אממ שמתי לב שהצטרפו בנות חדשות

jt fan

New member
אממ שמתי לב שהצטרפו בנות חדשות

כל הזמן מצטרפות חדשות אז חשבתי שאולי נעשה מן ת.ז. על עצמנו כדי שנוכל להכיר אחת ת'שניה יותר טוב(ואני יודעת שעשינו כבר מיליון כאלה אבל הם אי שם בארכיון) שם מלא: גיל: תאריך לידה:מזל: סיימתי כיתה...: מיקום: תחביבים: זמרים אהובים: זמרות אהובות: להקות פופ: להקות רוק: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מאכל אהוב: מאכל שנוא: תאר את עצמך בכמה מילים:מצחיקה,קלילה,אופטימית,עצלנית וכריזמטית זהו בערך...יש לכם עוד רעיונות??

jt fan

New member
אז אני ראשונה..

שם מלא:מיכל אור דרזי גיל:14 וחצי תאריך לידה:07.12.89 מזל:קשת סיימתי כיתה...:ט' מיקום:נתניה תחביבים:לשיר,לבלות עם חברות זמרים אהובים:ג'סטין,50 סנט זמרות אהובות:בריטני,כריסטינה,סטייסי אוריקו להקות פופ:אטומיק קיטן,בלק אייד פיז להקות רוק:אוונסנס ולינקין מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:לשון מאכל אהוב:פיצהההה מאכל שנוא:עוף בשר וכל השאר תאר את עצמך בכמה מילים:מצחיקה,קלילה,אופטימית,עצלנית וכריזמטית זהו בערך...יש לכם עוד רעיונות?? משום מה השתחלה לשאלון ה"שורה על עצמי"...סורי..

justin love

New member
אני../images/Emo70.gif

שם מלא:ספיר טלומק גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 5.9.88 מזל:בתולה סיימתי כיתה: י מיקום :מעלות תחביבים: במיוחד לרקוד חולה על זה ולצאת עם חברים זמרים\זמרות האהובים:ג'סטין ,מאיה בוסקילה כריסטינה אגילרה ,בעלה של ג'סיקה סימפסון ועוד כמהה... להקות פופ: אנסינק בלו מרון 5 להקות רוק:בלינק 182 גוד צ'רלוט מקצוע אהוב:בביהס????חחחחח אין כזה סורי מקצוע שנוא:כל מה שקשור לביהס מאכל אהוב:שניצל צ'יפס ובבשר על האש רק המבורגר זהב (אני אשכרה מבדילה ) מאכל שנוא:כל דבר שיש בו פטריות תאר את עצמך בכמה מילים:אוקיי אני חמודה לאללה חחח אני חברותית מאוד אוהבת להכיר אנשים חדשים עצלית לפעמים.. אני לא מצחיקה אבל אני אוהבת לצחוק..כשאני אוהבת אז אני אוהבת עד הסוף .. נדיבה לאללה אני אוהבת כאילו לקנות מתנות ודברים כאלה ואם אני קונה כאלה אני קונה בגדול! חחח

Mrs CoStA

New member
חחחחחח...בעלה של ג'סיקה

סימפסון..חחחח...נראה לי שקוראים לו ניק... את אוהבת את בלו?? איזה יופייי...

NarihS

New member
וואי כמה טעויות! הכוונה הייתה

שקוראים לו ניק לאשיי

shallit

New member
רק שתדעי

שמרון 5 נחשבת ללהקת רוק!... אני גם אוהבת אותם!

justin love

New member
באמת???חחח אבל השירים שלהם

ממש לא קרובים לזה...יש לי דיסק שלהם!

../images/Emo3.gif עכשיו אני ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שם מלא: מזי מקפדאן
תאריך לידה:1.4.90
אחד באפריל
מזל:טלה
סיימתי כיתה...: ח'
תחביבים:לרקוד לשיר ולשמוע שירים
זמרים אהובים:ג'סטין המושלם
זמרות אהובות:כריסטינה אגילרה
להקות פופ:ווווסססטטטלללייייףף
להקות רוק:לא אוהבת רוק
מקצוע אהוב:מקצוע
מחשבים
חחחחחח
מקצוע שנוא:כל המקצעות
אבל בעיקר:ג"ג היסטוריה תנ"ך ומטמטיקה
מאכל אהוב:פיצהההה
מאכל שנוא:עגבניה
תאר את עצמך בכמה מילים:מצחיקה,קלילה,אופטימית,עצלנית וכריזמטית: אממ.. חחח אני מצחיקה
ואופטימית
ובכלל לא עצלנית
זהו בערך...יש לכם עוד רעיונות?? חחחחח לא אין לי

moran14h

New member
גם אני!

שם :מורן גיל:15 (ממש עוד מעט) תאריך לידה:31.7 -כמו הארי פוטר! מזל:אריה סיימתי כיתה...:ט' מיקום:רחבות תחביבים:אממ תגדירו תחביבים.. זמרים אהובים:ג'סטין (כמובן),צ'אד קרוגר מניקלבאק זמרות אהובות:כריסטינה אגילרה להקות פופ:אנסינק להקות רוק:ניקלבאק,אוונסנס (קצת ),סאם41,בלינק182.. מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:מתמטיקה ולשון מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:חומוס תאר את עצמך בכמה מילים:מצחיקה,עצלנית ,כריזמטית (בסימן שאלה),היסטרית ואחת שמדברת יותר מידי

hen 5

New member
גם אני........

