אממ

sun232

New member
אממ ../images/Emo101.gif

טוב אז ככה- הכרתי מישהו באינטרנט דברנו המון, יש לנו הרבה תחומי עניין משותפים, תמיד מצאנו על מה לדבר, אבל לא באמת בקטע רומנטי.גם לא הגענו עד כדי החלפת תמונות או הפגשות, אבל היינו בקשר איזה כמה חודשים, כמעט כל יום. לפני כמה זמן הוא התגייס ומאז היחסים השתנו. הוא לא מוכן לספר כמעט כלום מה קורה אצלו בצבא, אני לא יודעת ממש באיזה חיל הוא משרת, ומה התפקיד שלו, הוא עונה בתשובות מתחמקות ותמיד מעביר נושא.ואז גם לי כבר לא בא לדבר, ולמה לי לספר לו מה קורה איתי אם הוא לא מוכן לשתף?! זה מוציא את החשק ואני מרגישה שאני לא ידועת כבר מיהו באמת ומה הקטע שלו. בקיצור מה לעשות- לשאול אותו למה הוא ככה ומה קורה או לנתק את הקשר או להתעלם ולהמשיך ככה? תודה

מיטללל

New member
אהמ..... תראי:

קודם כל אחרי שמתגייסים לצבא... הופכים להיות נורא עייפים, כל הזמן
(גם אחרי שישנים 14 שעות:) ויש פחות כוח וזמן לדבר, בעיקר בנט. יש מצב שהוא התגייס לחיל המודעין, לאיזה תפקיד מסווג. והסיבה שהוא לא משתף אותך בתפקיד שלו ובחוויות מהצבא היא הסיבה הפשוטה ש...אסור לו. אלו הנסיבות המקלות שאני יכולה למצוא ליחס שלו :) בנוגע אליך אבל... אני קולטת בו בעייה. נדמה שממש נקשרת אליו. לבן אדם שאף פעם לא ראית. לבן אדם שאת בעצם לא מכירה... אני חושבת שיש לך אפשרות אחת.. לא לגור אותו לשיחות של "למה הוא ככה". כי הוא לא חייב לך כלום ויש מצב שהשיחה הזו תבהיל אותו... אלא פשוט להציע לו להיפגש. ככה הקשר ביניכם יהפוך לקצת יותר אמיתי. ונדמה לי שזה מה שאת רוצה. אם זה לא ילך במקומך הייתי מנתקת את הקשר.

sun232

New member
תודה על היחס!

הוא לא מספר לא מקטע של עייפות, אלא פשוט כי הוא מעדיף להסתיר וגם כשרוצים להסתיר תמיד יש את הדברים שמותר לומר כי זה לא סודי. נקשרתי אליו למשך זמן מסוים, נכון, אבל איך שזה ככה אני נמנעת מלדבר איתו. בנוגע ללהפגש איתו- אני לא יודעת אם זה מה שבאמת אני רוצה, אני לא אחת שמכירה מלא אנשים באינטרנט ונפגשת איתם, זאת לא אני ואני לא חושבת שאני רוצה את היחסים שלנו עד כדי כך קרובים יותר..

מיטללל

New member
מה זה "בנות שנפגשים עם אנשים מהנט?

גם אני לא אחת כזו.. אבל שמדברים המון עם מישהו ונקשרים אליו.. אז נפגשים. אני לא רואה בזה שום דבר רע. ואת כן.. דיברת איתו המון... הוא הפך לחשוב לך.. (עובדה שעכשיו הוא חסר לך ואת פגועה) מה זה "קרובים עד כדי כך".. אחרו שתפגשו תחליטי אם ומה את רוצה מהקשר ממני. אבל זה יהפוך את ההכרות ביניכם, כמו שאמרתי, לאמיתית.

sun232

New member
חח.. אבל אני יותר פגועה שהוא לא מספ

מספר לי דברים ומתחמק, מהעובדה שהוא חסר.. אני לא יודעת אם אני מוכנה להפגש..
בכולופן אני מקוה שהדברים יסתדרו ככה!

SimplyMe1

New member
תשמעי,כפי שמיטל אמרה,

יכולהיות שהבחור משרת במקום שאיננו מאפשר לספר פרטים מדויקים לגבי תוכן השירות וכו'. לגבי החיל,אני חושבת שאין פסול לספר,גם לא לגבי התפקיד(לרוב),ואם זה משהו מאוד מסווג,אז הוא יכול להגדיר את התפקיד שלו בעקיפין. אני מבינה את הסקרנות שלך לגביו,את פשוט יכולה לשאול אותו(שוב)כבדרך אגב-"מה אתה עושה בצבא?" וכאלו,משו ממש כללי,ומזה להסיק אם ממש מסקרן אותך..

סופה 20

New member
אני יכול להגיד לך בקשר לסודיות וזה.

שיש מקומות שפשוט אסור להגיד מה אתה עושה לא בעקיפין ולא בשום כלום... ותאמיני לי אני יודע את זה :) מקרוב הייתי אומר. אם זה ככה אז תנסי גם להבין אותו , אבל יכול להיות שהוא פשוט לא רוצה לספר לך? זו גם אפשרות...

SimplyMe1

New member
אני לא אוהבת שמשמיטים מדבריי

מילים רק בכדי להעיר הערה(כמו הנ"ל שלך). לגבי הסיווג של התפקיד וכו'-ציינתי את המילה "לרוב" ככה שזה בערבון מוגבל ולכן ציינתי "לרוב". וזהו,אני יודעת שאתה מש"ק ב"מ או משו כזה ומבין דבר או שניים בעניין,אבל אני חושבת שלגלות את החיל שהוא משרת בו(אם שוללים את העובדה שהוא פשוט |לא מעוניין לגלות לה)זה לא כ-ז-ה ביג דיל ואין מניעה. ותחסוך ויכוח בבקשה:), שיהיה אחלה שבוע Simply

למעלה