברק! זה הבריק הברק! בּריק, בּרק בּריק, בּרק, זה הבריק הבר! בּריק, בּריק, בּרק! 2X גשם, גשם. קול אדיר מן השמים מחריש את האוזניים! רם-רעם! רם-רעם! זה הרעם ירעם! רם, רם, רם, רם! זה הרעם ירעם! רְעַם רַעַם! רְעַם רַעַם! זיכרון חורף אהוב: ממ לא זוכרת משהו מיוחד מה עושים כשיש הפסקות חשמל? מדליקים פנס ויוצאים להרים את כל המפסקים שקפצו. בדר"כ זה עוזר..

Lizzie4

New member
../images/Emo113.gif חורף../images/Emo99.gif

אוהב את החורף? כן, מאוד! מה אתם לא אוהבים בו? אי אפשר ללכת לים/בריכה (ולשחות) יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? כן..כשיש גשם באיזה צבע המעיל שלכם? שחור
אוהבים את הגשם? יאפ מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל
מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: לא מפחיד אתם טיפוס של חורף?: הממ..אוהבת חורף..אבל לא קר לי מאוד... ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לפעמים יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא ממש מה העונה האהובה עליכם?: סתיו חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: סתיו
צעיף/כפפות?: אף אחד מהם מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: האם אתם אוהבים את גשם? כן, מאוד! מתה על הריח שלו! אוהבים שלג? כן הייתם פעם בחרמון? הממ כמה פעמים יצא לכם להיות? הממ אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לצאת בגשם אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להירטב מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא אוהבת קרמבו במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? הממ..במידה..אסור לי הרבה כי אני אסמטית שוקו חם או קר? כלום, שונאת שוקו! מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב: הקפוצ'ון בצבע בורדו שלי
שיר חורף אהוב: שיר חורף? זיכרון חורף אהוב: ערבי סרט שהיו בחורף מה עושים כשיש הפסקות חשמל? מדליקים נרות

vered151

New member
../images/Emo5.gifשונאת חורף

אוהב את החורף?
מה אתם לא אוהבים בו? הכל! את הגשם והקור ואת זה שלא לובשים גופיות ושאין שמש, ושצריך ללבוש 3948 שכבות יש לכם מטריה?
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? באיזה צבע המעיל שלכם? אין לי מעיל אני שונאת מעילים אוהבים את הגשם?
מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל רגיל? מתקלחים כל יום בחורף?:
יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?:
ירד אצלכם גשם?:
קר לכם עכשיו?:
חולים הרבה בחורף?: מצוננת תמיד יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:
מה העונה האהובה עליכם?: קיץץץץץץץץ
חורף/קיץ?: ^^^
חורף/אביב?: אביב! חורף/סתיו?: סתיו! צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווטצר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: נס טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:
האם אתם אוהבים את גשם?
אוהבים שלג?
הייתם פעם בחרמון?
כמה פעמים יצא לכם להיות? 4-5 פעמים אוהבים ברד?
מה אתם אוהבים לעשות בחורף? כלום אוהבים לקפץ בשלוליות?
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתנשק. היחיד...חח מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מפרידים בין הבסקוויט לקרם, אוכלים את הקרם בלי לשבור את הציפוי שוקולד ואז אוכלים את המבסקוויט במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב:
שיר חורף אהוב: חורף - עברי לידר
זיכרון חורף אהוב:
מה עושים כשיש הפסקות חשמל? מדליקים נר

עונה=]]]]]

אוהב את החורף? חורף מה אתם לא אוהבים בו? אני אוהבת בו הכל D= יש לכם מטריה? לא גם עם יהיה לי היא ישר תישבר חחח אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/עיסוקים אחרים? ממש לא באיזה צבע המעיל שלכם? אמ....אמ...אמ....אמ.... אין לי עדין חחח אוהבים את הגשם? מאוד ^^ מה אתם אוכלים בחורף?: אמ רגיל O_O מתקלחים כל יום בחורף?: יאפ יותר מפחיד-רעם או ברק?: אממ לא מזה ולא מזה =] אתם טיפוס של חורף?: יאפ ירד אצלכם גשם?: יאפ קר לכם עכשיו?: יאפ חולים הרבה בחורף?: יאפ יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: יאפ מה העונה האהובה עליכם?: חורף חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: לא זה ולא זה מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: ברור שקפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תהנו ממנו האם אתם אוהבים את גשם? מאודד אוהבים שלג? מאודד הייתם פעם בחרמון? כה כמה פעמים יצא לכם להיות? פעם אחת אבל היה לי שלג שגרתי בירושלים אז לא נורא חחח אוהבים ברד? מאודד מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל מתחת לשמיכה ואת הקפוצ'ונים אוהבים לקפץ בשלוליות? יאפ הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לצאת החוצה =] מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? אוכלים רק את העוגיה חחח במרק: שקדים או קרוטונים? קורטונים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? גם וגם זה שוקו מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: קפוצ'ון שיר חורף אהוב: אמ יש הרבה זיכרון חורף אהוב: השלג בירושלים מה עושים כשיש הפסקות חשמל? הולכים מהבית להתנחל אצל מישהו

למעלה