שם: חן גיל: עוד מעט 14... תאריך לידה: 29.9.90 מזל: מאזניים סיימתי כיתה: ח' מיקום: מעלה אדומים תחביבים: לראות טלויזיה,להיות במחשב ולשמוע שירים זמרים אהובים: ג'סטין זמרות אהובות: כריסטינה להקות פופ: אן סינק להקות רוק: לא אוהבת רוק.. מקצוע אהוב: לא קיים... מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית, לשון, ועוד.. מאכל אהוב: על האש, פיצה מאכל שנוא: דגים תאר את עצמך בכמה מילים: די עצלנית, חברותית, מדברת קצת יותר מדי...וספונטנית..

NarihS

New member
אוקיי אני!!

שם מלא: שירן קרטר
סיימתי כיתה: י"א מיקום: מעלה אדומים. תחביבים: לצייר, לישון, לראות טלויזיה, לראות סרטים, לנגן בגיטרה לבלות עם חברות ולשחק עם ה-
שלי.. זמרים אהובים: ניק, רובי ויליאמס, ג'סטין, ריקי מרטין ואממ לא עולה לי עוד לראש.. זמרות אהובות: בריטני! כריסטינה, ג'ניפר לופז, אבריל לאבין ביונסה ועוד.. להקות פופ: בקסטריט בויז!, בלו, ווסטליף, ספייס גירלס, ועוד.. להקות רוק: בון ג'ובי, רק הוט צ'ילי פפרס, לינקין פארק, לימפ ביזקיט ועוז.. מקצוע אהוב: אנגלית. מקצוא שנוא: מתמטיקה. מאכל אהוב: המבורגר תאר את עצמך בכמה מילים: לא יודעת איך :).

Lara145

New member
אוקיי הנה שלי....

שם מלא: ספיר גיל: 12.5 עוד בערך שבועים אני יהיה בת 13!!! תאריך לידה:מזל: מזל סרטן תאריך: 2/7/91 סיימתי כיתה...: ז' מיקום: מרכז תחביבים: לשמוע מוסיקה במיוחד את ג'סטיןן ואת בלוו! ליראות טלוויזיה זמרים אהובים: ג'סטין טימברלייק. זמרות אהובות: כריסטינה אגילרה ובריטני ספירס. להקות פופ: בלו להקות רוק: דה רסמוס מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: מתמטיקה ואנגלית. מאכל אהוב: פיצה. מאכל שנוא: עוף. תאר את עצמך בכמה מילים:מצחיקה,קלילה,אופטימית,עצלנית וכריזמטית זהו בערך...יש לכם עוד רעיונות?? אני מצחיקה ו...אני מאוד אופטימית ואני מפרגנת לכולם חח...

Mrs CoStA

New member
אנייייייי../images/Emo39.gif

שם מלא: מיטל פז-טימברלייק-קוסטה- ריאן- פיט- בלום- וויליאם סקוט וכו...חיחיחיחחי...*הלוואייי* (רק שם המשפחה הראשון..חחח) גיל: 16 וחודשיים תאריך לידה:22 במרץ מזל:טלה סיימתי כיתה...: י' מיקום:אשדוד תחביבים: ספרים, קולנועע...כדורגל (יאללב בית"ר) מוזיקהה..יש עוד אבל לא זוכרתת זמרים אהובים: אממממ...שאלה מענינת.. לא עולה לי שם מיוחד בראש..חחחחח ברור שג'סטין..וג'ייסי...אהה וגם אשר.. זמרות אהובות: כריסטינה אגילרה להקות פופ: בלו (הכוסונים)!! להקות רוק: נאאא..לא אוהבת מקצוע אהוב: חחחחחחחח מקצוע שנוא:חחחחח..איזה מקצוע לא? מאכל אהוב: גחנון!!!! מאכל שנוא: כל מה שקשור לבשר אני חושבת שאני מצחיקהה....חחחח...אבל לא אופטימית...(איזה שילוב)..וגם עצלניתת

וובדיס

New member
אני אני

שם מלא: וובדיס מלקמו {אני בת} גיל:15 תאריך לידה:20.1.89 סיימתי כיתה: ח'1 ב"יס ראשונים הוד השרון מיקום: הוד השרון תחביבים: לשיר לרקוד לשחק כדורגל לשחק במחשב לקרוא ספרים לשמוע מוזיקה זמרים אהובים: בואו נחשוב מאחר שאני בפורום של ג'סטין אז ג'סטין קרייד דיויד שון פול מומי לוי סאבלימנל והצל ועוד הרבההההההההההההההההההההההההה במיוחד האלה ששרים מוזיקה שחורה זמרות אהובות: ברטני כריסטינה אנטסיה קיילי רולנד ביונסה אלייה {ז"ל} ועוד הרבה ששרות מוזיקה שחורה להקות פופ:בלו, וויסלף, שוגביבס, אן סניק, אטומיק קיטן, בלאק אייד פיז, B2K להקות רוק: כעקרון אף אחד אבל אם יגידו לי שאני חייבת מישהו אז לינקין פארק מקצוע אהוב: ספרוט, היסטוריה מאכל אהוב: הכל מאכל שנוא: דגים {חוץ מטונה} וכל מה שלא כשר מתארת את עצמי..: מצחיקה קלילה כריזמטית עקשנית חמודה ועוד הרבה

למעלה