אממ תהייה.

אממ תהייה.

אני בי (לא יודע עם על בטוח, כי אני רק בן 16, אבל אני מודע לעניין ומשלים עם זה) אני נמצא בארון. כל מי שאני מכיר שנמצא בארון (גם אלה שלא ממש מכיר, אלה רק רואה מה שהם אומרים/כותבים) סובל בדרך כלל. כאילו הסוד הזה נורא חזק, וקשה נורא לשמור אותו בפנים, ועוד יותר קשה לו להוציא את הסוד. אני מודע לזה שכשפורקים את הסוד מרגישים מאוד מאוד טוב, אבל אני חושב שאצלי זה שונה. אני שומר את הנטיות המיניות שלי לעצמי אמנם, אבל אני לא מרגיש סבל עם זה, ואני מרגיש דיי בסדר עם עצמי יחד עם ה"סוד". אין בנאדם אחד שיודע עלי, חוץ מאנשים שהכרתי באינטרנט ואת רובם לא פגשתי.. אני מרגיש בסדר גמור עם זה, שום דבר לא מכביד עלי, גם אני לא ממש מרגיש שקשה לי להסתיר מההורים (ומכולם, בכלל) ואני חושב שאני מרוצה מזה שאף אחד לא יודע.. כאילו.. מה זה יתן לי עם מישהו ידע? מה זה חשוב לי מה אנשים יחשבו עלי? מה אנשים אחרים צריכים להיות מודעים לנטיות המיניות שלי?.. אני תוהה מאוד בקשר לזה.. מי שלא צריך לדעת ואין לו שום סיבה לדעת לא ידע.. לא ככה דברים הולכים בעולם? מוזר לי שאנשים כל כך סובלים כי אחרים לא יודעים על הרגשות האינטימיים שלהם. תלוי איך מסתכלים על זה... כי אני רואה את ה קצת טיפשי (לא מתכוון לפגוע באף אחד).. סתם שיתפתי אתכם בתהייה.. אם יש שאלות, הערות - אני כאן קורא כל מה שכותבים.. בכל מקרה, אני תוהה אם לצרף תמונה שלי. (כי אנשים שאני מכיר ואני ממש לא רוצה שיראו אותי כאן, הם עלולים להכנס לפורום) אם תתנו בי מוטיבציה אני אכניס, ואם לא אז לא. בעי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif היי,

שמע גם אני כמוך לא מרגישה כאילו זה איזה סוד שמעיק עליי, פשוט משהו שאני שומרת לעצמי.. ולא חושבת שצריך לעניינן את כל השיכבה שלי( נו אז מה שהם ישמחו לאיזה רכילות עססית על כל אחד?) זה לא מפריע לי לשמור את זה מאמא שלי, או מכל חבר משפחה אחר קרוב שיש לי, ובסך הכל, אמא שלי מנסה לא להתערב לי יותר מדיי בחיים.. ואפילו להפך.. יש אנשים שלידם אני אשמור את נטיותי לעצמי בשמחה.. שלך,

TwelveEyes

New member
כנ"ל!

ואם יורשה לי להוסיף, כל הכבוד לך. אני לא מבינה למה אנשים מסויימים מרגישים שזה כ"כ חשוב לחלוק את נטיותיהם המיניות עם כל העולם. אני מספרת רק למי שבא לי, ואתם יודעים מה? טוב לי ככה. אני לא סובלת ואין לי נקיפות מצפון על כך. כל אדם לעצמו.

praetor

New member
אני לא אוהב להיות בארון

למרות שאני כבר לא ממש בארון. תראה, אני לא מרגיש צורך לספר לכולם, אבל כשהייתי מדבר עם החברים שלי, והם היו מתחילים לדבר על כמה שהבחורה ההיא יפה, וכל מיני דברים כאלה, הייתי מרגיש מאוד לא בנוח (או כשאמא שלי הייתה מדברת על כשאני אתחתן עם מישהי וכו´). אולי זה בגלל שאני הומו. כי אם הייתי בי אז זה לא היה זר לי, הקטע הזה. בכל מקרה אני לא אוהב להסתיר דברים, ודווקא מאוד שמחתי לספר על זה לחברים שלי. פשוט נעים לשתף אותם בזה (שוב - החברים הקרובים, לא כל העולם ואחותו).

