אממ...שלום...^______^

Sakura Kinomoto

New member
אממ...שלום...^______^

היי אני אנאי ואני בת 15 וחצי^_^ אממ...הסתכלתי כמה זמן על הפורום וראיתי כמה הוא חמדמד ואחרי הרהורים רבים החלטתי להיצתרף....אז זה הסיפור שלי ושל אחותי...קצת ארוך... אחותי הקטנה והיחידה נולדה אחרי בהפרש של 6 שנים(וימים זה דיי מגניבXP) כמובן שבשנים הראשונות שלי איתה מאוד אהבתי אותה...אבל כמובן הרגשתי את עצמי עזובה מעט מהיחס של ילד יחיד ע"י הוריי..כמובן אחותי לא הייתה מלאך קטן והיו בדר"כ מאשימים אותי בדברים מסוימים בקשר אליה...האמת שלפעמים זה ככה גם היום...והיום אני כבר לא גרה איתה באותו הבית ההורים שלי התגרשו ומפסח האחרון אני גרה איתו ועם אישתו...וכמובן אני לא מצליחה לקלוט את אחותי...אני יודעת שבפנים היא באמת ילדה טובה אבל היא יצרה לעצמה שליפה של קשיחות וחוסר אכפתיות...אני מרגישה שאנחנו מאוד דומות אבל בצורות שונות... מקווה שלא שיעממתי אתכם אומשו^__________^ ותודה על ההקשבה^_^

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קראתי,הקשבתי ואני חייבת להגיד לך דבר ראשון,שיש לך שם מהמם
ומיוחד,אפעם לא שמעתי על שם כזה ..
והממ,בקשר לאחותך.אין לי ממש מה להגיב,באמת. אם לא הצלחתן מעולם להיות בקשר כלכך טוב,יהיה מאוד קשה לגבש אתכן,במיוחד כשאת גרה בבית נפרד... אני רק יכולה להגיד לך,תעריכי את מה שיש לך,את הבית שלך ואת אבא שלך ואישתו.
תשתפי אותם שאת רוצה יותר להיות איתה בקשר,אולי הם ייעצו לך עצות טובות,אולי גם יש סיבות טובות שיכולות לגבש אתכן,דווקא מהסיבה שאתן לא גרות באותו הבית.. אבל על זה אני לא יכולה לתת ממש עצה טובה, כי אני לא גרה בבתים נפרדים עם אחי, ודווקא עם האח שלי שבח"ול-אני מסתדרת יותר מאשר בעבר,כשהוא היה גר בבית שלי,בארץ,המיילים והכל יצרו קשר יותר טוב. אולי כשיהיה לה אייסי ומסן,עוד כמה זמן,אז השיטה הזאת תעבוד גם אצלכן

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה טבעי להרגיש קצת "נטושה" כשנולדת אחות חדשה ופתאום כל היחס מופנה אליה, ואת לא משנה מה תמיד אשמה בהכל. אני חושבת שהקשיחות אולי נובעת מהגירושים, זאת תגובה למיטב ידיעתי טבעית, כדי להגן על עצמה. אולי תנסי להתקרב אליה, תתעלמי מהיחס שלה ותביני שאולי זה נובע מקושי נפשי מסוים. תהיי את בוגרת, ותראי לה שאת שם בשבילה, ותראי שדברים ישתנו.

המפוזר 2

New member
ברוכה הבאה

שמחים אנו שאת הצטרפת הרבה איחוליים לבביים ושתכירי פה הרבה אנשים טובים .

blck angel1

New member
*_* אישתי!! את פה!!!

אבא ואמא מתגרשים.. לאמא יש מאהב חדש... אישתי היקרה יש לך עוד בעל *-* בקרוב

למעלה