אז תנו לי לפתוח בסליחה..
אחרי שכתבתי נסעתי לבקר את סבא... |אייקון כיפה אדומה| ועכשיעו רק ראיתי...אז אחלה שירשור...
וחצמיזה...צחי שאל מה יהיה לי השבוע... אז ככה...השבוע יש לי
רק 4 מסיבות ללכת אליהן...כשמהן 2 מסיבות יומולדת 18...ו2 מסיבות סיום...מה שאומר...שבוע של שיכרות.. עד אליהן אני צריכה לקנות תלבושת חדשה לכל מאורע... 1.יומולדת של חברה של ביום שלישי 2.מסיבת סיום כיתתית..יום רביעי 3.מסיבת סיום שיכבתית +נשף-חמישי 4.יומולדת לעוד חברה-שישי וכל זאת בנוסף ל-3 ימים האחרונים שהיו לי שכללו: נסיעה לעיר הלבנה ב-4 וחצי לפנות בוקר חזרה משוערת ב-7...קמתי שעתיים אחרי...עפתי לצופים.. יום חמישי..קונצרט לאחי..אח"כ יומולדת לחברה...כל השכבה היתה בבית שלה וכולם השתכרו אפילו ההורים שלה...והחברים שלהם (היה בר אקטיבי וכאלה..) נרדמתי שם עד שחברה שלי באה והעירה אותי...ואמרה לי רוני הולכים..חיפשתי את התיק רק כדי למצוא אותו מלא קיא...חזרתי הביתה רק כדי ש-7 שעות לאחר מכן חברה שלי תעיר אותי כי הבטחתי לה לקנות בגדים איתה...ניתקתי לה בפנים...רק בשביל ששעה אח"כ ידיד שלי יסחב אותי למצעד הגאווה שהיה ממש כיף ד"א
חזרתי ב-8 ועוד פעם התקשרו אלי ..מסיבת יומולדת נוספת...
הלכתי לשם ב10 וחצי...חזרתי ב-2 וחצי ...חצי מתה כי לא ישנתי 3 ימים בערך...בקיצור..קמתי היום בבוקר...10 עייפה אך מאושרת