אז תן לי להבין

אם באותו הרגע החברים שלך יודעים שאתה הומו/בי, אסור להם עכשיו לדבר על איזו בת יפה? למה אתה לא מרגיש בנוח..? נראה לי כאילו אתה לא מרגיש בנוח שהם לא מדברים על דברים שמעניינים אותך.. אני מבטיח לך - לא תמיד ידברו על דברים שדוקא נוגעים לך..

praetor

New member
לא הבנת

שידברו, בכיף, אבל הבעיה היא שקודם הם גם ציפו שאני אתלהב. ואז יש שתי אופציות - להעמיד פנים (שזה סתם ג´יפה) - לא להתלהב (ואז כולם תוהים למה....) בכל מקרה, הרבה יותר נעים שלא צריך לשקר, וגם ככה אפשר לדבר על בנים חתיכים...

the beast 15

New member
לצאת....

אני בן 14 די יצאתי מהארון כאילו רוב החברים שלי יודעים אמא שלי יודעת לא רק שזה הקלה וגם לא צריל להסתיר מלא דברים יש לך סוף סוף מישהו לדבר איתו על זה זה הדבר הכי כיף בעולם להיות מסוגל להגיד מה אתה חושב בלי שירדו עליך או שיגידו לך שאתה הומו וגם זה ממש מקרב אני יודע שאחרי שסיפרתי לחברים שלי נהייתי ממש קרוב אליהם דיברתי איתם על הכל ותלא רק על להיות הומו לפני 4 חודשים הרגשתי בדיוק כמוך אבל היום אני כבר לא מבין איך הצלחתי לחיות בכלל בארון זה נראה לי סיוט

שוב

לא הבנתי.. אמרת לי שאני יכול לדבר עם אחרים על זה שאני הומו (אני בי, לא חשוב) אבל אני לא מבין למה לי לדבר על הנטיות המיניות שלי, זה לא אמור להיות דבר אישי? סך הכל מה יש לי לדבר? אני אוהב את הסקס שלי ככה וככה? אני לא מכיר הרבה אנשים שמדברים על העניין הזה ברצינות ובסיטואציה רצינית מאוד. יש לי חברים שאומרים לי "זאת, מה הייתי עושה לה, הייתי שם אותה בתנוחת ר´" (גועלי להגיד ת´דברים האלה אבל זאת לא הנקודה) מה שאני אומר זה שהם אומרים את זה ברוח הומוריסטית... אני לא מכיר הרבה חברים (וגם לא חברות) שאני מוכן לדבר איתם/ן על מה אני אעשה איתם במיטה (או דברים אחרים חוץ מסקס) אני חושב שלדבר על סקס אני אדבר רק עם מי שעשיתי איתו/ה סקס... לא? ----------------------------------------

gaya123

New member
אני לא חושבת שכל העולם צריך

לדעת עלי..... אבל היות ואני "בוצ´ה" , רואים עלי שאני לא נוטה רק לכיוונם של הבנים...... סיפרתי לחברות הטובות שלי........ אם אנשים באים ושואלים אותי אין לי בעיה לענות להם בחיוב על השאלה..... אחרי הכל , אני לא מתביישת במי שאני. אני לא רואה כל סיבה להשאר בארון , אבל אני גם לא חושבת שצריך לספר לכל העולם , אחרי הכל , מי שאני ניכנסת איתו/איתה למיטה זה ענייני ולא עניינו של אף אחד אחר....... גאיה123

למעלה