אממ...שלום

Bitch47Percents

New member
אממ...שלום../images/Emo13.gif

שמי דפנה, ויש לי אייפוד. [נשמע כמו קבוצת תמיכה...לא משנה
] אממ...בכל אופן, קיבלתי אותו לפני יומיים בערך, ואני לא מצליחה להעביר אליו שירים.. אני עובדת לפי ההוראות שיש בספר שלו וזה פשוט לא הולך... והתקנתי הכל וכאלה... אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא אשמח... תודה, דפנה.

היי דפנה ,דבר ראשון תתחדשי ,ועכשיו

נעבוד לאפנר
קצת פרטים נזדקק בשביל למקד את הבעיה איזה מחשב ואיזה מערכת הפעלה ואיזה חיבור firewire או usb 1.1 או usb 2? ומה עשית עד עכשיו בניסיונות?

Bitch47Percents

New member
אממ...

יש לי מערכת הפעלה xp, והשתמשתי בfirwire, יש לי גם כרטיס מיוחד שלו [או משו כזה...] וזה פשוט לא עבד... חיברתי את הכבל למחשב, ואז את הipod לכבל, זה פתח את הitune, כתב שהוא מעביר, וגם היה את הסימן של לא לנתק, על המסך והכל.. ואז זה פשוט סירב לפעול שוב. נתקע לגמרי. אבל שוטטתי בכמה מקומות [טובנו, בנדוד שלי עזר לי בזה] ופתרתי את הבעיה... עכשיו נשאר רק להעביר את כל השירים שכתובים בעברית לאנגלית.. תודה בכל מקרה

Bitch47Percents

New member
../images/Emo10.gif אני באמת, אבל באמת,

לא מבינה את הדבר הזה... בספרייה של הitune יש לי 177 שירים. מתוכם, עברו 10. סבבה, חשבתי שזה בגלל שהם כתובים בעברית, אז ישבתי והחלפתי את כל הכותרות לאנגלית. וזה לא עובר. ותוקע את המכשיר שוב ושוב. אני חסרת אונים לגמרי

האם באיטונז השירים שלא עוברים

מתנגנים? אם לא אז כנראה ששינית מקום לקבצים אחרת תמחקי את כל רשימת השירים ותייבאי שוב מחדש ותראי אם זה עוזר ואגב אין בעיה להעביר את השירים שרשומים בעברית הבעיה היחידה שהאיפוד לא יכול לראות את השמות אז במקום שמות יהיה מקום ריק

Bitch47Percents

New member
הכל מתנגן...

יש לו התקפות נו...
עכשיו הוא העביר לי עוד 3 שירים [יופי יהיי...
] לא הגיוני שהוא ייתקע אחרי כל העברה נכון? עשיתי לו כל כך הרבה ריסטרטים...
הוא ימות לי עוד לפני שהשתמשתי בו בכלל...

הכל יכול להיות ,פני לידע

ואל תחכי לעוד שנה כמו בסיפור של ההוא בטגליין כי בסוף זה יעלה יותר היה לו בעיה דומה הוא הצליח להעביר אבל זה לקח יובלות אולי אצלך המחשב מאבד את הסבלנות ומנתק קודם

למעלה