אממ שלום =)

PurpleGoat

New member
אממ שלום =)

אני מיכל, ו...נראה לי מעניין כאן אז החלטתי להצטרף =) ----> משהו קטן שידיד טוב שלי צייר ואני צבעתי (בערך, שיחקנו קצת פינג-פונג עם הצביעה כאן. זאת עבודה משותפת =) יש לציור זה סיפור ארוך.. ואם זה מעניין אתכם, אפשר לקרוא אותו בעמוד שלי בבמה, או באתר שלו.

PurpleGoat

New member
ועוד משהו קטן...

שוב, עיבוד לרישום של אותו אחד, הפעם בסגנון קצת שונה =)

roychu

New member
וואו! משגע

גם הציור, אבל הצביעה מעולה! אהבתי את השילוב של התמונה, את החיים שהכנסת בציור המקורי מצויין! יש סיכוי שתעלי עוד עבודות שלך/שלכם?

PurpleGoat

New member
תודה רבה =)

אז תודה רבה =) ו..כן, אני אעלה ציורים, כשיהיו עוד בינתיים, כל העבודות המשותפות שלנו יושבות כאן ... אתם מוזמנים להסתכל ולהגיב =) הוספתי גם לינק לעוד כמה ציורים שלו.. סתם ככה =) נ.ב- הקרדיט על החצאית הוא ממש לא כולו שלי, אלא יותר של איזה ברווז אחד =)

elad_t

New member
והיא אפילו לא הראתה לי את אלו..

לאט לאט. הכעס מצטבר
הקרדיט הוא שלה. לא של אף אחד אחר. ושקט. http://www.stage.co.il/a/purplegoat - להכנס. חובה.

PurpleGoat

New member
אתה נראה לי מוכר מאיפשהו..

יש סיכוי שאתה אולי במקרה בטעות אביר? כי אם כן אני מתנצלת מעומק ליבי שלא הראתי לך
אני די בטוחה שעזרו לי עם החצאית.. איזה מתופף אחד.. לא זוכרת.. ועוד משהו, אני חושבת שטעית בכתובת... מה שרשמת שם.. זה פסדר.. באמת.. אבל לא משהו, בטח התכוונת ל- http://stage.co.il/Authors/EladTayar אבל זה בסדר, יש הרבה אנשים בבמה, קל להתבלבל =) זה
כי אין ברווז וזה
כי גיליתי עכשיו שזה דומה לי...אמא..

Art Of Madness

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif

זה פשוט מהמם... החצאית יצאה.. יצאה... מה-מ-מ-ת וגם הג´קט ו... ו.. הכל!!

PurpleGoat

New member
נסיון ראשון

הנה עוד משהו, זה הנסיון הראשון שלי ממש לצייר עם העכבר בפוטושופ , בדרך כלל אני סורקת וצובעת ציורים מוכנים... אני יודעת שהעין קצת עקומה, אין לי ממש כוח לתקן אותה.. אז בכל מקרה.. מה דעתכם?

ranmor

New member
יפה! אהבתי את השיער!

וההצללה מאד מיוחדת! איך עשית את זה? רק עם gradient?

ranmor

New member
טעות שלי... בטח עשית את זה עם

airbrush על opacity נמוך... ?

at©

New member
זה...

מהמם!!! הא, וסליחה. שכחתי להציג את עצמי. טוב, אני מירי. ואני בת 14. אני די אוהבת לצייר, ורציתי לדעת (תמיד) איך צובעים ומה סוד ההצלחה בצביעה ממוחשבת. טוב, אז הנה אני כאן.

למעלה